Yok o iş biteli çok oldu, en son 2020 de vermişti sanırım. |
N11 Kupon Festivali 9-10-11 Kasım (bitti) (4. sayfa)
-
-
saçmalığa bak zaten kupon alırken adet sınırlı, üstüne kullanırken nasıl adet sınırı oluyor ? tükendi yazıyor almış olduğum kod.
senden ufak bir miktar fazla bile satıyor olsa başka siteden alışveriş yapacağım n11. müşteri kaybetmek için elinden geleni yapıyorsun gerçekten.
-
lann bu ne saçma iş la, 84 milyonluk ülkede 200tl kupon 15 adet, 1000tl ilk kupon 2 tane
günde 4 sefer 60 adet 200tl, 8 adet 1000tl. n11 bitmiş okeye dönüyor
-
Konu sahibine teşekkürler.
100/35 aldım hemen kullandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantasm -- 9 Kasım 2022; 14:18:53 > -
-
Yarin sabah 1000lik kupon kovalayacam ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün aldım 1000'lik ama ürünü alana kadar bitmiş. Hemen de sepete girmiştim.
-
Aynen 1000 lik koparıp robot süpürgede kullandım.
N11 e laf söylüyoruz ama ne trendyol ne hepsiburada daha kupon dağıtmadı.
-
HB'de sepetimde tuttuğum üründü. Sayenizde faydalandım, paylaştığınız için teşekkürler.
aynen ya ne güzeldi 6500 iphone 11 almıştık :)
-
Rica ederim, güle güle kullanın.
-
bizim için oldukça verimli geçmiş oldu :)
-
çok hızlı olman gerekiyor. ben bilgisayardan saat açıp, mobilden aldım kuponları
-
Valla ben denemek için öğlen girdim. Kampanyamiza ilgi yogun falan dedi kuponu bile aldirtmadi.
Kupon kullanınca taksit yapılıyor mu bilen var mı ?
Yapıyor taksitli aldım ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al satcıların gözü yaşlı hep bal yenmezmis 😜
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 11 Kasım 2022; 1:14:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
Bu gün her üç kupon dağıtımında 1000/200 denedim kampanyamız yoğun ilgi göre tekrar deneyin diyor sonra tükeniyor alabilen oluyor mu gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10dan fazla üründe kupon denedim, hiçbirinde geçerli değil.
SSD, kedi maması, ayakkabı vs. sıfırrr
Fakaat aynı ürünün güya indirimli 300 liralık olanında kupon geçmiyor iken, 370 liralık başka bir satıcıda kupon geçerliii 😂
Ulan N11, yatacak yerin yok. Şark kurnazı olmuşun. Tilki olmuşun, çakal olmuşun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 9 Kasım 2022; 20:53:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X