Şimdi Ara

N11 Hafta Sonu Menüsü 20-50-100 TL İndirim Çekleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
13
Favori
4.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kupon buluyorum bu defa da ihtiyaç yok :)
  • Fiyatların üstüne koymuşlar zaten kupon olsa nolcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu işten anlayan varsa birşey sormak istiyorum. Ranza alacagım. 260 tl ranza. ve 2 tane yatak (adet 100 tl veya 130 tl olacak toplam 200 veya 260 tl olacak) bu şekilde bir alışverişim olacak. Bunu ne şekilde alırsam en uyguna almış olurum? hepsini tek sepette alırsam 50 tl onu biliyorum. ayrı ayrı almak daha mantıklı olur mu? hesaplayamadım kafayı yemek üzereyim
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrı ayrı yap kredi kartında 100 tl üzeri alışverişe belli puan kampanyası bulursan avantajlı olacak
  • Kaptik çekimizi simdi en uygun komboyu hesaplama zamani.

• Paylasim icin tesekkurler. Hic ugrastirmadan 1500/100 vermesi gayet iyi. Bu cek sayesinde bir yakinima iPhone SE siparisi verdik. Axess ramazan chiplerini de kullanarak 1800 TL'ye almis olduk. Ustelik Axess faizsiz 3 taksite de boluyor. 3 yillik, omru dolmak uzere 5S'e 1300 vermektense bu daha mantikli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt limitler çok yüksek 100 e 20 olsa neyse 150 ye 20 soğuk

Hocam 4 ürünü de farklı olarak sipariş verir her sipariste 150/20 çeki kullanırsan 61 tl gibi bi indirim oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

Hocam 4 ürünü de farklı olarak sipariş verir her sipariste 150/20 çeki kullanırsan 61 tl gibi bi indirim oluyor

Toplam 3 ürün. Biri ranza 260 tl. Diğer ikisi yatak 129 tl. (2 adet 258 tl)
  • Kaptik bakalim.

• karne11 kuponu vardı gitmiş son gün bugün değil mi arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafta sonu vermesinin sebebi. firmalar hafta içi başında durup ürünlerin fiyatını artırıyor bu olayı haftasonu minimuma indirmek için her halde. 20 30 lira indirim kullanıp sağdan soldan 5 10 lira ucuza gelmesi sinir bozucu lanet bir durum.
    Hocam ranzayi 400/50 yatakları ayrı ayrı 150/20lik ceklerle alırsan toplamda 66.9 tl indirim oluyor.ama çek tutarına tamamlamak için eklediğin ürünleri iptal etmeyi unutma

Abi neyine kafayı yiyorsun? Ya 400 e 50 yaparsın 50 lira avantajın olur ya da ihtiyacın varsa ayakları tek tek sepet yapıp ihtiyaçla birleştirip 150/20 kullanırsın 3 adet ama 50 varken gerisi amelelik olur.

Ki ayrı hesaplarda aynı k.kartı kullanımında kapatıyorlar. Benim dün kapatıyorlardı blokelendi dün aradım bugün açtılar. Tamamlayıcı ürünlerde değildi 4 gün arayla siparişi verilmiş alakasız satıcısı ayrı ürünlerdi.

Hep okuyordum ilk kez başıma geldi.

• Sanal gerçeklik gözlüğü alcaktım iyi oldu.

• A380 kullanıcısına yanıt
    Adres.ödeme bilgileri çok zor olmasa gerek
  • Ne aç gözlü adamlar var. Bu çekleri bile satıyorlar. Biri çek satışta 30 tl'den satıyor. Yazık ya. Gerçekten yazık.

• ya kusura bakmayın buraya bakmadan atladım 1000/100 sandım. İhtiyacı olana verebilirim
  • spy1925 S kullanıcısına yanıt
    Uzun suredir pesinde oldugum bir kulaklik vardi. Gecen haftaki kuponla 107 liraya indirmistim. Sonra ayni kulakligin daha yeni serisini 100 liraya teknimarketin birinde gorunce aninda siparisi iptal edip onu aldim.

Bu kupon isi ancak yuksek meblali alisverislerde is yapiyor. 100-200 liralarda piyasa ile ayni aliyorsunuz. İyi arastirmak lazim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.