Bildirim
N11 Originalboutique mağazası ıvır zıvır 6 tl (kargo dahil)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben bu n11 e 3 bin 5 bin 10 bin ürün giren adamlara hastayım ya 2 liralık 500 tane ürünü sisteme girip açıklama kısmını falan doldurmak ne demek ya. girdiğim iş yerinde bana böyle bir iş verseler çıkarım abi. ben böyle masa başı hamallığı aklımda canlandıramıyorum. bir de bi çoğunun satışı falan 50 100 yani. oturur ağlarım ben ya. helal olsun ne diyeyim. -
ne 75 kuruşa dürbün göndermişlikleri var ben inanmıyorum o gönderdi diyen onların adamıydı.
bilek güçlendirme aleti aldık göya adam paket lastiği gönderdi herkese bilerek iptal etmek yerine,
bariz 3 kağıtçılar.
edit: Bizim forumca bilek güçlendirme aleti aldığımız mağaza "indirim kapında" firmasıymış. 75 kuruşa dürbün görünce direkt onlar geldi aklıma o yüzden sözlerim "Originalboutique" firmasına değildir. Firma hakkında bilgim de yoktur. Merak edenler konu sahibiyle yazışmalarımı aşağıda takip edebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 4 Ekim 2016; 4:08:51 > -
sonuç nedir arkadaşlar dolandırıcı olduğu sonucuna mı vardınızquote:
Orijinalden alıntı: Lasvegaswings
ne 75 kuruşa dürbün göndermişlikleri var ben inanmıyorum o gönderdi diyen onların adamıydı.
bilek güçlendirme aleti aldık göya adam paket lastiği gönderdi herkese bilerek iptal etmek yerine,
bariz 3 kağıtçılar.
edit: Bizim forumca bilek güçlendirme aleti aldığımız mağaza "indirim kapında" firmasıymış. 75 kuruşa dürbün görünce direkt onlar geldi aklıma o yüzden sözlerim "Originalboutique" firmasına değildir. Firma hakkında bilgim de yoktur. Merak edenler konu sahibiyle yazışmalarımı aşağıda takip edebilir. -
Eski konuları tarıyorum. Eski konuda Originalboutique firmasımı yoksa İndirim Kapında firmasımı dolandırıcı onun peşindeyim. -
3 Fonksiyonlu Çantalı Profesyonel Zımba Tabancasıquote:
bariz 3 kağıtçılar.
edit: Bizim forumca bilek güçlendirme aleti aldığımız mağaza "indirim kapında" firmasıymış. 75 kuruşa dürbün görünce direkt onlar geldi aklıma o yüzden sözlerim "Originalboutique" firmasına değildir. Firma hakkında bilgim de yoktur. Merak edenler konu sahibiyle yazışmalarımı aşağıda takip edebilir.
Tabancalı Uzayan Hortum Expandable Hose 22.5 Metre
Profesyonel El Feneri (Ledli+Flashlight Zoom Özellikli)
Alsam mı :)
-
Bende 5-6 ürün sepete ekledim ama sipariş vermedim yemedi -
göndereceklerini bilsem alırım bir iki parça ama...quote:
Orijinalden alıntı: dogruinsangezgin
sonuç nedir arkadaşlar dolandırıcı olduğu sonucuna mı vardınız
Alıntıları Göster -
Dolandırma şansları var mı ki ? Gönderdikleri ürünlere onay vermez isek para alamazlar sanırım?quote:
Orijinalden alıntı: _OkNisT_
3 Fonksiyonlu Çantalı Profesyonel Zımba Tabancası
Tabancalı Uzayan Hortum Expandable Hose 22.5 Metre
Profesyonel El Feneri (Ledli+Flashlight Zoom Özellikli)
Alsam mı :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: dogruinsangezgin
Bende 5-6 ürün sepete ekledim ama sipariş vermedim yemedi
aynen cesaretlendirecek birilerini arıyorum :)
Neyse ben yatayım yoksa sepetteki ürün sayısı artacak gelmez felan sonra uğraş dur -
Bu fiyatlara imkansızquote:
bariz 3 kağıtçılar.
6 lira nedir aga, sadece kargo parası zaten o :)) -
Merhaba,
Hiçbir şey sipariş vermedim.Teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski konuya baktım o konuda da fevri davranmışsınız. Onların adamı suçlamasını 2-3 kez orada da yapmışsınız. O konuda herkes indirim kapında firmasından şikayetçi. Siparişi hangi firmadan verdiğinizi kontrol ederseniz konuya açıklır gelir. -
bende almadım yarın öğlene kadar fiyatlarda güncelleme yapmazsa o zaman alıcamquote:
Orijinalden alıntı: -frambuaz
Merhaba,
Hiçbir şey sipariş vermedim.Teşekkür ediyorum. -
20 ve 30 liralık çeklerle pusudayım.
Dikkatli olun arkadaşlar. Hergün okuyoruz tokatlananları -
Sanırım HB de de mağazaları var satış yapmışlar ama GG deki mağazaları yeni sanırım. Bir yanım al belki tanıtım amaçlıdır diyor ama diğer yanım uğraşma diyor bilemedim kiquote:
Orijinalden alıntı: Shift41
20 ve 30 liralık çeklerle pusudayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen__ -- 4 Ekim 2016; 1:25:03 > -
Boş yere zaman kaybetmeye gerek yok. Satışa yeni başlayan mağazaların taktiği bu.
Kargo bedava olması için belli bir alt limit olsa inandırıcı olabilirdi. Alacağımız ürün yerine birer hıyar filan yollarda şaşırmam ama hıyarada zam gelmiş aetik ne yollarsa, sonra işin gücün yok kargocunun yanında kontrol edilmesi gerekirdi iade olmaz filan olayları ile uğraşırız
indirim kapında'dan sipariş etmiştik bütün forum.
evet yaptım çünkü bir tek ona geldi ürün ve adam gözden kayboldu gitti sonra. ondan başka herkese paket lastiği geldi.
eğer n11'deki bahsettiğiniz firma da indirim kapında ise, onlardan hiç birşey alınmaz hatta onları sisteme üye etmeleri başta yanlış olan.
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
- merci çikolata a101
- tcl 65c755 yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X