Şimdi Ara

N11 yeni kupon 03.02.2016 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
4.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kicker

Teşekkürler, verdim siparişi. Ev başlık doldu valla ama akan kokan bişey olmadığı için dayanamıyorum

Aynı benim mantık:) 5+ yıllık gillette stogum oldu halen alıyorum bu gidisle 3 yasındaki oglan bile kullanır benim stoktan Bu urunden birkac gun once yine almıstım Made in germany yani en iyi kalitede o yuzden kacırmamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenp136

25 tl lik bir urun alacağım, 75 tllik bir seyi sepete ekleyip ceki kullandiktan sonra 75 tllik ürünü iptal edebilir miyim ? Avantajli bir alisveris olur mu?

Avantajlı olmasına olurda tam 3 kağıtçılık da olur.
  • Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    ben olsam bunu alırdım....

http://urun.n11.com/tansiyon-aleti/panasonic-ew-3006-tansiyon-olcer-P92556727
  • Haber veren arkadaşa çook teşekkürler. 100,23 TL lik farklı ürün sepetim ile ürünleri kaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felina

quote:

Orijinalden alıntı: erenp136

25 tl lik bir urun alacağım, 75 tllik bir seyi sepete ekleyip ceki kullandiktan sonra 75 tllik ürünü iptal edebilir miyim ? Avantajli bir alisveris olur mu?

hocam mesajını siler misin rica etsem. bunun da yolunu öğrenmesinler n11 kampanya yapmayacak sonra.

katılıyorum, firmalar nasıl kampanya yapacaklar böyle olursa.bende rica ediyorum mesajın silinmesini
  • Bu şekilde oluyorsa yuhhh yani. O zaman herkes böyle yapar... 😊

• Bitiş tarihi 4.2.2016 yazıyor. Perşembe 23.59' a kadar mı geçerli?
  • tansiyon aleti için omron alınız sadece tıbbı malzeme üreten firmadır
  • felina kullanıcısına yanıt
    Siz mesajı alıntılamışsınız silse bile yinede sizin mesajdan dolayı mesaj görülebiliyor :) PM atsaydınız daha iyi olurdu.
  • 2 adet Gillette Mach3 Turbo 12'li paket + Gillette 75 ml. balsam dengeleyici sipariş verdim. 25 tl kupon + 5.99 chip para ile 79.56 TL'ye güzel bir alışveriş oldu. 24 ad. bıçak uzunca bir süre götürür.
  • tarz25TL kod gecersiz diyor.??

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Siz mesajı alıntılamışsınız silse bile yinede sizin mesajdan dolayı mesaj görülebiliyor :) PM atsaydınız daha iyi olurdu.

Aksam silmesini bekledim hocam simdi silmiş arkadas bende yeni gordum. Yoksa farkindayim

• quote:

Orijinalden alıntı: nautica33

tarz25TL kod gecersiz diyor.??

Kod süresi doldu sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.