Şimdi Ara

N11 Taksitle ve %20 İndirimle Telefon Alma Formulu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
31
Favori
30.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yüzde 20 yi projeksiyon aleti için kullanabiliyor muyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizi bu hale düşürenler utansın kendi paramızla taksitli telefon almak için çevirmek zorunda olduğumuz dolaplara bak.

Güzel hesap tebrikler. Telefon almamış olsaydım değerlendirirdim.
  • KAMPANYA KOŞULLARI

24 Kasım -31 Aralık 2014 tarihleri arasında; tek seferde yapılan, tek ödeme ve taksitli; 500-999,99 TL arası alışverişlerde 55 TL n11 bonus, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 111 TL n11 bonus kampanyası yapılacaktır.
    Kampanyaya katılım için, Garanti Bonus, Money Bonus, Bonus Ticari Kart ve Bonus Sanal kart sahiplerinin harcama yapmadan önce, kredi kartına kayıtlı cep telefonundan, "N11" yazıp; 3340'a sms göndermelidir. Sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
    111 TL'ye varan n11 bonus kampanyasına Garanti Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar ve Bonus Ticari kartlar kartlar dahildir.
    Kampanya banka müşterisi bazındadır, her müşteri kampanyadan sadece 1 defa yararlanabilir ve en fazla 111 TL n11 bonus kazanabilir. Ödül yüklemesi için ilk harcama dikkate alınacaktır.
    Kazanılan n11 bonus'lar sadece n11.com'da kullanılabilecektir.
    Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartların kampanyaya katılabilmesi için, Garanti Bankası sistemine kayıtlı olan cep telefonundan, EVET N11 yazıp, bir boşluk bırakıp, kartlarının son 6 hanesiyle birlikte 3340'a sms göndermeleri gerekmektedir. Sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
    n11 bonus puanlar 24 Kasım -31 Aralık 2014 tarihleri arasında kazanılıp, 07 Ocak 2015 – 13 Ocak 2015 tarihleri arasında sadece n11.com'da yapılan alıverişlerde kullanılabilecektir. Kullanılmayan n11 bonus puanlar geri alınacaktır.
    Igaranti, Altın bonus, diğer banka Bonus kartları, bonus kullanımları, Paracard, Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar ve vadeli taksit ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL'dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
    Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme , Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Garanti ve n11.com kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Bir daha yazıyorum altın alarak 111 puan kazanamazsınız !!!!

• KAMPANYA KOŞULLARI

24 Kasım -31 Aralık 2014 tarihleri arasında; tek seferde yapılan, tek ödeme ve taksitli; 500-999,99 TL arası alışverişlerde 55 TL n11 bonus, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 111 TL n11 bonus kampanyası yapılacaktır.
    Kampanyaya katılım için, Garanti Bonus, Money Bonus, Bonus Ticari Kart ve Bonus Sanal kart sahiplerinin harcama yapmadan önce, kredi kartına kayıtlı cep telefonundan, "N11" yazıp; 3340'a sms göndermelidir. Sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
    111 TL'ye varan n11 bonus kampanyasına Garanti Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Bonus Sanal kartlar ve Bonus Ticari kartlar kartlar dahildir.
    Kampanya banka müşterisi bazındadır, her müşteri kampanyadan sadece 1 defa yararlanabilir ve en fazla 111 TL n11 bonus kazanabilir. Ödül yüklemesi için ilk harcama dikkate alınacaktır.
    Kazanılan n11 bonus'lar sadece n11.com'da kullanılabilecektir.
    Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartların kampanyaya katılabilmesi için, Garanti Bankası sistemine kayıtlı olan cep telefonundan, EVET N11 yazıp, bir boşluk bırakıp, kartlarının son 6 hanesiyle birlikte 3340'a sms göndermeleri gerekmektedir. Sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
    n11 bonus puanlar 24 Kasım -31 Aralık 2014 tarihleri arasında kazanılıp, 07 Ocak 2015 – 13 Ocak 2015 tarihleri arasında sadece n11.com'da yapılan alıverişlerde kullanılabilecektir. Kullanılmayan n11 bonus puanlar geri alınacaktır.
    Igaranti, Altın bonus, diğer banka Bonus kartları, bonus kullanımları, Paracard, Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar ve vadeli taksit ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 0,50 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,40 TL'dir. Geri Dönüş SMS leri Garanti Bankası tarafından karşılanır.
    Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme , Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Garanti ve n11.com kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Altın alarak 111 puan kazanamazsınız !!!

• Dostum yüksek lisansı Mezarlıklar Genel Müdürlüğü'nde mi yaptın?
  • sabbra kullanıcısına yanıt
    n11 ise karışır
    "Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat, Süpermarket kategorilerinde kullanılamaz."
  • bende düşündüm bunu ama vazgeçtim
  • sakin ol dostum
    Kimse altın alıp puan kazanılcak demiyor
    Altını alıp kupon kazanıyosun
    Kazandığın kuponu kullanırken yaptığım alışverişden puan kazanıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce altın alın diyor arkadaş 111 kupon kazanılır sonra altın alın demiyorki geçmez zaten .telefon alacaksınız demiş
  • Kupon icin önce telefonu alırız o zaman

Kupon Lada altın alırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAlnız bu maddeyi kaçırmışınız.

Garanti Bonusu

Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme , Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_cs -- 2 Aralık 2014; 16:18:00 >
  • Kuponla altın alamazsın

• Asrın bugu

• 31 Aralik’a kadar FAIZSIZ, UCRETSIZ, 3 Taksitli Nakit Avans! 31 Mart’a kadar 1.500 TL harcayin, yararlanin!NAKIT bosluk kartin son 6 hanesini 3404’e gonderin!

Halkbanktan gelen mesaj bu şekilde.
    Aynı kombinasyonu buradan da yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bladetor

Malumunuz N11 in hali hazırda aşağıdaki kampanyası mevcut. Bu kampanyadan yararlanarak telefonu nasıl indirimli ve taksitle alabileceğinizi açıklayacağım.

1-Öncelikle alacağınız telefon hangi dilimde ise ona göre puan kazanımına yönelik işlem yapıyoruz. ben Asus zenfone 5 örneklemesi yaparak konuyu anlatıyorum.
    2-telefonun fiyatı 690 TL oldugundan , 111 TL lik kupon kazanmak için en az 750 TL lik külce altın alıyoruz.dileyen ata lira, çeyrek veya farklı meteryallere yönelebilir. 2,5 gr x 3 şeklinde yanınada farklı ürün yada yine altın ekleyerek alımımızı gerçekleştiriyoruz.
    3-Elimize geçen altının şuanki N11 satış fyatı gramı 91 TL ye denk gelmekte. bozdurma esnasında gramının 85-86 TL olacağını varsayıyorum. 8,50 gr dan yola çıkarsak.Alışımız 8,5x91=773 , satışımız 8,5x85=722 TL al-sat zararı:51 TL
    4-Kampanyadan aldıgımız 111 TL kuponu telefon alışverişinde kullanıyoruz.telefon normalde 690 TL fakat 700 e tamamlamak suretiyle inidirimden yararlanıyoruz ve 700-111=589 a denk geliyor. Bonus kampanyası ile 589-55= 534 TL Altın alımından sonra ayrıca puan alınabilirse rakam daha düşecektir.
    5- ilk dönem ekstresine 773/4=193 TL altın ve 589 TL telefon ile 782 TL yansımakta.
    6-Bozdurduğumuz altının tamamını ilk ekstereye veriyoruz .Sonraki aylar sadece altın taksiti olan 193 TL ödeyerek taksitle tel alma keyfini yaşıyoruz.
    7- altın al-sat zararı 51 TL yi 500 ve üzeri 55 TL olan bonus kampanyası karşılamakta.700 TL lik telefon bize iniirimle 589 TL ve 4 taksitle gelmekte. Heleki hesap kesim tarihi denk gelirse 5 Taksit gibi de olabilir.

Formulu alacağınız telefona göre uyarlayabilirsiniz. 1000 TL ve üstü telefonlarda hesaplamadım fakat daha hesaplı olabilir .
    Rakamlarda +- 10 TL gibi oynama olabilir.Ben altın alış fiyatına netten baktım. Farklı bir durum oluşmaması açısından Kuyumcudan güncel verileri alarak sizde hesaplayınız.
    taksitle bu imkandan yararlanmak isteyenler değerlendirebilir.
    bizedua etseniz yeter.
    hayırlı alışverişler...

KAMPANYA KOŞULLARI
    n11.com üyeleri, 27 Kasım - 11 Aralık 2014 tarihleri arasında tek seferde yapacakları 100 TL ve üstü ilk alışverişlerinden 22, 44, 77, 111 veya 222 TL değerinde kupon kazanıyor.
    Sepet tutarlarına göre hangi alışverişlerden ne kadar kupon kazanılacağı ve bu kuponların hangi sepet tutarlarında kullanılabileceği aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Kazanılan sepet tutarı Kupon tutarı Kullanılan sepet tutarı
    100 - 249 TL 22 TL 100 TL ve üstü
    250 - 499 TL 44 TL 200 TL ve üstü
    500 - 749 TL 77 TL 300 TL ve üstü
    750 - 1.499 TL 111 TL 700 TL ve üstü
    1500 TL ve üstü 222 TL 1.000 TL ve üstü

Kupon kazanabilmek için 11 Aralık 2014 tarihine kadar alışveriş yapılması ve sipariş teslim alındıktan sonra Hesabım sayfasından alışverişin tamamlanması gerekmektedir.
    Misafir kullanıcıların, kupon kazanabilmeleri için alışverişlerini tamamlamadan önce n11.com’a üye olmaları gerekmektedir.
    Alışveriş tamamlandıktan sonra kuponlar hesaba yüklenecek, 15 gün sonra kullanıma açılacaktır.
    Kazanılan kuponlar, kullanıma açıldıktan sonra 11 gün boyunca geçerlidir.
    Hesaba yüklenen kuponu kullanmak için ödeme aşamasında seçmek yeterlidir.
    Bir kişi, 5 farklı tutardaki kupondan en fazla birer tane kazanabilir. Birden f

iphone 6 almak için

222 tl kupon amaçlı 17,5 gr 1592 tl
    http://www.n11.com/nadir-gold-10-5-25-gr-kulce-altin-ucretsiz-kargo-P18937282

Bozdurarak 105 lira zarar ettim, 222 tl kupon ve 100 tl maxipuan kazandım.Net 227 tl kar

http://www.altinpiyasa.com/

2315(iphone6)-227-33(avantajix)-100(M&S amex)=1955 tl

İdeal şartlar
    -Maximum ve M&S Amex kart
    -Kupon yüklendiğinde avantajix devam ediyor olacak
    -Kupon yüklendiğinde iphone6 fiyatı 2315'den fazla olmayacak
    -Altın kapalı çarşıda bozdurulacak ve elinize geçene kadar fiyatı düşmeyecek

• Beyler komboyu daha deli hale getiriyoruz sıkı durun
    Ben 1500tl üstü altın alıp 222tl kupona göre kabaca anlatıyorum
    Maximum kart ile n11den 1500üstü altın alıyoruz 100 puan ve 222kupon kazanıyoruz
    222Tl kupon ile 1000 tl üstü üründe kullanabiliyoruz
    Ben bonus kartımla kombo yapmak için 1222 tl üstü yapıp 222 kuponu düşünce bonus kartımlada 111 bonus alıyorum
    Altından edilecek zararı hesaplamıyorum ister hemen 50-80 arası zararla satarsınız ister bekler yükselince zararsız satarsınız
    Arada kazanılacak %0,05 n11 puanlar 20-30 tl arası puan
    Avantajix gelirse ordan gelicek puan
    Yada arada misal elektronikde geçerli 500-50 anında indirim vs. saymıyorum bile
    Toplama çıkarma işlemleri sizde
  • vallah benim aklıma gelmişti
  • en azından bunu bizle paylaşmanız güzel. ben ve arkadaşlarım bilmiyormusuz. söyledim çok taktir etti ve şaşırdılar
  • vay be bu kadarını beklemiyordum doğrusu
  • Arkadaşlar bir alisveris yaptım avantajix i unuttum 2-3 saat oluyor. Sonradan sisteme ekletebilme şansım var mi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.