Şimdi Ara

N11 SALI MARKET İNDİRİMİ 150'ye 25 TL İNDİRİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
7.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Sadece salı günleri var. 24 Saat boyunca. Otomatik 25 TL düşüyor.
  • omer_398 kullanıcısına yanıt
    ekstradan 100 liralık en iyi fiyat çeki falan da kullanabiliyor muyuz peki biliyor musun hocam ?
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    Tabiki 225 lira sepet ayarlarsanız geçerli oluyordu hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherefff

quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

süpermarketimden çekler hariç yaptığım 400 TL lik alışveriş bu sabah teslim edildi.Bu bir şaka olmalı

7 ocaktan beri bekliyorum. Buda yetmezmiş gibi yeni aldığım ürünlerle ortak kargo kodu girmişler sanki ürünler gönderilmiş gibi duruyor ama hiç birini göndermediler Bu kadar adi firma görmedim.

benim de aynısı olmuştu 2 farklı siparişime ortak kargo girmişlerdi sonra baktım ikisini birliktr göndermişler sizin de öyle olabilir

hocam ben teslim aldım 9 parçanın 2 sini getirdiler ama hepsine kargo girilmiş. Dolayısıyla ben kabul etmesemde sistem 3 gün içinde kabul edecek. Tamamen çakallık yaptıkları ha ürünü göndereceklerdir muhtemelen de yine de yaptıkları etik değil.

aynı sorun bende de var 31. aralık'da gönderilen ürünler'e ortak kargo numarası yazmışlar ürünler gönderilmedi para'lar satıcı'ya aktarıldı ama hâlâ gelen giden yok

Aynı şeyi bana da mobilçarşım yaptı.Kargo geldi görünüyor ama ürün yok!
    Al birini vur ötekine.

• Süpermarketimden 6 parça ürün aldım fakat 3 parçası gönderilmiş. Ama tüm ürünlere aynı kargo numarası girilmiş. Ve teslim almış görünüyorum. Bu nasıl iştir. Teslim almadığımı nasıl ispatlayacağım. Sadece gönderdiği ürünlerin faturası var elimde. Kargodan da faturadaki ürünleri teslim aldım tabi. Siteden baktığımda ise tüm ürünleri almış görünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

Süpermarketimden 6 parça ürün aldım fakat 3 parçası gönderilmiş. Ama tüm ürünlere aynı kargo numarası girilmiş. Ve teslim almış görünüyorum. Bu nasıl iştir. Teslim almadığımı nasıl ispatlayacağım. Sadece gönderdiği ürünlerin faturası var elimde. Kargodan da faturadaki ürünleri teslim aldım tabi. Siteden baktığımda ise tüm ürünleri almış görünüyorum.

Sİpariş numarasından ziyade siparişle birlikte gelen fatura önemlidir faturanızda geçmeyen bir ürün teslim alındı görünüyorsaanız er yada geç gönderilecektir.

• quote:

Süpermarketimden 6 parça ürün aldım fakat 3 parçası gönderilmiş. Ama tüm ürünlere aynı kargo numarası girilmiş. Ve teslim almış görünüyorum. Bu nasıl iştir. Teslim almadığımı nasıl ispatlayacağım. Sadece gönderdiği ürünlerin faturası var elimde. Kargodan da faturadaki ürünleri teslim aldım tabi. Siteden baktığımda ise tüm ürünleri almış görünüyorum.

adamların çalışma mantalitesi biraz garip, ama merak etme, o ürünlerde ansızın kapını çalıp kargocu getirebilir, tek sıkıntı işlemin ANSIZIN olacak olması

• Olmuş günlerden cuma bu başlık hala ilk on da :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilcarsim'dan geçen hafta salı günü aldığım persil jel deterjanlar hala gelmedi

Aynı/benzer durumda olan var mı arkadaşlar?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    var finish quantum ve vernel gelmedi.
    ayçiçek yağı geldi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

var finish quantum ve vernel gelmedi.
    ayçiçek yağı geldi .

Hocam size de gelen/gelmeyen tüm ürünler için aynı kargo no mu girdi?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    kargo nosu girilmemiş geciken kargolama yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

kargo nosu girilmemiş geciken kargolama yazıyor

Çakallar bende gönderilen/gönderilmeyen tüm ürünler için aynı kargo no girmişler yaa
  • Salı gece 22.00 civarında süpermarketim ve mabilcarşımdan sipariş verdim.

Yorumları görünce çekinmiştim.

Ürünler çarşamba kargoya verilmiş,perşembe sabahı elimdeydi.

Süpermarketimden deterjan ve limit doldurmak için sallama çay almıştım.Çay paketi sağlam büyük bir kutuya kknmuş.Ezilme falan olmamıştı.

Mobilçarşımdan calgonit tablet almıştım.Onlarda kutuya güzelce dizip boşluklara karton sıkıştırmış,güzelce paketlemişlerdi.

Benim iyi karlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu.
  • mobilcarsım Süpermarketim'in tahtına göz dikti. Geçenlerde aldığım yağ 2 hafta sonra gelmişti.
  • quote:

mobilcarsım Süpermarketim'in tahtına göz dikti. Geçenlerde aldığım yağ 2 hafta sonra gelmişti.

aynen hocam ya, süpermarketim düzeldi derken şimdi de bunlardan çekiyoruz...
  • Mobilçarşımda vernel ve pril deterjan yokmuş.Sipariş verdik gelince göndereceğiz,çarşambaya ürün elinizde dediler geçen hafta telefonda.
    Cuma oldu hala gelen giden yok.Telefonlara da cevap vermiyorlar.
  • Beyler tam 38 gün oldu ama iptal etmedim, n11 ile görüşmemde iptal etmenin istiyorlar sürekli ama istediklerini kabul etmeyeceğim bu işin peşini de bırakmayacağım.

İptal etmek gibi bir düşüncem olsa ilk hafta iptal ederdim zaten, 2 ay bekletikten bütün haklarımı geri almadan iptali kabul edemem.

Mağazadan aldığım h&s marka şampuan görüldüğü gibi halen satışta ancak 2 ay önce verdiğim sipariş için temin edemediklerini söylüyorlar.

tamam dedim iyi niyetimizi koruyalım, temin edemiyor olabilirler. siteyi güncelleyecek vakitleri de olmayabilir ki bunlar ticaret kanununa göre suç teşkil ediyor olduğu halde iyi niyetimizi koruyup aynı markanın halen satışta olan şu ürünü talep ettim, fiyatı daha düşük olmasına rağmen kabul ettim. göndereceklerini söylemelerinin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen ne gelen bir kargo var ne de giden.

ayrıca,

iptal ettiğim takdirde bana 100 tl'lik kupon vereceklerini söylüyorlar ancak gördüğünüz gibi 480 liralık alışveriş için 330 liralık indirim kullanmışım. bana en az 30 gün süreli 330/480 liralık kupon iade etmeleri lazım.

iki ay süresince bu paramı değerlendiren n11 bundan kazanç sağlıyor, dolayısıyla paramı en az gelir getiren değerlendirme yolu olan vadeli hesaba yatırdığımı farzedersem 2 aylık bir faiz kaybım söz konusu. hakkım olduğu için paramı faiziyle beraber talep ediyorum.

iptal ettikleri takdirde bu iki şartımı da kabul edeceklerse hayhay iptal edip hakkımı iade etsinler.

ama gelen teklife bakın, 100 liralık kupon iade edecekler paramı da 4 5 gün sonra yatıracaklar. çok adil geliyor değil mi kulağa? benim gibi 1.000 kişiyi böyle yıldırsalar 100.000 liralık kredi almak yerine faiz ödemeden 100.000 lirayı kullanıp bir ay sonra iade edecekler.

arkadaşlar size tavsiyem siparişinizi iptal etmeyin, iptal ettiğiniz takdirde bütün haklarınızdan feragat etmiş olursunuz ve n11 de bu tarz işlere devam eder. En son yaptığım telefon görüşmesinde kendini takım lideri olarak tanıtan salih beyle görüştüm kendisine taleplerimi ilettim bu gün geri dönüş yapacaklarını söylediler. Gün içinde geri dönüş yapılmazsa bu işin sonu mahkemede biter. sizden ricam şuana kadar beklediğiniz siparişlerinizi iptal etmeyin, hem bana destek olun hem de hakkınızı yedirmeyin. iyi forumlar.

• Supermarketimden 23nde verdigim siparis bugun elime ulasti. Market gunleri verilen siparislerde aksama yasaniyor galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.