Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
114
Favori
823.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kralies

3 adet tictoc kodu var. 50tl değerinde ve 50tl üzeri tüm alışverişlerde kullanılabilir.

Tanesi: 15 TL

ÖDEME SADECE ZİRAAT BANKASIDIR

ÖNCE KOD SONRA ÖDEME DİYECEK KİŞİLER HİÇ YAZMASIN CEVAP VERİLMEYECEKTİR

r10 davetiye vereceğim ücretsiz sana P.M. at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralies

3 adet tictoc kodu var. 50tl değerinde ve 50tl üzeri tüm alışverişlerde kullanılabilir.

Tanesi: 15 TL

ÖDEME SADECE ZİRAAT BANKASIDIR

ÖNCE KOD SONRA ÖDEME DİYECEK KİŞİLER HİÇ YAZMASIN CEVAP VERİLMEYECEKTİR

Yinemi Üyelik Açtın Lan Sen ?

DİKKAT DOLANDIRICI
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

geç kaldın ben aldım bile
    hepsi 15 tl

• arkadaşlar bu tictoc kodu nedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

arkadaşlar bu tictoc kodu nedir...

dünyada bulunan dört elementi düşün hocam. toprak su ve ateş garanti elementler. 4. element tahta yani bu tictoc satışı yapan eleman oluyor. 5. element de tictoc. tictoc satışı yapan arkadaş kendisi icat etmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asyaybarsberk -- 5 Ocak 2014; 17:42:46 >

• Kargo ücretsiz 1 lira satıyorlardı sepet tamamlamak için o duruyor mu ürün alacağım 199,99 çek kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

"Av Deposu" N11 de en son alışveriş yapılacak mağazalardan biri. Yazdıklarınızı görünce artık bundan tamamen emin oldum. Çünkü benzer şeyler benim de başıma geldi. Bir sipariş için 10 gün uğraştım sonunda da sinirlerimin kalkması ve yaptığım onlarca telefon görüşmesi yanıma kar kaldı :) Stokta 5 adet gözüken bir havalı tabanca sipariş verdim. Elerinde bir tane olduğu onunda hasarlı olduğunu söylediler. Peki kaldırın o zaman stoktan insanlar boşuna sipariş geçmesin dedim, tamam dediler ama ürün o günden bu güne hala stoklarında... Ürünün fiyatı kadar mağazamızdan başka bir ürünü beğenin onu gönderelim dediler. Beğendik n11den başka bir ürün, onun da stoğu 10taneydi ama o da kalmamış arkadaşların elinde! Tahmin ettiğiniz gibi stoğu falan güncellemediler hala duruyor o ürün... Son olarak biz size elimizde olan ürünlerin listesini gönderelim ordan beğenin ona göre siparişi geçin dediler. (Demekki adamların n11 e koydukları ürünlerin çoğunda stok falan yok, varsa da, ne güncelleniyor ne de takip ediliyor!) Buna da tamam dedik sonra aradılar ellerinde istediğime benzer bir ürün olduğunu ama n11 deki mağazalarında olmadığını söylediler. Garip bir internet sitesi adresi verdiler ordan bakabilirmişim ürüne. Girdim siteye baktım ürüne. Benim istediğim havalı tabancayla alakası olmayan dandik çakma bir şey. Adam bir de demesin mi bu ürünü isterseniz gönderebiliriz; ama biz n11e ürünleri %10 ekleyip koyuyoruz. Bu ürünün gözüken fiyatına da %10 koyup öyle hesaplamamız lazım dedi! Benim artık şarteller attı. İptal edin gönderin paramı lanet olsun, resmen insanları yanıltıyorsunuz böyle ticaret mi olur diyerek para iadesi istedim.Aslında daha ilk başta ürün stokta yok dediklerinde para iadesini isterdim ama outdoor kampanyasıyla 50 tl indirim kazanarak ve çek kullanarak almıştım onların yanmasını istemiyordum. N11e falan şikayet ettim ama hiç dikkate almamışlar sanırım. Bana stokta yok dedikleri üründe hala 10 adet stok gözüküyor, yazık...

Meğerse yalnız değilmişim aynı satıcı sorunundan. Geçmiş Olsun...
    Hocam bende buraya yazıp yazmama kararsızlığı yaşamıştım.
    Çünkü Olta Kamış ve Makine aldım sorunsuz geldi.
    Bir de bu başlıkta olumlu yazılar okuyunca, yoğunluk var diye düşünüp, kendi kendime dedim şansa bak hep stok kalmamış ürünleri seçiyorum diye, şansızlığıma kızıyordum.
    Meğerse adamların, ticaret anlayışı bu şekildeymiş.
    Kendileri kaybeder

• Tictoc, whatsappp tarzı bir uygulama.Geçen gün Tictoc bi kampanya yaptı. Uygulamayı mobiline indirip 19 arkadaş ekleyene N11'den altın harici tüm kategorilerde geçerli altlimitsiz 50 TL hediye çeki dağıttı. Arkadaş dolandırıcı mıdır değil midir bilmiyorum ama tictoc element değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delarren

Tictoc, whatsappp tarzı bir uygulama.Geçen gün Tictoc bi kampanya yaptı. Uygulamayı mobiline indirip 19 arkadaş ekleyene N11'den altın harici tüm kategorilerde geçerli altlimitsiz 50 TL hediye çeki dağıttı. Arkadaş dolandırıcı mıdır değil midir bilmiyorum ama tictoc element değil :)

teşekkürler bilgilendirme için ama element olaydı iyiydi
  • kampanya bitti konu tasindi,
    Sicak firsatlarin tadi tuzu kalmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refreshing -- 5 Ocak 2014; 21:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

"Av Deposu" N11 de en son alışveriş yapılacak mağazalardan biri. Yazdıklarınızı görünce artık bundan tamamen emin oldum. Çünkü benzer şeyler benim de başıma geldi. Bir sipariş için 10 gün uğraştım sonunda da sinirlerimin kalkması ve yaptığım onlarca telefon görüşmesi yanıma kar kaldı :) Stokta 5 adet gözüken bir havalı tabanca sipariş verdim. Elerinde bir tane olduğu onunda hasarlı olduğunu söylediler. Peki kaldırın o zaman stoktan insanlar boşuna sipariş geçmesin dedim, tamam dediler ama ürün o günden bu güne hala stoklarında... Ürünün fiyatı kadar mağazamızdan başka bir ürünü beğenin onu gönderelim dediler. Beğendik n11den başka bir ürün, onun da stoğu 10taneydi ama o da kalmamış arkadaşların elinde! Tahmin ettiğiniz gibi stoğu falan güncellemediler hala duruyor o ürün... Son olarak biz size elimizde olan ürünlerin listesini gönderelim ordan beğenin ona göre siparişi geçin dediler. (Demekki adamların n11 e koydukları ürünlerin çoğunda stok falan yok, varsa da, ne güncelleniyor ne de takip ediliyor!) Buna da tamam dedik sonra aradılar ellerinde istediğime benzer bir ürün olduğunu ama n11 deki mağazalarında olmadığını söylediler. Garip bir internet sitesi adresi verdiler ordan bakabilirmişim ürüne. Girdim siteye baktım ürüne. Benim istediğim havalı tabancayla alakası olmayan dandik çakma bir şey. Adam bir de demesin mi bu ürünü isterseniz gönderebiliriz; ama biz n11e ürünleri %10 ekleyip koyuyoruz. Bu ürünün gözüken fiyatına da %10 koyup öyle hesaplamamız lazım dedi! Benim artık şarteller attı. İptal edin gönderin paramı lanet olsun, resmen insanları yanıltıyorsunuz böyle ticaret mi olur diyerek para iadesi istedim.Aslında daha ilk başta ürün stokta yok dediklerinde para iadesini isterdim ama outdoor kampanyasıyla 50 tl indirim kazanarak ve çek kullanarak almıştım onların yanmasını istemiyordum. N11e falan şikayet ettim ama hiç dikkate almamışlar sanırım. Bana stokta yok dedikleri üründe hala 10 adet stok gözüküyor, yazık...

Bir de bu başlıkta olumlu yazılar okuyunca, yoğunluk var diye düşünüp, kendi kendime dedim şansa bak hep stok kalmamış ürünleri seçiyorum diye, şansızlığıma kızıyordum.
    Kendileri kaybeder

bu adamlardan olta aldım çek kazanmak için 4 kere aradım neden göndermiyorsunuz dedim n11 bizi uyardı alıp iade ediyorlar dedi ben alacağım dedim gönderin, kampanyalı ürün diyor bide hem kazık satıyorlar hem ürünü göndermiyorlar zayıf bir firma kendi siteleride var ama bir daha bir şey alacağı sanmam bunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

giyinalda kargo dahil ne kadar tutuyor?

pm attım önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Kendileri kaybeder

bu adamlardan olta aldım çek kazanmak için 4 kere aradım neden göndermiyorsunuz dedim n11 bizi uyardı alıp iade ediyorlar dedi ben alacağım dedim gönderin, kampanyalı ürün diyor bide hem kazık satıyorlar hem ürünü göndermiyorlar zayıf bir firma kendi siteleride var ama bir daha bir şey alacağı sanmam bunlardan

n11 de tanıdıgım en rezil firma. kesınlıkle iyi niyetli degiller, kesinlikle durust degiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

veeee en sonunda 319 TL aisha vücut sıkılıştırıcı yağ içinde kupon kazandığım bilgisi geldi

yaptığım her başvuruyu onaylayan n11'e teşekkür ederim

aynen bana da geldi onay iki yağ içinde... bir de ücretsiz kargo oldu iki tane alınca, on numara oldu...

aisha yağ için kaç para geldi?

• arkadaşlar bu tictoc kuponu nereden geldi n11de...
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Tictoc, whatsappp tarzı bir uygulama.Geçen gün Tictoc bi kampanya yaptı. Uygulamayı mobiline indirip 19 arkadaş ekleyene N11'den altın harici tüm kategorilerde geçerli altlimitsiz 50 TL hediye çeki dağıttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.2034

quote:

Orijinalden alıntı: BTopbas

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1248

quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

Dunlop Fury Tour
    reketten çek tanımlanan cevap alabilen var mı ?

bende de bir cevap yok...

2-3 gün önce bir arkadaş bana tanımlandı dedi. ben anlamıyorum bu adamların çalışma mantığını. raketi alanlar aynı anda başvurdu, yada 1-2 şer saat arayla, yani bu başvurular aşağı yukarı sıra sıra olmalı, birine onayla diğerleirni 3 gün beklt, belki daha da uzayacak, bu saçmalığa bir anlam veremedim.

Aynen şu raket olayını nasıl yapıcaz? Bugun kargo çıkması gerek sanırım. Cevap gelen var mı hiç? Hangi günleri cevaplıyorlar şuan?

bende bekliyorum hala tanımlanmadı

benim raket için çeki tanımlamışlar sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: wishmaster_ist

Pro Nutrition Protein Bar 24 Adet Ürününden elimde 300 Adet.Var Arkadaşlar.
    Almak İsteyen Arkadaşlrın Pm Den İletişime Geçmesini Rica Ederim.

300x24 müü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: wishmaster_ist

Pro Nutrition Protein Bar 24 Adet Ürününden elimde 300 Adet.Var Arkadaşlar.
    Almak İsteyen Arkadaşlrın Pm Den İletişime Geçmesini Rica Ederim.

300x24 müü

oha ki ne hemde oha

• 
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.