Şimdi Ara

N11 Elektronikte %11 indirim (Alt limit 1500 TL, max indirim 200 TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
8
Favori
8.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Sanal kart ile alışveriş yapsak puan yüklenir mi?
    2-Alışverişi şimdi yapsak katılım mesajını akşam göndersek olur mu ?

kart yanımda değil sanal kart oluşturduk.
  • Maxipuan için bana hem yaza hazırlık hemde n11 kampanyasından bildirim gelmedi. MH yi aradım hattı temize çıkarma işlemi yapmanız gerekebilir falan dedi. Bu durumda olan varmı ne yapmak lazım ?
  • Karne indirimi nasıl alınıyor ? Kupon ekleme kısmına doğrudan karne yazdım, kullanım limiti kalmamıştır dedi.
  • Arkadaşlar selamlar, n11'den hard disk alacağım; nuvo+11 tl yeni üyelik+ %11 babalar günü indirimi kullanacağım.

Bunlarla kombo yapabileceğim bir şey var mı?
  • arkadaslar bide talebiniz alınmıştır yazıyor ama bildirim gelmedi hala onaylanmıştır diye ne kadar bekliyoruz 111tl maxi puan için ?
  • Maxipuan kampanyasından faydalanabilmemiz için bildirim mi gelmesi gerekiyor?,ben maximum.com.tr den başvurdum,talebiniz alınmıştır yazdı.
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    İlave MaxiPuanlar kampanyanın sona ermesini takiben 15 gün içinde müşterilerimizin kampanyamızda kullandıkları kredi kartlarına yansıtılacaktır.

Verilecek ilave MaxiPuanların son kullanma tarihi 15 Temmuz 2015 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 16 Temmuz 2015 tarihinde geri alınacaktır.

Alışveriş yaptım ama herhangi bir bildirim gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgnl -- 15 Haziran 2015; 15:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty_

Arkadaşlar 2 sorum var.

1-Sanal kart ile alışveriş yapsak puan yüklenir mi?
    2-Alışverişi şimdi yapsak katılım mesajını akşam göndersek olur mu ?

kart yanımda değil sanal kart oluşturduk.

Kendi soruma cevap müşteri hizmetleri ile görüştüm sanal kart geçerli imiş. Diğerine bişi diyemediler.
  • gece saat 3 gibi sepete lg tv attım fiyatı 1019 tl idi ... biraz önce sepete baktım fiyat 70 tl artarak 1089 tl olmuş
    ya bu çakallıklara ne gerek var........... %10 oldu sana %3 ..........
    Yahudileri sollayacak bunlar demek ki işin içine para-kazanç girdi mi insanlık-onur-din boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Maxipuan kampanyasından faydalanabilmemiz için bildirim mi gelmesi gerekiyor?,ben maximum.com.tr den başvurdum,talebiniz alınmıştır yazdı.

Yeterli ama siz gene aynı seçenek üzerinden deneme amaçlı tekrar kayıt yapın, zaten orada başvuru yaptınız diye uyarı çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

gece saat 3 gibi sepete lg tv attım fiyatı 1019 tl idi ... biraz önce sepete baktım fiyat 70 tl artarak 1089 tl olmuş
    ya bu çakallıklara ne gerek var........... %10 oldu sana %3 ..........
    Yahudileri sollayacak bunlar demek ki işin içine para-kazanç girdi mi insanlık-onur-din boş.

Tamamen katılıyorum hocam n11 çakal kaynıyor çeklerin indirimlerim hiç bi avantajı olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bitti mi ben de mi sıkıntı var?
  • İndirim bitti mi şuan sayfada görünmüyor da?
  • Kampanya bitmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 dk önce ürün alacaktım yemek yiyeyim dedim kampanya bitmiş... Püfff...
  • an itibari ile %10 çeki geri çektiler.ELin kırılsın webmaster
  • bir arkadaşın maximum kartıyla alıcam 111tl + 150 tl nin üstüne kullanabileceğim birşey var mı? Her hangi bir çek yok elimde.
  • Tam kredi kartını aldım bilgileri girdim. Kampanyayı bitirmişler, gece 12 ye kadardı dalga mı geçiyor bunlar
  • Maximum ve % 10 320 TL lik bir kombo oluşturabiliyoruz ancak G2 den G3 e geçenlerin yorumlarına baktım kıllandım ama bir yandanda diyorum 320 TL lik kombomu gelir bir daha

Edit: %10 bitmiştir alan aldı hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 15 Haziran 2015; 16:40:11 >
  • merhaba forumdaşlar n11 de kullanmak için maximum kartı ile yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? telefon alacağım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.