Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
115
Favori
822.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün aradım bu gün gönderecekti güya .yurtdısındna geliyomus gümrükte sıkıntı oldu falan demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2198558/n11com-kampanya-kosullarina-uymuyor/av2ad

N11.com Kampanya Koşullarına Uymuyor!

n11.com tvlerde bol bol tanıtınımını yaptığı en iyi fiyat garantisi kapsamında kupon ödememek için türlü bahaneler buluyor. 2032784***** sipariş kodlu ürünün aynısını üreticisinin sitesinde daha uygun fiyata bulup ekran görüntülerini yollamama rağmen, ilk başvurum ürünün 15 stok ile sınırılı olması bahane edilerek (ki tekrar ürünün sayfasına dönüp 5 adet daha yani toplamda 20 adet eklenebiliyor) ikinci başvurum ise üretici web satış sitesinin müşteri hizmetleri numarasından ulaşılamadığı gibi saçma bir nedenle reddedilmiştir. Üreticiden yaptığım stok kontrolünde 27 adet stok olduğunu öğrendim!.

N11.com kurallarına uymadığı kampanyaların tanıtımını yaparak haksız kazanç elde etmektedir.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/31496

N11.com Firma Şikayet Profili

Toplam Şikayet 2576
    Cevaplanan Şikayet 2576

FİRMANIN TÜKETİCİ POLİTİKASI
    >Firma Tüketici Politikasını Bildirmemiştir.

quote:

Değerli Üyemiz talebiniz tekrar değerlendirildi,

Kampanya kapsamında 595,00 TL karşılığı kupon kazandınız.

• ironi kabana yaptıgım itiraza gelen cevap !!!!

xxxxxxxxxxxxxxxxx nolu sipraşimde almış oldugum kaban için yanlış hesap yapılmıştır .ben aldıgım anda ürün 195,69 tl (http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vy6lb.png ) .daha ucuz sitede ürün 139,49 dur (http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vy6jw.jpg ) arada 195,69-139-49 =56,2 tl fark var.http://u1312.hizliresim.com/1j/v/vy6jw.jpg bu resimde dikkat ederseniz site üste normal fiyatını alta indirimli fiyatını paylaşmış . 377 tl cek kazandınız mesajınızı 56,2*11 = 618 tl olarak değiştirmenizi bekliyorum .iyi çalışmalar. CDeğerli Üyemiz,
    Ürünün sepete eklendiği andaki fiyatı baz alınarak fiyat karşılaştırılması yapılmaktadır, başvurunuz tekrar değerlendirilmiş olup herhangi bir hataya rastlanmamıştır.
    n11.com Müşteri Hizmetleri

ben daha nasıl acıklayabilirmki .bu ikinci itirazım benim görmediğim bişimi var diye düşünmeye başladım yarına göz doktoruna gidiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: suhatuna

Kampanyadan 5 kurus yararlanamadik :-(

Tekrari olur mu acaba ...

kafayı ne kadar vursan azdır 1400 liralık çek kazandım keşke daha fazla kazansaydım diyorum..dün mesala 4 tane ariel 7 kg++ 7 tane vernel 1.5 litre konsantre++black decker 700 watt ufak jet taşı-----hepsine 110 lira para verdim..100 luk bir tane çek+25 market indirimiyle...hepsine 110 lira para verdim
    bedavadan biraz pahalı...
  • Arkadaşlar N11 Vanguard 5B için sıkıntı yaratıyor çeki yüklememek için direniyor.

143 TL dediler 260 yaptıramıyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz?
  • Benim ürün geldi. ama 143 tanımladıkları için ben siparişi iptal etmiştim. Satıcı kargo girmemişti daha. İptalden 1 gün sonra kargo geldi annemler ben evde yokken 5 lira verip almışlar. Geri yollassam durduk yere 5 lira gitmiş olucak.. ne yapsam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunpa

Arkadaşlar N11 Vanguard 5B için sıkıntı yaratıyor çeki yüklememek için direniyor.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Referans site hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar webrazzi ödülleri veriliyormuş.Yılın sitelerini falan seçiyorlar mail geldi n11 den. O kadar ekmeğini yedik oylarımızı esirgemeyelim bari n11 den :)
  • Gold bilgisayar hocam.

İki tarafta da kargo hariç.

Net 260,7 TL olması gerekiyor çekin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

Az önce bir şey fark ettim. Bazı N11'de mağazası olan kişiler, piyasadan hediye çeklerini satın alıp kendi kendilerini finanse ediyorlar.

oh güzel iş

100 liralık çekleri toplasalar 35 den

n11 %20 kesse = 200 TL lik ödemede 160 lira ellerine geçecek

Ödedikleri para 100+35 TL-5 Avantajix=130 TL

30 Net kar 1 adet çekte.. Adamlar böyle böyle zengin olur vay arkadaşş

vergi ?

Adam kendi ürününü satın alıyor. Kendi kendine fatura keserek satış yapacak hali yok ya. Hayali satış oluyor böyle birşey yapan var ise!

Fatura kesmesine gerek yok ki. 1 günde rahat %40 para kazanıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Bebek arabası aldım neyseki çek kazandık ama ihtiyacımız yok satacağız artık bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunpa

Arkadaşlar N11 Vanguard 5B için sıkıntı yaratıyor çeki yüklememek için direniyor.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Sorun N11' in çekle ilgili mesajlarımıza 1 hafta sonra bakmasından kaynaklanıyor. Bu yüzden de ürünün şimdiki fiyatına göre değerlendirme yapmışlar.http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824. Yani 46 TL. yerine 35,36 TL. ye göre hesaplama yapmışlar.

Yardım 'En iyi Fiyat Garantisi' başlığı altında belirtin bu durumu; birkaç güne çözümlenir.

• GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    bende itiraz etmiştim. bana da aynı cevabı verdiler.
  • aadolff kullanıcısına yanıt
    bendede var aynı bela.11 inde philps kablo aldım 12 sinde slink phlipsten 251 yüklenecekti karıştırmışlar slinkinkini yüklemişler 104 liralık slink e de geldi aynı miktar 2 haftaır uğraşıyorum yatırmadı itnalar bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

buyrun bu da kendi sitesinde 12 tl'ye satıyor utanmadan 46 tl'lik sipariş verenlere bunu gönderiyor.

http://www.fotoaksesuar.com/Fancier-WB-9011-DSLR-Bel-Cantasi,PR-85.html

aynısından banada göndermiş napsam bilemedim 261 tl lik kuponda geldi

bende bu satıcıdan kaiser havalı pompa aldım, bana kalkmış ne olduğu belli olmayan birşey göndermiş. arayıp görüştüğümde ise beğenmediysen iade et çekin iptal olsun vs diyor, yani adam resmen çek satıyor bize, fırsat bu fırsat diyip bize pahalı satıyor ürünü.. 300tl çek gelmesindense ürünü iade edeceğim.

İBretlik satıcı

Bu satıcıya ne laflar edilirde dilim varmıyor.

İyi bana denk gelmemiş satış yaptığına pişman ederdim...
    Sayısız sipariş verir kapıda iade ederdim...
    Kargo parası ödemekten iflağı gevrerdi...

• arkadaşlar banada yamuk yapılmıştı 4 aralıkta aldıgım urun ıcın bayagı eksık kupon yuklenmıstı aradım kayıtp bıraktım sıkayetvardan yazdım soru gonderden soru gonderdım aldıgım urune aıt ekran goruntusu ıle ref sıtedekı ekran goruntusu kargo curetı 20 tane sepete eklenır durumlarından ekran goruntulerını yolladım sonunda eksık gelen kuponları geri yukledıler saolsunlar...

• 31 aralikta alisverisi tamamla demistim bugun 9. Gun ama kupon yuklenmemis hesaba gene yamuk yapti bu n11 sanirsam :s cidden midemi bulandirmaya basladi kendimi sıka sıka bi hallere girdim. Parasından değilde inanın onların yaptığı cingenliğe karşılık vermezsem enayi gibi hissedicem inat ettim ha bi eksik kupon yatar bi basvuruyu gormezden gelir 10 gundur cevap vermez bi kupon yatcak eksik yatar bu n11 bana suan 320tl+91tl+112tl alacagım var 220 tl onayi geldi çeki daha yatma zamanı icinde değil inanın bu tl ler yatmaz ise kendimi hayal edemiyorum. Ayazaga maslak a mi giderim ne ederim bilmiorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traful

merhaba,

bana buzdolabından çek gelmemiş. Sebebide screenshot almamış olmammış. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Çok makbule geçer

Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Ekran görüntüsü olursa çok makbule geçer...

Ürün şu an satışa kapanmış...

daha önce LG buzdolabının screenshotını alan olmuşmuydu?

http://www.n11.com/lg-gn-m702glhw-a-490-litre-hygiene-fresh-3d-sogutma-sifir-derece-bolmesi-P15479286

• Arkadaşlar kampanya koşullarını bulabilen varsa alıntı yapabilir mi?
  • arkadaşlar en kısa zamanda çeklerinize ve istediğiniz cevaba kavuşursunuz inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.