Şimdi Ara

N11 GÜNÜN FIRSATI SAAT 11:00 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
7
Favori
8.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamların alıs fiyatına 45 desek
    35e satıyorlar ama 10 tane sattıkları için 100 TL zarar toplam ye yaptıkları reklama bak, yuh
  • 65 e düşünce hemen aldım sonra anında 30 a indi sonra 35 oldu kaç defa denedim olmadı hep değiştirilmiştir diyo hikaye bu iş yuh olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan yoktur bence kendileri indirim yaptı kendileri aldı gibi oldu. En kötüsüde PC başında bekleyen farklı fiyat verip sonradan değiştirmeleri hiç etik değil.
  • bence alan olmustur, n11den daha önce bu şekilde günde bir adet 11tlye satılan exit festivali biletlerinden farklı günlerde iki adet birden almıstım. (Festival biletinin normal satış fiyatı 399 euroydu)
  • suatin kullanıcısına yanıt
    hocam ben aldım. 65 tl ye düştü hatta forumada yazdım 4 tl için mi bekledik diye sepete baktım 30.5 tl oldu hemen puan, avantajix kullanmadan siparişi tamamladım. hatta forumda 65 muhabbeti dönerken tekrardan sepette 30 tl oluyor diye foruma yazıyordum net gitti.
  • arkadaşlar 32 gb olanından alacağım 1-2 sorum var.sanırım birkaç çeşit versiyonu var.hangisini almalıyım kafam karıştı.408k 411k mı.hangi versiyon nerede satılıyor..n11 deki idealçarşım güvenilir midir. artı bu telefonda 2.5ghz işlemci var şarj tüketimi fazla olmaz mı 3000mah var ama işlemcisi de az değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

bence alan olmustur, n11den daha önce bu şekilde günde bir adet 11tlye satılan exit festivali biletlerinden farklı günlerde iki adet birden almıstım. (Festival biletinin normal satış fiyatı 399 euroydu)

Evet ben de hatırlıyorum böyle bişey
  • Hemen velveleye veren nebbaşlar göruyorum hatta i see dead people bile diyebilirim ne kadar mezarcı insan var yaw
  • 2 saat girmedik bitirmişler hakkımı helal etmiyorum
  • http://www.n11.com/lenovo-g510-59-415871-i5-4200m-25ghz-4gb-1tb-2gb-r5-230m-freedos-P35202541

BU MU GÜNÜN FIRSATI

Nvidia GeForce 820M 2GB Ekran Kartı MI daha iyi yoksa linkteki amd mi
  • mandalina nın kilosu 50 kuruş olmuş haberiniz olsun
  • pahalı. dün pazardan 50 kuruşa madalina 75 kuruşa portakal aldım. afiyetle yiyorum. bunun kilosu 1.5a geliyor neresi indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekirdagli59

http://www.n11.com/dogal-koycegiz-narenciye-paketi-10kg-kargo-ucretsiz-P36367884

son 30 ürün

ödeme aşamasında bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: Tekirdagli59

http://www.n11.com/dogal-koycegiz-narenciye-paketi-10kg-kargo-ucretsiz-P36367884

son 30 ürün

ödeme aşamasında bitti

Siz bitti dedikten sonra girip 3 adet aldık.
  • Bunu bitirdiler, yakalayamadık hiç :/
  • Bugun ne vardi indirim olarak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün casio saatte indirim var 320 ye satılan saati (sitede 180-220 arası satan da var) 170 civarına satacaklar bunun da altındaki bir fiyata satarlarsa saat almak isteyenler için bir fırsat olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.