Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
114
Favori
823.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11621163116411651166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz sepet sitesinden aldığım Nektar notebook çantası ne kadar ucuz dandirik birşeymiş öyle. Alıpta memnun kalan beğenen var mı bilmiyorum ama çakma adidas el çantası satan işportacilar gibi çok ucuz bir işçilik ile yapılmış saçma sapan bir notebook çantası geldi. Çekten bile vazgeçebilirim, çanta yüzünden hayattan soğudum neredeyse. Nektar alan arkadaşlar varsa görüşünü paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Ucuz sepet sitesinden aldığım Nektar notebook çantası ne kadar ucuz dandirik birşeymiş öyle. Alıpta memnun kalan beğenen var mı bilmiyorum ama çakma adidas el çantası satan işportacilar gibi çok ucuz bir işçilik ile yapılmış saçma sapan bir notebook çantası geldi. Çekten bile vazgeçebilirim, çanta yüzünden hayattan soğudum neredeyse. Nektar alan arkadaşlar varsa görüşünü paylaşırsa sevinirim.

Çanta oldukça çakma.
  • n11 de en ucuz kargo dahil işe yarayacak ürün ne var beyler yeri değil ama soracak yer bulamadım başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

PROTEİN BARLAR BOZUK GELDİ ÇÖPE ATTIK ALAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

Çöpe neden atıyorsunuz neden hakkınızı aramıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: taraftar_42

vanguard cardiff için onay geldi
    http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824

Değerli Üyemiz,

Kampanya kapsamında 261,00 TL karşılığı kupon kazandınız.
    Kazandığınız kupon tutarları, söz konusu ürün Alışveriş Tamamlandı statüsüne geçtikten 7 gün sonra toplu olarak yüklenecektir. 100 TL üstü kuponlar 100'er TL'lik kuponlar olarak tanımlanır. Örneğin 240 TL kupon kazandığınızda hesabınıza 2 adet 100 TL ve 1 adet 40 TL kupon olarak tanımlanır. İlk kupon yükleme tarihi 05 Aralık 2013’tür.

Kazanılan kuponların kullanılabilmesi için sepet tutarının, Elektronik kategorisinden yapılan alışverişlerde kupon tutarının minimum 10 katı, diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde ise minimum 2 katı tutarında olması gerekmektedir

n11.com Müşteri Hizmetleri

referans site neresiydi hocam? bana hangi akla hizmet 143 TL vermişler?

a) Bulduğunuz daha iyi fiyat bilgisi: 25 TL (Kargo Ücretsiz) n11 Fiyatı: 46 TL b) Daha iyi fiyat alınan şirket adı: Hayyamcarsisi.com c) Daha iyi fiyata sunulan web sitesinde ürüne ait sayfanın adresi:http://hayyamcarsisi.com/vanguard-cardiff-5b-kilif d) n11.com’dan satın aldığınız ürünün sipariş kodu: XXXXXXXXXXX e) TC Kimlik No: XXXXXXXXXXXXXXXX Alınan Ekran Görüntüleri: Sizin ürününüz:http://i.imgur.com/jmpcJRd.jpg Referans mağaza ürünü:http://i.imgur.com/Aw5hsha.jpg Stok bilgisi:http://i.imgur.com/IG6g51d.jpg C
    Değerli Üyemiz,

Kampanya kapsamında 143,00 TL kupon kazandınız.
    Kazandığınız kupon tutarları, söz konusu ürün Alışveriş Tamamlandı statüsüne geçtikten 7 gün sonra toplu olarak yüklenecektir. 100 TL üstü kuponlar 100'er TL'lik kuponlar olarak tanımlanır. Örneğin 240 TL kupon kazandığınızda hesabınıza 2 adet 100 TL ve 1 adet 40 TL kupon olarak tanımlanır.
    Kazanılan kuponların kullanılabilmesi için sepet tutarının, Elektronik kategorisinden yapılan alışverişlerde kupon tutarının minimum 10 katı, diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde ise minimum 2 katı tutarında olması gerekmektedir

n11.com Müşteri Hizmetleri

Alıntıları Göster
    Benim referans Gold ama bana da 143TL. vermişler. Bi de onun düzelmesiyle uğraşacağız şimdi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taran1tula -- 6 Ocak 2014; 17:23:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

n11 de en ucuz kargo dahil işe yarayacak ürün ne var beyler yeri değil ama soracak yer bulamadım başka.

hocam seç beğen al sepeti 200 e tamamlayacak şekilde eksik tutarı kapatmak için almış olduğun ürünü sipariş tamamlandıktan sonra iptal et paran iade edilir ve maksimum %50 indirimli şekilde alışverişini tamamlamış olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taran1tula T kullanıcısına yanıt
    ben iptal ettim siparişi kafam rahat.. uğraş dur.. çek miktarını düzelttir.. adam kargoyu gönderecek mi, kaç para kargo ücreti çıkacak, gönderse bile sisteme girebilecek mi, onay verebilecek miyiz..

başlarım çekine çüküne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 6 Ocak 2014; 17:33:03 >
  • 29da başvurdum bekliyoruz halen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

http://www.n11.com/babalar-gunu-ozel-saat-45x30cm-tablo-hediyeli-ba-13-P13667502
    bu ürünü alıpta iptal edilen var mı?
    firma kafasına göre reddetmiş

Bende de iptal edilmiş.
  • kampanya bittimi ?
  • bu gece market indirimi var mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • N11 e girişte sorun yaşayan var mı ? ben giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Ucuz sepet sitesinden aldığım Nektar notebook çantası ne kadar ucuz dandirik birşeymiş öyle. Alıpta memnun kalan beğenen var mı bilmiyorum ama çakma adidas el çantası satan işportacilar gibi çok ucuz bir işçilik ile yapılmış saçma sapan bir notebook çantası geldi. Çekten bile vazgeçebilirim, çanta yüzünden hayattan soğudum neredeyse. Nektar alan arkadaşlar varsa görüşünü paylaşırsa sevinirim.

Çanta oldukça çakma.

aynen,açmamştım 302 tl kupon onayı geldi az önce açim dedim,fiyasko

• quote:

Orijinalden alıntı: said_ozcan
    N11 e girişte sorun yaşayan var mı ? ben giremiyorum

bir problem var bende giremiyorum.
  • Bu kampanyada kazanılan çeki sipariş için kullanıp siparişi iptal edersek çek geri yükleniyor mu.Şöyle söylim.Çekin son kullanma tarihine yakın alışveriş yaptım.Bu alışverişi iptal edersem çek geri yüklenir mi.Zira çekin son kullanma tarihi şuanda geçmiş olacak.1 günlük bir süre falan veriyorlar mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bu kampanyada kazanılan çeki sipariş için kullanıp siparişi iptal edersek çek geri yükleniyor mu.Şöyle söylim.Çekin son kullanma tarihine yakın alışveriş yaptım.Bu alışverişi iptal edersem çek geri yüklenir mi.Zira çekin son kullanma tarihi şuanda geçmiş olacak.1 günlük bir süre falan veriyorlar mı.

vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

Bu kampanyada kazanılan çeki sipariş için kullanıp siparişi iptal edersek çek geri yükleniyor mu.Şöyle söylim.Çekin son kullanma tarihine yakın alışveriş yaptım.Bu alışverişi iptal edersem çek geri yüklenir mi.Zira çekin son kullanma tarihi şuanda geçmiş olacak.1 günlük bir süre falan veriyorlar mı.

vermezler.

Peki firma iptal ederse veriyorlar mı.Normalde geri yüklemeleri gerekmez mi.Çeki kullanıp alışverişi iptal edenlere çekler geri yüklendi diye hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

quote:

vermezler.

Peki firma iptal ederse veriyorlar mı.Normalde geri yüklemeleri gerekmez mi.Çeki kullanıp alışverişi iptal edenlere çekler geri yüklendi diye hatırlıyorum.

satıcıda iptal etse çekin yüklenmez

çek yüklenmesi konusu çok suruluyor, çekin geri yüklenmesi için çekin süresi bitmemiş olacak ve satıcı iptal edecek yada siparişi komple sen iptal edicen (çekin süresi geçmicek)

• 30 unda yazdığım mesaja hala dönüş olmadı, 87 tllik bir kupon kazanmam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 11621163116411651166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.