Şimdi Ara

N11 - Mobilde uğurlu haftasonu 3 kupon - 21 - 22 Ekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli not: 11.11 kuponlarına oranla haftasonu kuponları çok kötü geliyor millete. Hiçkimse bu kuponlar hemen kullanılıyor 11.11 ler ise 3 hafta sonra kullanılacak demiyor. Acil alınacak bir eşya için azda olsa bi indirim olur kimse demiyor, herkes çöp yazmış. Mademki böyle düşünüyorsunuz, o zaman 11.11 sonrasına kadar hafta sonu kuponlarını artık paylaşmayacağım.

haftasonu5TL haftasonu25TL haftasonu75TL

Kuponları ne kadarlık alışverişlerde kullanabilirim?
    5 TL kupon 75 TL ve üzeri alışverişlerde,
    25 TL kupon 300 TL ve üzeri alışverişlerde,
    75 TL kupon 1500 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

Kuponlar 21 - 22 Ekim 2017 tarihlerinde geçerlidir.

Geçmeyen kategoriler
    • Sim Kart, Hat, Paketler
    • (Bilgisayar )Yedekleme Ürünleri
    • Süpermarket
    • Bebek Bezi & Islak Mendil
    • Altın & Gümüş
    • Toptan Satış

Mobilde Uğurlu Hafta Sonu kampanyası nedir?
    n11.com üyeleri, 21 - 22 Ekim 2017 tarihleri arasında 5, 25 ve 75 TL değerinde 3 kupondan birer adet hesaplarına yükleyerek mobil uygulamadan yapacakları alışverişlerinde indirim kazanıyor.

Kuponları hesabıma nasıl yükleyebilirim?
    Kuponlar, n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilir. Web sitesinden Hesabım > Kuponlarım sayfasından, mobil uygulamadan ise Hesabım > Avantajlarım sayfasından kuponlar hesaba tanımlanabilir. 5 TL kupon için haftasonu5TL kodu, 25 TL kupon için haftasonu25TL kodu, 75 TL kupon için haftasonu75TL girilmelidir.

Kuponları ne zamana kadar kullanabilirim?
    Kuponlar, 22 Ekim 2017 saat 23.59’a kadar geçerlidir.

Kuponlarda adet sınırı var mı?
    Kuponlar toplamda 15.000 adet ile sınırlıdır. Her kupondan 5.000 adet mevcuttur.

Hesabıma birden fazla kupon yükleyebilir miyim?
    Bir kullanıcı, hesabına 5, 25 ve 75 TL değerindeki 3 kuponu da yükleyebilir. Kullanıcı, hesabına her kupon tutarından 1 adet yükleme hakkına sahiptir.

Kuponları ne kadarlık alışverişlerde kullanabilirim?
    5 TL kupon 75 TL ve üzeri alışverişlerde,
    25 TL kupon 300 TL ve üzeri alışverişlerde,
    75 TL kupon 1500 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

Bu kampanyayı diğer kampanyalarla birleştirebilir miyim?
    Kuponlar, n11.com’da yer alan diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

Kampanyaya birden fazla kez katılabilir miyim?
    Bir kullanıcı, hesabı ile kampanyadan bir kez yararlanabilir.

Kuponlar hangi kategorilerde geçerli?
    Kuponlar; Altın & Gümüş; Süpermarket; Bebek Bezi & Islak Mendil; Bilgisayar Yedekleme Ürünleri; Sim Kart, Hat, Paketler; Toptan Satış kategorileri hariç tüm kategorilerde geçerlidir.

Kupon kullandığım alışverişi iptal veya iade ettiğimde ne olur?
    Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon alıcının hesabına tekrar yüklenir. Alıcı, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.

Kupon kullandığım alışverişi satıcı iptal ederse ne olur?
    Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

Banka puanlarımı bu kampanyada kullanabilir miyim?
    Akbank, Finansbank, Halkbank ve Garanti Bankası kredi kartı ve para kartlarındaki puanlar kullanılabilir. İş Bankası ve Yapı Kredi kartlarındaki puanlar yalnızca bu bankalar n11.com ile kampanya yaptığında kullanılabilir.

Ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir miyim?
    Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi kartlarıyla yapacağınız ödemenin bir kısmını banka puanıyla yapabilir, kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınızın olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL’lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz. Finansbank, Halkbank ve İş bankası kartlarında ise 80 TL’lik ürünü almanız için 80 TL’lik puanınızın olması gerekir.

*n11.com'un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 22 Ekim 2017; 10:12:29 >

• çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikaye tırışka kertenkele
  • quote:

Orijinalden alıntı: farang

çöp

• 75/5 nedir gerçekten çok güzel bir kupon hemen kullanmam gerek
  • 75/5 kullanabileceğimiz ürünlerin listesini oluşturalım..

• bu kuponlara baslik acarken hic mi harcadigin zamanina acimadin? ben bile suan bu mesaj icin gecen sureye acidim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağam bizimle eğlenir yine

75/5 vermese biz ne yapardık ,peh peh peh
  • n11 bitmiş.

Adettendir.
  • cep telefonunda geçerli işime yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

cep telefonunda geçerli işime yarar

11.11 kuponlarının yanında herkese çok saçma gelebilir ama 2 ay sonra böyle kuponlardan kupon beğeneceksiniz. Bütün ihtiyaçlarınızı 11.11 de alamazsınız.

Konunun açılma sebebi ise bu arkadaş gibi 11.11 den önce alışverişi yapmak isteyenlere yardımcı olmak içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 19 Ekim 2017; 23:55:43 >
  • bu olmamış bence n11 rekor kırmalı 100/1 kupon versin
  • ayfon 8 alacaktım 75/5 kupon iyi oldu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

ayfon 8 alacaktım 75/5 kupon iyi oldu....

Acele etmissiniz hocam mobolde ugurlu hafta basi kuponu gelecek 1000 e 11 lira indirim onu bekliyorum iphone x icün.

• Çöp+Leş
  • Önemli not: 11.11 kuponlarına oranla haftasonu kuponları çok kötü geliyor millete. Hiçkimse bu kuponlar hemen kullanılıyor 11.11 ler ise 3 hafta sonra kullanılacak demiyor. Acil alınacak bir eşya için azda olsa bi indirim olur kimse demiyor, herkes çöp yazmış. Mademki böyle düşünüyorsunuz, o zaman 11.11 sonrasına kadar hafta sonu kuponlarını artık paylaşmayacağım.

12 yorumun 11 i kampanya ile dalga geçiyor ve çöp yazan yorum 20 beğeni alıyorsa bu konuyu açmanın bir anlamı kalmadı artık. Bu kampanya için 11.11 den sonra görüşmek dileğiyle.

@Skayn @ilkerk88 @Qantas @McCarty @KrmTgc @mrsmrc @Cemal CEMİL @voodoo child @larenuf @NeutronS @dışbırdış @farang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 22 Ekim 2017; 10:20:30 >

• garanti play indirimi bankamatik kartınıda kapsasa 450 liralık alışveriş yapacaktımn11 iyice pinti olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 22 Ekim 2017; 10:34:1 >
  • Ben çöp demedm. Benim için önemli olan cep telefonunda geçmesi yüzde 5 indirim olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTgc -- 22 Ekim 2017; 14:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

Ben çöp demedm. Benim için önemli olan cep telefonunda geçmesi yüzde 5 indirim olması

12 yorumun 11 i dedim zaten, 1 sen faydalı bulmuşsun. Aslında senin gibi harcaması olanlar faydalansın diye açıyordum. Yoksa bende biliyorum kuponların çok kötü olduğunu.
  • Haklısın hocam yaranılmıyor millete . N11 cep telefonunda yüzde 5 komisyon alıyor ve onun gibi çek veren yok. Ben kart döndürüyorum😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.