Şimdi Ara

n11 İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sakkin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.272
Cevap
840
Favori
1.396.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motor yağı için 150 TL kupon kovalıyordum. 1500 TL kupon ile aldık bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy be 40 yılın başı maç izlicemiz tuttu kaçırdık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    Yuklense de belli bir kullanıma ulaşınca kaldırıyor n11. Eskiden de bu şekilde idi. İyi firsatmis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Yok, sabah yoktu. Ama o gün yüklenecek kuponların tümünü gorebiliyorsunuz. Akşam 8 de aktif olacak kupon 1500/1500 diye gözüküyordu. Akşama kadar düzeltirler demiştim. Düzelten olmadı :)

• Delarren kullanıcısına yanıt

Ben göremedim. Modem alacağım kuponu kullanabilir miydim ki? Modem 3650TL 1500TL kullanırdık ya kaçırdık...

• SunSets kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirdin , arada sırada gözatmakta fayda var

• Valla ilk başta görünce hata dedim. Sonra bi yükleyeyim dedim. Baktım kupon var siparişi verdim.

n11 İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

• Kuponu sans eseri gordum. Oto koltugu aldim cocuga. Umarim iptal olmaz. Su an siparis hazirlaniyor yaziyor.

• M S G kullanıcısına yanıt

Hocam ben kaç gündür bakıyorum kuponlara sadece 300TL veriyor bir işime de yaramıyor. Gelecek kuponları nerede görürüz oradan görmüş bir arkadaş.

• Birşey deyim mi, şimdi n11 de kıyamet kopuyordur. Ne biçim telefon trafiği vardır. Ne fırça yiyordur insanlar

• arifomer kullanıcısına yanıt

Yemez mi? Ben her gün kuponlara bakan biri olarak 1500TL'i nasıl kaçırırım ya. Neredeyse takip ettiğim modemi yarı fiyatına alacaktım resmen giriş seviye modemlerin fiyatına modem alacaktım çılgınlık bu! 3k 300TL veriyor normalde nasıl vermiş hayret. Bence 25k 1500TL idi düzelttiler herhalde.

• SunSets kullanıcısına yanıt
    Tık hızında kuponlara tıkladığında sonraki saatlerde gelecek olan kuponları görüntüleyebiliyorsunuz

• Herkes iyi kötü birşeyler almaya aldı da kuponla hiç kimsede de huzur yok heralde. Kimisi ya istediği birşeyler alamadı kimisi de baska dertler peşinde. Eee fırsat dediğinde böyle ansızın gelecek ki heyecanli olsun, kendini konuşturtsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kodu tanımladım ama hazırlıksız yakalandık. Ne alayım diye hızla sepet toplarken kupon pasif hale geçti

Bence tüm siparişler gönderilecek. Satıcı kaynaklı bir durum yok, N11 reklam bütçesine de bu rakamlar dokunmaz. Zaten son zamanlarda iyice kötürüm olmuştu, birkaç aydır vermedikleri indirimlere saysınlar

• arifomer kullanıcısına yanıt
  • C Vitamine kullanıcısına yanıt

Yok hocam inan öyle keyifle söylemedim. Direk aklıma kimlerin günah keçisi ilan edileceği geldi. Böyle durumlar genelde departmana yeni alınan işi öğrenmeye çalışan kişilerin başına gelir. O yüzden direk empati yaptım maalesef kıyamet kopuyordur. Hemde öyle böyle değil.

• Siparişim iptal edilmiş başka iptal edilen var mi

• tazmannia T kullanıcısına yanıt

Benimde iptal edilmiş n11 İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• Hata oldugu belli gibiydi. Arayin sikayet edin bakalım iptal olanlar ne diyecekler.

• Benimde iptal olmuş

• 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.