Şimdi Ara

N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar n11'den opar filtre takımı aldım ürünler sahte çıktı. Yağ filtresi hariç diğerlerini babam taktırmış. Yağ filtresi araca uymadığından babam filtreyi geri getirdi. Tesadüfen filtreye baktım ve düpedüz sahte. Satıcı ile irtibata geçtim kesinlikle orijinal diyor. Resimden bakın bakalım bu ürün sahte mi orjinal mi. Nasıl bir yol izleyeyim ne yapmam gerekiyor. N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çözüm internetten de olsa bilindik güvenir yerlerden almak.

En doğrusu gidip mağazadan almak.

Daha dün TV de gördüm şu isminden yol olan büyük alışveriş sitesi TV reklamı vermiş 190 TL ye en popüler olan yağı satıyor.

Aynı yağı distribütörden den paletle alıyorum yinede söylediği fiyatın %70 fazlasına mal oluyor.

Distribütörün elemanına sordum ne ayak bu reklam diye abi çalan vermez bunlara o fiyata diyor .

Resmen sahte yağ satışı hemde TV de

• uyumsuz olduğu sahte anlamına gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl anladığını halen anlamadık

• Orjinaldeki yazılardan N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin

• Üretim tarihi bile yok üzerinde bide nasıl anladın diyen var hiç mi orjinal ürün görmediniz arkadaş ya
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Uyumsuzluğu başka bir konu. Ben ürünün sahteliğinden bahsediyorum

• n11 bu konuda ne kadar yardımcı olabilir emin değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi satıcıdan aldınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönder iade alsın

• n11 müşteri hizmetlerini ara iade etmek istediğini söyle.

Sana iade numarası vericekler. Anlaşmalı olan kargo firmasına git o numarayı söyle ürünü kargoya ver yeterli.

Tahminen 1-2 hafta içerisinde ücreti hesabına geri yatırırlar. Ama satın aldığın ürün set halinde satılıp sen sadece 1 parçasını iade edicem diyorsan onu kabul etmeyebilirler.
  • Bunun sahtesi mi olurmuş ya sahte oto parçası bu nasıl birşey la :))

• Resime bakarmisiniz Orjinal ürün ile bir karsilastirin N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin N11 den Opar filtre takımı aldım sahte çıktı ne yapayin

• Merhaba Nacila,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Bende hepsiburadadan filtre takimi almistim, o da sahte cikti. Belkide ayni saticidir. Benim sansima sanayiye gittigim sirada oparin satis temsilcisini gordum, arkadasa parcalari gosterdim ve sahte oldugunu soyledi. Daha sonra aldigim yeri aradim parami aninda havale cekti. Parayi hesapta gordukten sonra gidip iade yapmistim. Sadece mazot filtresinin 120 liraya satildigi yerde, 150 liraya filtre seti alinmicagini anlamis oldum

• Üzerindeki baskı amatör işi. Piyasada yağından parçasına kadar bir çok sahte ürün var. Özellikle sanayi ve internette.

• N11 de zaten orjinal çıkarsa konu açın. Alayı sahte neden ucuz sanıyorsunuz ki? Gidin parçacıya aynı fiyata sahtesi pahalıya orjinali bulursun. İki kez aldım ikisi de sahte çıktı hemde o kadar sahte ki bunu araca takmak cinayet sebebi olur.

• Ya bunun lancia markası bile 25 - 35 TL arasında adamlar tutup oparın çakmasını yapacak kadar düşmüşleri mi
  • opar 'a fotolarla şikayeti yazın

• Oparin kendisi cakma zaten 20 liralik filtre

• Oparı ilk defa duyuyorum ama resimde sahtesi ile orijinalinin logosuna bakarsanız logoyu bile düzgün çizememişler. Logoyu bile kopyalayamayan insanların yaptığı filtre aracı haşat eder. Babanızın taktırdığı aynı setteki bütün diğer parçaları söktürün bence.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.