Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.676
Cevap
115
Favori
822.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/fred-perry-131-fp-foxx-canvas-mer-mavibyz-erkek-ayakkabi-P18242485
    http://www.markafesta.com/fred-perry-131-fp-foxx-canvas-mer-mavi/byz-erkek-ayakkabi#.Us_gx_RdW24

15 Tl fark var 170 lira çek yapar. Çek oranı düşük ama işe yarar ürün, sömürün
    Ne günlerdi be özledik valla. Bu linkleri verme sebebim şu: Satıcıyla görüştüm ve sitelerindeki fiyatı veriyorlarmış N11'e fakat aradaki yaklaşık %10'luk farkı N11 fiyatlara yansıtıyormuş.

• arkadaslar yarın 11 01 2014 aceb cek tık kupon şak kupon filan bisiler olurmu ne diyonuz agalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 10 Ocak 2014; 14:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihmetu

http://www.n11.com/fred-perry-131-fp-foxx-canvas-mer-mavibyz-erkek-ayakkabi-P18242485
    http://www.markafesta.com/fred-perry-131-fp-foxx-canvas-mer-mavi/byz-erkek-ayakkabi#.Us_gx_RdW24

Ne günlerdi be özledik valla. Bu linkleri verme sebebim şu: Satıcıyla görüştüm ve sitelerindeki fiyatı veriyorlarmış N11'e fakat aradaki yaklaşık %10'luk farkı N11 fiyatlara yansıtıyormuş.

Stok Adedi : 14

• quote:

Orijinalden alıntı: suhatuna

quote:

http://www.n11.com/fred-perry-131-fp-foxx-canvas-mer-mavibyz-erkek-ayakkabi-P18242485

Sağolun hocam dikkat etmemişim Ne stoklarla ne destanlar yazıp ne çekler kazandık anlatsam roman olur

• Bu Şipşak'ı kaldırdılar iyi olmadı hiç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suhatuna

quote:

Sağolun hocam dikkat etmemişim Ne stoklarla ne destanlar yazıp ne çekler kazandık anlatsam roman olur

Acaba harbıden gırıp kendılerı de KONTROL ettıler mı? :)

Yoksa bi Phtshp bu işi çözermıydı? :D

• suhatuna S kullanıcısına yanıt
    ne yani phtshp ile kupon kazanan mı var
  • Arkadaşlar. Bu en iyi fiyat garantisi kapsamında kupon tanımlanmasının son bir tarihi var mı bilen var mı. Benim kupon kazandığım ürünü, satıcı 10 gün sonra kargolayabileceğini söyledi. Alışverişi tamamladıktan 1 hafta sonra da kuponlar tanımlanırsa şubatı bulur. Şartlarda kupon tanımlanması için son bir tarih göremedim ama, eğer sıkıntı olacaksa siparişimi iptal edeceğim...
  • AV MALZEMESİ LAZIM OLAN ARKADASLARA 185 LİRALIK HESABIMA TANIMLANAN ÇEKİ SATABİLİRİM.
  • Şu dandik ürünlerim ulaştı almak isteyen varsa ulaşabilir arkadaşlar:

Vanguard Cardiff 5B Siyah Fotoğraf Makinesi Çantası

Emolux 52mm Slim UV Filtre
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

arkadaslar yarın 11 01 2014 aceb cek tık kupon şak kupon filan bisiler olurmu ne diyonuz agalar..

tık kuponu işini eldeki en iyi fiyat kuponları bitene kadar vermezler diye tahmin ediyorum. ocak sonu şubat başı gibi belki olabilir. şipşak bile vermediklerini düşünürsek 100lükleri açmazlar belki 75lik bile açmazlar. n11 bu kupon işini kesmeli yoksa batacak :) milleti de kupona alıştırdı kuponu kesince cirosu acayip düşer. misal ben n11 le alakamı kestim, tek başıma n11 i batırabilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: gok_tenri

quote:

arkadaslar yarın 11 01 2014 aceb cek tık kupon şak kupon filan bisiler olurmu ne diyonuz agalar..

tık kuponu işini eldeki en iyi fiyat kuponları bitene kadar vermezler diye tahmin ediyorum. ocak sonu şubat başı gibi belki olabilir. şipşak bile vermediklerini düşünürsek 100lükleri açmazlar belki 75lik bile açmazlar. n11 bu kupon işini kesmeli yoksa batacak :) milleti de kupona alıştırdı kuponu kesince cirosu acayip düşer. misal ben n11 le alakamı kestim, tek başıma n11 i batırabilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim

katılıyorum ceklerim bitsin bende kolay kolay birsey almam

K.Kartlara uygulanacak taksit kısıtlamasıda ısın cabası

• aynen ben de 15 gündür bişey almıyorum n11den. çek kalmadı. tık hızında 75 kazanmıştım satıcının yüzünden iade ettim çekimi geri vermedi n11. 3 kere aradım kayıt oluşturdum ne arayan var ne soran. n11e ban
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gok_tenri

quote:

katılıyorum ceklerim bitsin bende kolay kolay birsey almam

K.Kartlara uygulanacak taksit kısıtlamasıda ısın cabası

ticaret bu, adamlar insanları siteye alıştırdık yeteri kadar da reklam yaptık diyerek kupon işinden vazgeçip kar etmeyi düşünüyorlar onların açısından olması gereken de bu zaten. ben n11in fiyatlarını yüksek buluyorum, işin içine kupon girdi enpara girdi derken diğer sitelerden çok çok uyguna geldi bu yüzden birçok alışveriş yaptım n11den. işime gelmezse bundan sonra niye yapayım? benim açımdan da olması gereken bu

en iyi fiyattan kupon kazanayım derken insanlar limitlerini çok çok aştılar diye düşünüyorum, bu foruma katılanların büyük bir çoğunluğu kuponlar tükendiği anda n11e girse girse eskiden buralar hep dutluktu demek için girer geri çıkar

• cayın stok suresi ne kadar aceb tecrubelı arkadaslardan bılgı beklıyorum
  • arkadaşlar ben 4 ürün sipariş ettim farklı mağazalardan ve 100 tl çek kullandım. daha sonra ürünlerden 1 tanesi geldi diğer ürünler gelmedi bende iptal ettim sadece 30 tl lik olan ürün geldi. en azından 80 tl çek geri yüklenmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert3356

arkadaşlar ben 4 ürün sipariş ettim farklı mağazalardan ve 100 tl çek kullandım. daha sonra ürünlerden 1 tanesi geldi diğer ürünler gelmedi bende iptal ettim sadece 30 tl lik olan ürün geldi. en azından 80 tl çek geri yüklenmez mi

Kısmi iptallerde Çek yüklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert3356

arkadaşlar ben 4 ürün sipariş ettim farklı mağazalardan ve 100 tl çek kullandım. daha sonra ürünlerden 1 tanesi geldi diğer ürünler gelmedi bende iptal ettim sadece 30 tl lik olan ürün geldi. en azından 80 tl çek geri yüklenmez mi

iptali sen değil, mağaza yapsaydı yüklenirdi. kendin iptal edersen geri gelmiyor.

hem ürün gelmediyse neden sen iptal ettin ki, bırak mağaza etsin, mağaza edince puanı düşüyormuş diye müşteriye iptal ettiriyorlar, sende de öyle bi durum mu oldu ?
  • çeklerinizle neler alıyonuz arkadaşlar fikir verme bab.ında yazında benımde harcanacak çeklerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 11 Ocak 2014; 17:13:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Orijinalden alıntı: tuana84

Arkadaşlar bi sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Elektronik bölümünden 3 parça ürün aldım. ancak stokta olmayan bir ürün çıktı satıcı gönderemeyeceğini yazmış. 100 tllik hediye çeki kullanmıştım gerisini kartla ödemiştim bu iade olacak olan bölüm nakit mi iade edilir yoksa çekten düşüp kalan mı iade edilir yada çek yanarmı :(

eğer osatıcı iptal/red ettiyse ve çekin daha süresi varsa,
    çek ve ödedeiğin para toplam alışverişin oranına göre iade olur diye biliyorum...

aynı durum değişim için gönderidiğim ürünü temin edemedi satıcı sonuçta bedel iade edilecek diyor ama çek kullanmıştım ve çekin süresi geçmiş durumda ne olacak bir fikri olan varmı?

• 
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.