Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
114
Favori
823.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wishmaster_ist

Pro Nutrition Protein Bar 24 Adet Ürününden elimde 300 Adet.Var Arkadaşlar.
    Almak İsteyen Arkadaşlrın Pm Den İletişime Geçmesini Rica Ederim.

son kullanma tarihi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

300x24 müü

oha ki ne hemde oha

bence 24x12paket var. çünkü satıcı sanki 24+1 göndermiş diye duydum. 25*12 'de 300 ediyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

300x24 müü

oha ki ne hemde oha

bence 24x12paket var. çünkü satıcı sanki 24+1 göndermiş diye duydum. 25*12 'de 300 ediyor :)

Arkadaşlar Bir Yanlışlık olmuş 100 Adet Yazılıcaktı.Kusura Bakmayın.

• 7 gün oldu, nike ayakkabı başvurusuna cevap yok, çıldıracağım valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

7 gün oldu, nike ayakkabı başvurusuna cevap yok, çıldıracağım valla

+1
  • 30'unda basvurdum hala cevap bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/babalar-gunu-ozel-saat-45x30cm-tablo-hediyeli-ba-13-P13667502
    bu ürünü alıpta iptal edilen var mı?
    firma kafasına göre reddetmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

7 gün oldu, nike ayakkabı başvurusuna cevap yok, çıldıracağım valla

Bence kampanya bitti diye yıldırma politikası yapıyorlar, yani iptal bekliyorlar.

Benim de sağlam bir ayakkabı çekim bekliyor kaç gündür, şikayet etmeme rağmen cevap verilmedi.
  • Bu arada, supermarketim'den bez alanlar bence pek beklemesinler.

Bebek bezi dışında ürünleri hemen onaylıyorlar ama 24 Aralık'taki siparişim hala Yeni Sipariş olarak bekliyor, kaç gün önce N11'den şikayet kaydı açmama rağmen. 7-18kg. OnlineMarket mağazasında fena fiyat değil.
  • http://www.n11.com/nike-bayan-spor-ayakkabi-pegasus-524981-006-P16348268 bu ayakkabıdan 561 tl cek geldi alan varsa yazıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem1010 -- 6 Ocak 2014; 11:25:32 >
  • Mesaj silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11CCAC57A -- 6 Ocak 2014; 15:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

http://www.n11.com/babalar-gunu-ozel-saat-45x30cm-tablo-hediyeli-ba-13-P13667502
    bu ürünü alıpta iptal edilen var mı?
    firma kafasına göre reddetmiş

2 gün önce attığım mesaja yanıt vermedi. Ürünün fiyatını düşürüp düne kadar satmaya devam etti. 31 Aralık 2013 'te alanlara göndermiyorsa n11.com'un telkini söz konusudur.

• vanguard cardiff için onay geldi
    http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824

Değerli Üyemiz,

Kampanya kapsamında 261,00 TL karşılığı kupon kazandınız.
    Kazandığınız kupon tutarları, söz konusu ürün Alışveriş Tamamlandı statüsüne geçtikten 7 gün sonra toplu olarak yüklenecektir. 100 TL üstü kuponlar 100'er TL'lik kuponlar olarak tanımlanır. Örneğin 240 TL kupon kazandığınızda hesabınıza 2 adet 100 TL ve 1 adet 40 TL kupon olarak tanımlanır. İlk kupon yükleme tarihi 05 Aralık 2013’tür.

Kazanılan kuponların kullanılabilmesi için sepet tutarının, Elektronik kategorisinden yapılan alışverişlerde kupon tutarının minimum 10 katı, diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde ise minimum 2 katı tutarında olması gerekmektedir

n11.com Müşteri Hizmetleri

• benimde aslan resimli tabloma ret gelmiş. Ben alırken 50 Tl idi. Sonra 35 Tl ye düşürüp satmaya devam ettiler. Şimdide stok yok diyor
  • Kampanya kapsamında 191,00 TL kupon kazandınız.

http://www.n11.com/nektar-pl-10-009-evrak-ve-laptop-cantasi-P14498501

https://www.deppo.com/bilgisayar-parcalari-ve-cevreb/aksesuarlar/evrak-ve-laptop-cantasi-737907.html

arkadaşlar bu siparişimden 191 tl kupon onayı bugün geldi. 29/12/2013 de sipariş vermiştim 06/01.2014 te cevap geldi.

• 325 ve 88 tl olarka tanımlanacağını söylediler.size geldimi ne kadar tanımlanacaktır diyor?
  • Çok şükür 1 haftadır beklediğimiz cevaplar gelmeye başlıyor. Protein bar için yapılan itirazım kabul oldu, 825 tl çek geldi..

Paco Rabanne Invictus parfümden de 761 tl gelmiş, güzel kapanış yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpertas

325 ve 88 tl olarka tanımlanacağını söylediler.size geldimi ne kadar tanımlanacaktır diyor?

mesajımı yazdığım zaman gelmemişti ancak onaylar şu an geldi.

Değerli Üyemiz,

Kampanya kapsamında 360,00 TL karşılığı kupon kazandınız.
    Kazandığınız kupon tutarları, söz konusu ürün Alışveriş Tamamlandı statüsüne geçtikten 7 gün sonra toplu olarak yüklenecektir. 100 TL üstü kuponlar 100'er TL'lik kuponlar olarak tanımlanır. Örneğin 240 TL kupon kazandığınızda hesabınıza 2 adet 100 TL ve 1 adet 40 TL kupon olarak tanımlanır. İlk kupon yükleme tarihi 05 Aralık 2013’tür.

Kazanılan kuponların kullanılabilmesi için sepet tutarının, Elektronik kategorisinden yapılan alışverişlerde kupon tutarının minimum 10 katı, diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde ise minimum 2 katı tutarında olması gerekmektedir

Değerli Üyemiz,

Kampanya kapsamında 97,00 TL karşılığı kupon kazandınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: taraftar_42

vanguard cardiff için onay geldi
    http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824

Değerli Üyemiz,

Kampanya kapsamında 261,00 TL karşılığı kupon kazandınız.

Ben 30 unda sipariş verdim ama daha cevap gelmedi. Siz ne zaman sipariş vermiştiniz?

• 
Sayfa: önceki 11601161116211631164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.