Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
115
Favori
822.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11751176117711781179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağaza adına tıkla.
    Yorumları göre sırala oku yorumları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Mağaza adına tıkla.
    Yorumları göre sırala oku yorumları...

en son yorum 18 aralık görünüyor. belki yakın zamanda alışveriş yapan olmuştur en azından orjinal mi yada satıcı güvenilir mi?
  • Arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü alışverişi tamamlamıştım. An itibariyle hala kupon hesabıma tanımlanmadı. Benimle aynı durumda olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esk80esk

Arkadaşlar geçen hafta çarşamba günü alışverişi tamamlamıştım. An itibariyle hala kupon hesabıma tanımlanmadı. Benimle aynı durumda olan var mı acaba?

Ben de aynı durumdayım. Yarın da yüklenmezse yazarım soru-cevap kısmına. Aynı gün geliyor genelde cevap.
  • Bende de durum aynı arkadaşlar.. 2 hesabımda da hala çek yüklenmemiş..
  • arkadaşlar en uygun ücretsiz kargo olan ürün hangisi şuan :))
  • http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824
    satıcıdan bu ürünü almıştım. Farklı ürün göndermişti. Satıcıyla görüşmemiz sonucunda aradaki fark kadar farklı bir ürünü pazartesi göndereceğini söyledi hala ses seda yok. Bu satıcıdan ürün alıp ta farklı ürün gelenlere satıcı ürün gönderdi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824
    satıcıdan bu ürünü almıştım. Farklı ürün göndermişti. Satıcıyla görüşmemiz sonucunda aradaki fark kadar farklı bir ürünü pazartesi göndereceğini söyledi hala ses seda yok. Bu satıcıdan ürün alıp ta farklı ürün gelenlere satıcı ürün gönderdi mi?

Ben de bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: esk80esk

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz

http://www.n11.com/vanguard-cardiff-5b-siyah-fotograf-makinesi-cantasi-P16533824

Ben de bekliyorum.

bende aynı durumdayım,
    satıcı ile bugün tekrardan görüştüm, kargolamaların yeniden başladığını söyledi.

• 210 liralık 4 parça alışveriş yaptım 100 TL çek ile neyse, 140 lira ve 30 lira olan ürünleri değişim için yolladım sonra iadeye dönmüş 1 hafta geçtiği için para hesabıma geri yattı 140'lık ürün için 75 30'liralık için 15 ama çekim geri yatmadı aradım geri yatırmıyorlar 4'üde iade olmadığı için napcam şimdi 2 parçasını kullandım ürünün nası iade edeyim,
  • Bu forumda en iyi fiyat konusunda yaptigim alisverislerde bana hakkini helal etmeyen var mi? Ciddiyim. Veya borcum kalan var mi? Kul hakki istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    hocam bana bir çanta geldi kargoyla. hemde ücretsiz. acaba diye girdim. meğer bizim fotoğrafçı yollamış demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

hocam bana bir çanta geldi kargoyla. hemde ücretsiz. acaba diye girdim. meğer bizim fotoğrafçı yollamış demek.

aynasından banada geldi 2 tane bana şaşırdım. acaba teşekkür mahiyetindenmi yolladıki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    bence özür için. çünkü yaptığı çok yakışıksızdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

210 liralık 4 parça alışveriş yaptım 100 TL çek ile neyse, 140 lira ve 30 lira olan ürünleri değişim için yolladım sonra iadeye dönmüş 1 hafta geçtiği için para hesabıma geri yattı 140'lık ürün için 75 30'liralık için 15 ama çekim geri yatmadı aradım geri yatırmıyorlar 4'üde iade olmadığı için napcam şimdi 2 parçasını kullandım ürünün nası iade edeyim,

malesef siparişinin komple iade etmen lazım, yoksa vermiyorlar çekleri, kuralları açık bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

210 liralık 4 parça alışveriş yaptım 100 TL çek ile neyse, 140 lira ve 30 lira olan ürünleri değişim için yolladım sonra iadeye dönmüş 1 hafta geçtiği için para hesabıma geri yattı 140'lık ürün için 75 30'liralık için 15 ama çekim geri yatmadı aradım geri yatırmıyorlar 4'üde iade olmadığı için napcam şimdi 2 parçasını kullandım ürünün nası iade edeyim,

malesef siparişinin komple iade etmen lazım, yoksa vermiyorlar çekleri, kuralları açık bu konuda

Öyleymiş mağazayı söyledim aradılar size ürünün fiyatını havale yapayım iadeyi onaylayın dedim kabul etmediler, şimdi yollayacam ürünü bakalım kullandım ama

• arkadaşlar hatırlarsınız HIZLISHOP denen firma ürünlerimizi yollamadan kargo bilgisi girmişti, yılmadan hergün aramam sonucu ürünlerimi dün teslim aldım, güya ürün gönderilecekler listesinde varmışım, zaten göndericeklermişmişmiş, sizde arayıp ürünlerinizi isteyin.

Firma Resmi Adı : DEPPOY BİLİŞİM VE SANAL MAĞAZACILIK TİC. LTD. ŞTİ.
    Firma Adı : HIZLISHOP.COM
    Telefon 1 : 0212-225 79 94
    Fax : 0212-225 71 27
    Adres : HARBİYE, ÖLÇEK SK. (PAPA RONCALLİ SK.) NO:74 ŞİŞLİ - İSTANBUL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 18 Ocak 2014; 13:29:46 >
  • quote:

arkadaşlar hatırlarsınız HIZLISHOP denen firma ürünlerimizi yollamadan kargo bilgisi girmişti, yılmadan hergün aramam sonucu ürünlerimi dün teslim aldım, güya ürün gönderilecekler listesinde varmışım, zaten göndericeklermişmişmiş, sizde arayıp ürünlerinizi isteyin.

Çok sağol hocam, telefon bilgisi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

arkadaşlar hatırlarsınız HIZLISHOP denen firma ürünlerimizi yollamadan kargo bilgisi girmişti, yılmadan hergün aramam sonucu ürünlerimi dün teslim aldım, güya ürün gönderilecekler listesinde varmışım, zaten göndericeklermişmişmiş, sizde arayıp ürünlerinizi isteyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

quote:

Çok teşekkür ederim hocam, çok sağol.

• 
Sayfa: önceki 11751176117711781179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.