Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
114
Favori
823.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11651166116711681169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre9110

Bu çekler tictoc ile birleşiyor mu arkadaşlar ?

Birleşmez
  • Yine market gününe çek ayırmayı unuttum. Tarihi yakın kuponunuz varsa ve şimdi alacak ihtiyacınız yoksa, önümüzdeki hafta yüklenecek kuponlarım var. Gelince ödeşiriz.
  • Yeni tanımlayacakları kuponların kullanım süreleri 30 gün mü acaba yoksa ileri bir tarih sınırı var mı?
  • arkadaşlar market ürünlerinde sadece belirli ürünlerde mi indirim var bugün? süpermarketimden çay ve şeker alım dedim sepete ekliyorum ödeme ekranında indirim yansımıyor.. sadece reklamında belirtilen ürünlerde geçerli bu hafta galiba.
  • http://www.n11.com/kaiser-fircali-havali-pompa-6316-P15709183

360 tl çek onayı ve kargo geldi alışveriş tamamlandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtbey02 -- 7 Ocak 2014; 11:25:34 >
  • 31 i icin yanitlanmayan sorusu olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

arkadaşlar market ürünlerinde sadece belirli ürünlerde mi indirim var bugün? süpermarketimden çay ve şeker alım dedim sepete ekliyorum ödeme ekranında indirim yansımıyor.. sadece reklamında belirtilen ürünlerde geçerli bu hafta galiba.

sadece ana sayfada açılan ürünlerde geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

31 i icin yanitlanmayan sorusu olan varmi

var hocam benim 31 ini cevaplamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

31 i icin yanitlanmayan sorusu olan varmi

bende cevap bekliyorum hala.
  • En iyi fiyat çekleri için;
    Siparişi iptal edince kupon ne oluyor. Bilgisi olan var mı?
    Geçen 10 liralık kupon vardı. Alacağım ürün 15 liraydı. Siteden 5 liralık ürün bulup birlikte satın aldım. 5 liralık ürünü iptal ettim. 2,5 lira kupon gelmedi.

Bazen avantajix'i unutarak sipariş veriyorum. İptal etsek 100'lük çek geri gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 7 Ocak 2014; 12:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: taraftar_42

vanguard cardiff için onay geldi
    http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824

Değerli Üyemiz,

Kampanya kapsamında 261,00 TL karşılığı kupon kazandınız.
    Kazandığınız kupon tutarları, söz konusu ürün Alışveriş Tamamlandı statüsüne geçtikten 7 gün sonra toplu olarak yüklenecektir. 100 TL üstü kuponlar 100'er TL'lik kuponlar olarak tanımlanır. Örneğin 240 TL kupon kazandığınızda hesabınıza 2 adet 100 TL ve 1 adet 40 TL kupon olarak tanımlanır. İlk kupon yükleme tarihi 05 Aralık 2013’tür.

Kazanılan kuponların kullanılabilmesi için sepet tutarının, Elektronik kategorisinden yapılan alışverişlerde kupon tutarının minimum 10 katı, diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde ise minimum 2 katı tutarında olması gerekmektedir

n11.com Müşteri Hizmetleri

çek maili gelse ne fayda, adamı şutlamışlar n11'den, o ürünler gönderilmez

bügün n11 aradı kargonuz yapılacak. diye herhangi bir başvuru yapmamıştım neden kargolamıyor diye. aslında magzayı arayıp kargo bilgisi girin ama kargolamayın diyecegim çantayı ne yapayım birde kargo parası vermeyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barut78 -- 7 Ocak 2014; 13:05:51 >

• Cardiff 6b alıp referansı Gold gösterip de 143 TL. kazanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taran1tula

Cardiff 6b alıp referansı Gold gösterip de 143 TL. kazanan var mı?

banada 143 tanımlamıslar itiraz ettim hocam bakalım ne cevap verecekler
  • http://www.n11.com/nektar-pl-10-004-konferans-cantasi-P14498499
    üründen 148 tl yatırmışlar aynı sipariş içinde verdiğim diğer nektar çantadan 302 tl yatırmışlar
    bunlar nasıl hesap yapıyor anlamadım birisinde fazla diğerinde az yatırmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: battaniyetuzu

quote:

Orijinalden alıntı: taran1tula

Cardiff 6b alıp referansı Gold gösterip de 143 TL. kazanan var mı?

banada 143 tanımlamıslar itiraz ettim hocam bakalım ne cevap verecekler

Benim de 143 geldi. Bu nedir ya ! İtiraz mesajı yazmaktan gına geldi artık. Bir-iki sayfa önce aynı üründen millet 261 TL kazandı. Şimdi bizler aynı şekilde başvurudan 143 TL kazandık. Benim ironi kabanda da aynısı olmuştu. yine yazacaz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

abiler, n11 den antifiriz almam lazım.var mı önerisi olan, güvenilir bi şey?

http://www.n11.com/petrol-ofisi-antifiriz-3-lt-yeni-urun-P17076658
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Yeni tanımlayacakları kuponların kullanım süreleri 30 gün mü acaba yoksa ileri bir tarih sınırı var mı?

yok mu bilen??
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    30
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

En iyi fiyat çekleri için;
    Siparişi iptal edince kupon ne oluyor. Bilgisi olan var mı?
    Geçen 10 liralık kupon vardı. Alacağım ürün 15 liraydı. Siteden 5 liralık ürün bulup birlikte satın aldım. 5 liralık ürünü iptal ettim. 2,5 lira kupon gelmedi.

Bazen avantajix'i unutarak sipariş veriyorum. İptal etsek 100'lük çek geri gelir mi?

şiparişin tümünü iptal et seçeneğiyle çekler anında geri geliyor, yani sağ tarafta teker teker iptal ederken değilde sol taraftaki sipariş kodunun altından iptal butonunu kullanman lazım.
  • o en iyi fiyat ekibinden biriyle görüşebilsem dökecem içimi.bu zamana kadar bozmadım ağzımı da iyi bir küfürü hak ediyor sorumsuz kimse.14 gündür eksik olan kuponu yükleyememek nedir arkadaş.251 tl diye mesaj atmışsın 104 yollamışsın sanki yok yer kupon istiyoruz.facebooktaki sayfadan yapılan şikayetler hada etkili ve hızlı bence ben ordan takılıyorum artık :)
  • 
Sayfa: önceki 11651166116711681169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.