Şimdi Ara

n11 iade sorunu (iade talebim 5. Kez reddedildi)[ÇÖZÜLDÜ] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
8.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

sürat veya aras olması neden sizin icin bu kadar önemli?

evinize getirmiyor mu sürat?

mesela bize sürat kargo şubesi 22 km uzakta. eğer aracı kaçırırsam 44 km yol gitmek zorunda kalıyorum.

sırf satıcı 50 kuruş daha az kargo ücreti ödeyecek diye ben niye 20 liralık benzin yakıyorum ?

sürat kargo ile satış yapan hiç bir satıcıdan şahsen alışveriş yapmıyorum.

uzun süredir n11 üzerinden de alışveriş yapmıyorum. bu kadar satıcı dostu bir site olamaz.

bu kadar sorun olduğunu bile bile n11'den alışveriş yapıyorsun üstüne bir de kargosu sürat olan mağazadan alıyorsun ürünü :D 2 sakıncalı hareket sonuç ortada

• Satıcı ile görüştükten 3 gün sonra sipariş vermişsiniz büyük ihtimal satıcı Aras kargo ile göndereceğini unuttu..Keşke sipariş vermeden 1 kez daha teyit ettirseydiniz.Geçmiş olsun inş çözülür sorununuz.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    100 tl ye 1 tb hdd fırsatı yakaladı. satıcı sürat kargo ile gönderiliyor şimdi sürat kargo sorunlu diye almayacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    kargolar bayagı sıkıntılı olmaya başlamış ya, aslında tam bir fırsat bu, hem uygun hemde düzgün calısan bir kargoculuk agı kurulsa.. cok kazanır..
  • dat0me D kullanıcısına yanıt
    haklısınız o kadar yol gidilmez, bazen gelip şubeden alın diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

Hocam kargolar bölgesel farklilik gosteriyor mus hiz şikayet edin dağıtım gununde getirmek zorunda getirmezse kargom ulasmadi diyip n11 onayi dondurunuz

Getirdik ama siz yoktunuz diyorlar.
    Dahada getirmiyor lar.

bu da en sevmedigim durum, adam eve gelmemiş zaten bilmiyor uğramamış adresinizde bulamadık notu düsüyor.
  • n11 ne zaman satıcıyı koruduğu kadar alıcıyı da koruyacak çok merak ediyorum doğrusu.
  • satıcı sızden kargoyu aldırmak için herseyi yapmıs.Alsaydınız iade etmek cok zor olabilirdi ve satıcı iadeyi kabul etmedikçe urun her seferinde size döner gelirdi. Almadıgınız için kenara cekilip beklemek ve n11 e paranın aktarılmamasını istemenız yeterlıydı.ustelik burada iade yok urun kargodan alınmadıgı için satıcıya geri gönderilmesi var. Bu kadar yuzsuz satıcı da olmaz ..
  • Şükürler olsun
    n11 iade sorunu (iade talebim 5. Kez reddedildi)[ÇÖZÜLDÜ]n11 iade sorunu (iade talebim 5. Kez reddedildi)[ÇÖZÜLDÜ]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.