Bursa yerine Bursal yazmışlar. Adidasın çakması adibas ya onun gibi birşey olmuş |
N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin (3. sayfa)
-
-
O halde dediğim gibi, yağ filtresini mann geri kalanını filtron alın bir problem yaşamazsınız, her türlü orjinal filtrelerinden daha kaliteli filtreler kullanmış oluyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi bak / işareti bursa yazıyor ayrıca orjinal bir ürün opar ın sahtesi falan yok,.
-
iyi bak:
-
Mazot filtresi en az 30 bin km'de bir değişir. Bazı markalarda 60 bin km'de değişiyor. Her bakımda mazot filtresi değiştirmek gereksiz. Filtronun filtreleri piyasada bilinen birçok firmadan kalitelidir. Mann,mahle vb. kaliteli bir kaç firmanın bir tık altıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aracınızın markası nedir çok merak ettim? Bazı markalarda mazot filtresi gerçekten pahalı oluyor.
-
fiat linea hocam.
-
Merak ettim baktım, Mann marka Filtre 481 TL, UFI (Mann Filtre ile aynı kalitededir) 245 TL, Filtron 145 TL. Opar 80 TL Sizin kadar çok km yapan biri için Filtron veya OPAR en mantıklısı görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X