Şimdi Ara

N11 SALI MARKET İNDİRİMİ 150'ye 25 TL İNDİRİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
7.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Joe.

Beyler tam 38 gün oldu ama iptal etmedim, n11 ile görüşmemde iptal etmenin istiyorlar sürekli ama istediklerini kabul etmeyeceğim bu işin peşini de bırakmayacağım.

İptal etmek gibi bir düşüncem olsa ilk hafta iptal ederdim zaten, 2 ay bekletikten bütün haklarımı geri almadan iptali kabul edemem.

Mağazadan aldığım h&s marka şampuan görüldüğü gibi halen satışta ancak 2 ay önce verdiğim sipariş için temin edemediklerini söylüyorlar.

tamam dedim iyi niyetimizi koruyalım, temin edemiyor olabilirler. siteyi güncelleyecek vakitleri de olmayabilir ki bunlar ticaret kanununa göre suç teşkil ediyor olduğu halde iyi niyetimizi koruyup aynı markanın halen satışta olan şu ürünü talep ettim, fiyatı daha düşük olmasına rağmen kabul ettim. göndereceklerini söylemelerinin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen ne gelen bir kargo var ne de giden.

ayrıca,

N11 SALI MARKET İNDİRİMİ 150'ye 25 TL İNDİRİM

iptal ettiğim takdirde bana 100 tl'lik kupon vereceklerini söylüyorlar ancak gördüğünüz gibi 480 liralık alışveriş için 330 liralık indirim kullanmışım. bana en az 30 gün süreli 330/480 liralık kupon iade etmeleri lazım.

iki ay süresince bu paramı değerlendiren n11 bundan kazanç sağlıyor, dolayısıyla paramı en az gelir getiren değerlendirme yolu olan vadeli hesaba yatırdığımı farzedersem 2 aylık bir faiz kaybım söz konusu. hakkım olduğu için paramı faiziyle beraber talep ediyorum.

iptal ettikleri takdirde bu iki şartımı da kabul edeceklerse hayhay iptal edip hakkımı iade etsinler.

ama gelen teklife bakın, 100 liralık kupon iade edecekler paramı da 4 5 gün sonra yatıracaklar. çok adil geliyor değil mi kulağa? benim gibi 1.000 kişiyi böyle yıldırsalar 100.000 liralık kredi almak yerine faiz ödemeden 100.000 lirayı kullanıp bir ay sonra iade edecekler.

arkadaşlar size tavsiyem siparişinizi iptal etmeyin, iptal ettiğiniz takdirde bütün haklarınızdan feragat etmiş olursunuz ve n11 de bu tarz işlere devam eder. En son yaptığım telefon görüşmesinde kendini takım lideri olarak tanıtan salih beyle görüştüm kendisine taleplerimi ilettim bu gün geri dönüş yapacaklarını söylediler. Gün içinde geri dönüş yapılmazsa bu işin sonu mahkemede biter. sizden ricam şuana kadar beklediğiniz siparişlerinizi iptal etmeyin, hem bana destek olun hem de hakkınızı yedirmeyin. iyi forumlar.

Benim 4 adet nescafe xpess siparişim 45 günde elime geçti oda son iki hafta her gun arayıp sıkıştırmamla.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: sahinsah52

Süpermarketimden 6 parça ürün aldım fakat 3 parçası gönderilmiş. Ama tüm ürünlere aynı kargo numarası girilmiş. Ve teslim almış görünüyorum. Bu nasıl iştir. Teslim almadığımı nasıl ispatlayacağım. Sadece gönderdiği ürünlerin faturası var elimde. Kargodan da faturadaki ürünleri teslim aldım tabi. Siteden baktığımda ise tüm ürünleri almış görünüyorum.

adamların çalışma mantalitesi biraz garip, ama merak etme, o ürünlerde ansızın kapını çalıp kargocu getirebilir, tek sıkıntı işlemin ANSIZIN olacak olması

Perşembe yarıda geldiği halde hepsi aynı kargo numarasiyla girildigi için teslim görünen tüm ürünler ertesi gün ansizin geldi. Demekki güvenilir. Hem de hızlı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mobilcarsım ve Süpermarketim'den verdigim tum siparisler dun elime ulasti.
    Sali pazarindan 2 sepet olusturmustum cek de kullanmistim.

• bu salı market indirimi yok sanırım sepet hazırdı:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

bu salı market indirimi yok sanırım sepet hazırdı:((

yoo var 3 banner 150ye25 indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

bu salı market indirimi yok sanırım sepet hazırdı:((

yoo var 3 banner 150ye25 indirim

evet gördüm şimdi sağolun
  • Fiyatlar çok artmış. Papia 12'li havlu 16.99! Çek kullanınca bile market fiyatının çok az altına iniyor. O da kargo bedava olur ise...
  • şeker dahil olmuyordu artık oluyor çekle alış verişe
  • Gerçek indirimli göze çarpan ürün var mı? bu hafta son çeki kullanıyorum şeker bekliyordum iyi oldu.
  • Yetim kalan dördüzlere ve annelerine destek bekliyoruz arkadaslar

• ürün çeşitliliği artmış
  • Piyasa fiyatından yüksek ürünler, neredeyse avantajlı alınacak bir ürün yok gibi, belki çekiniz vardır birşey diyemem ama bu 150'ye 25 indirimi ile çok da cazip değil. Bana lazım olanhttp://www.n11.com/perwoll-4-lt-gozalici-renkler-4-tl-gozalici-siyah-P16882011 piyasa fiyatı 25 TL N11 fiyatı 32 TL ki sadece buda değil birçok ürün almak gerekiyor 150'ye tamamlamak için.
    Tabi kargo ne zaman gelecek o da ayrı muamma????
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray_p800

Piyasa fiyatından yüksek ürünler, neredeyse avantajlı alınacak bir ürün yok gibi, belki çekiniz vardır birşey diyemem ama bu 150'ye 25 indirimi ile çok da cazip değil. Bana lazım olanhttp://www.n11.com/perwoll-4-lt-gozalici-renkler-4-tl-gozalici-siyah-P16882011 piyasa fiyatı 25 TL N11 fiyatı 32 TL ki sadece buda değil birçok ürün almak gerekiyor 150'ye tamamlamak için.

tamamen katılıyorum her şeyin fiyatı aşırı pahalı bir tek ariel in 64 lük deterjanları fena değil. Diğerleri de çeklerle alınır oluyor.

• Sıvı yağ fiyatları çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Orijinalden alıntı: eray_p800

Piyasa fiyatından yüksek ürünler, neredeyse avantajlı alınacak bir ürün yok gibi, belki çekiniz vardır birşey diyemem ama bu 150'ye 25 indirimi ile çok da cazip değil. Bana lazım olanhttp://www.n11.com/perwoll-4-lt-gozalici-renkler-4-tl-gozalici-siyah-P16882011 piyasa fiyatı 25 TL N11 fiyatı 32 TL ki sadece buda değil birçok ürün almak gerekiyor 150'ye tamamlamak için.

tamamen katılıyorum her şeyin fiyatı aşırı pahalı bir tek ariel in 64 lük deterjanları fena değil. Diğerleri de çeklerle alınır oluyor.

Biraz daha uygun

http://www.n11.com/perwoll-4-lt-sivi-deterjan-4-cesit-P17562844

• alp_o A kullanıcısına yanıt
    yağ fiyatları çok yükseldi. bide site komisytonu uygulanınca böyle oluyor. ancak çekle faydalı olabilir ama o da bitti :) bi pepsi çeki kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

yağ fiyatları çok yükseldi. bide site komisytonu uygulanınca böyle oluyor. ancak çekle faydalı olabilir ama o da bitti :) bi pepsi çeki kaldı

Cumartesi Oruç Market'ten 2 adet Ona 5LT ayçiçek yağı aldım toplam 40TL
    5LT Yağ fiyatları 19-20TL civarında çok rahat bulunabiliyor.
  • 0,50 kuruşluk peçete bile 1 lira neyin kafası bu n11
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp_o

quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Cumartesi Oruç Market'ten 2 adet Ona 5LT ayçiçek yağı aldım toplam 40TL
    5LT Yağ fiyatları 19-20TL civarında çok rahat bulunabiliyor.

Tabiki bulunur. hatta pahalı bile almışsınız 18 e de bulunur. Her hafta aynı şeyi söylüyorum bu sitede yüzde 10 civarı komisyonlu fiyat alıyor birde üstüne kargo ücretsi olunca haliyle yüksek oluyor. zaten çek dışı almak mantıksız. ama atıyorum bir mağaza 20 tl ye satıyorsa 6 tl kargo parası 26 birde konisyon eklenince 28 den aşağı satması mümklün değil zaten. haaa ama çekle alırsın sana o yağ fiyatı 15 liraya gelir işte o zaman mantıklı. zaten çeksiz kaç kişi alışveriş yapar bu siteden bilemiyorum

• şekerin kg mı 25 TL indirim ile 2,85 TL ye zar zor geliyor.

a101 de balküpü şekerin kg mı zaten 2,85 TL.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.