Şimdi Ara

N11 den tv satınalırken 1 kez daha düşünün (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    geçmiş olsun diyelim istemediğiniz bir ürünü kullanmak çok zordur. insanın kırası gelir.

arkadaşlara tavsiyem internetten ürün almadan incelemeleri. ben tv alıcağım çeyiz için .inanın şuana kadar kaç kere ürün inceledim sayısını bilemiyorum.
  • Murat_çavuş kullanıcısına yanıt
    "saf" kelimesi dışında yorumuna katılıyorum arkadasın.

her ne kadar kanun tüketiciyi korusa da "etik" olarak doğru olduğunu düşünmüyorum. denedim beğenmedim? peki satıcı bir baskasından iade aldığı TV'yi tekrar paketleyip size gönderseydi durum ne olurdu?

öyle yada böyle bu adamlar kargo ücreti ödüyor. ama TV'nin sadece fotolarını görüp (ki hakkında bu kadar şikayet olan bir tv) denerim olmadı zaten iade ederim mantığını doğru bulmuyorum.
  • azraelhusam A kullanıcısına yanıt
    Düşüncenize birşey diyemem ama kanun var nizam var ürünü koşulsuz şartsız iade hakkı var.Satıcı bu ürünü satarken bunu bilerek satışı uygulamakta.Etik olup olmaması gibi bir durum olamaz.Ticaret bu şekildedir.
    Ben bu ürünü aldım iade etsem satıcıya ayb olur zarar eder mantığı yanlıştır.
    Satılan ürünün markası kaliteli olarak bildiğimiz LG markası olunca insan ürünü beğenmeme gibi bir durumu yaşayacağını düşünmüyor.Sanırım sizde bu tarz ürünlerin satışını yapmaktasınızki böyle bir düşünceye vardınız.

Satıcının sorunlu bir satıcı olduğunu gösteren bir yorum daha eklenmiş bugün ürüne;

''ÜRÜNÜ SATIN ALDIM FAKAT ANTEN GİRİŞİ OLMADIĞI İÇİN İADE ETMEK İSTİYORUM TAM 10 GÜNDÜR İADE ALMAMAK İÇİN SÜREKLİ REDEDEN BİR FİRMA REDETME NEDENİDE KARGO AĞIR HASARLI RESMİ EKE KOYUYORUM AĞIR HASARLI ÜRÜNÜN TAKDİR SİZLERİN ÜRÜNDE HİÇBİR HASAR YOK''

Bahsi geçen ürünün linki;http://www.n11.com/lg-42lb580n-smart-monitor-led-tv-P35684285

tabiki söylediklerim tamamiyle benim düşüncem. ancak marka ne olursa olsun her firma kötü ürün üretebilir. ysal olarak haklı olan sizsiniz. ayrıca bu satıcının haksız ve terbiyesiz olduğu gerçeğini de ortadan kaldırmaz.

ben bu olada sizin "suçlu" olduğunuzu düşünmyorum. ancak "hatalı" olduğunuzu düşünüyorum. ve yine söylüyorum bu benim şahsi düşüncem.

ayrıca ben herhangi tarz bir ürünün satışını yapmıyorum. bir devlet çalışanıyım. ve bu aralar bir tv arıyorum :)
  • azraelhusam A kullanıcısına yanıt
    Düşüncenize saygı duyarım, bu arada size tavsiyem tv yi asla bu satıcıdan ve n11 den almayın derim.Hepsiburada.comda güzel kampanyalar var en azından iade konusunda sıkıntı yaşamazsınız ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 17 Aralık 2014; 20:34:53 >
    teşekkür ederim. sizde umarım kısa sürede çözüme ulaşırsınız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.