Şimdi Ara

N11 sipariş iptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n11den bi tane wax aldım normal kendi paramla. Yanlışlıkla siparişi iptal ettim daha sonra. Ama mağaza onayından vs geçmemişti kargoya verilmemişti yani. Tekrar aynı ürünü sipariş ettim ama 1 ürün için 2 ürün parası ödemiş oldum.

Sorum ise şu

Bi sıkıntı olur mu acaba? İnternetten ikinci kez alışveriş yapıyorum pek tecrübeli değilim. Ve ilk siparişimin parası ne zaman iade edilir?

Teşekkür ederim eğer okuduysanız, bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk aldığının parası kartına yatar bir hafta içinde neden kendi paramla aldım diye yazdın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YARIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

ilk aldığının parası kartına yatar bir hafta içinde neden kendi paramla aldım diye yazdın

kupon kullanmadan aldığını belirtmek istemiştir diye tahmin ediyorum
  • babasının harçlığıyla almamış kendi pazarda limon satarak kazandığı helal parayla aldığını belirtmek istemiş diye tahmin ediyorum
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Merhaba noxiousu,

entry'nizde değindiğiniz konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com donanım haber ekibi
  • Arkadaşlar n11den bi tane wax aldım normal kendi paramla.
    Demiş...

Bu güne kadar kimin yada kimlerin parasını kullandın?
    İlk defa mı kendi paranı kullanıyorsun?
    Kendi kullandığın paranın kaynağı nedir?
    Normal kendi paramla derken ANORMAL kendi paranda mı var? VS.VS...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saymandı, sirket adına sipariş acıyordu yıllar yılları kovaladı derken birgun..

kendi parasıyla birşey almak istedi eline gözüne bulaştırdı.
  • sıkıntı olmaz yeni sipariş görünüyorken mağaza onaylamadan iptal edersen 3-4 iş günü içinde para karta iade oluyor.

bu 3-4 gün sürede n11 parayı kullanıyor senin sırtından para kazanıyor.
  • arkadaşlar puanla falan almadığımı belirtmek istediğim için öyle dedim ne çok uzattınız
  • N11 sipariş iptali onaylanan satışa ait tutarı işlem yapılan banka hesabına gönderdiği için burada kredi kartı ya da banka kartların da hesaba paranın aktarılması bazen farklı zamanlar alabilmektedir. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.