Bildirim
N11 yeni kupon 03.02.2016 (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kicker
Teşekkürler, verdim siparişi. Ev başlık doldu valla ama akan kokan bişey olmadığı için dayanamıyorum
Aynı benim mantık:) 5+ yıllık gillette stogum oldu halen alıyorum bu gidisle 3 yasındaki oglan bile kullanır benim stoktan Bu urunden birkac gun once yine almıstım Made in germany yani en iyi kalitede o yuzden kacırmamak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erenp136
25 tl lik bir urun alacağım, 75 tllik bir seyi sepete ekleyip ceki kullandiktan sonra 75 tllik ürünü iptal edebilir miyim ? Avantajli bir alisveris olur mu?
Avantajlı olmasına olurda tam 3 kağıtçılık da olur. -
ben olsam bunu alırdım....
http://urun.n11.com/tansiyon-aleti/panasonic-ew-3006-tansiyon-olcer-P92556727 -
Haber veren arkadaşa çook teşekkürler. 100,23 TL lik farklı ürün sepetim ile ürünleri kaptım. -
quote:
Orijinalden alıntı: felina
quote:
Orijinalden alıntı: erenp136
25 tl lik bir urun alacağım, 75 tllik bir seyi sepete ekleyip ceki kullandiktan sonra 75 tllik ürünü iptal edebilir miyim ? Avantajli bir alisveris olur mu?
hocam mesajını siler misin rica etsem. bunun da yolunu öğrenmesinler n11 kampanya yapmayacak sonra.
katılıyorum, firmalar nasıl kampanya yapacaklar böyle olursa.bende rica ediyorum mesajın silinmesini -
Bu şekilde oluyorsa yuhhh yani. O zaman herkes böyle yapar... 😊
Bitiş tarihi 4.2.2016 yazıyor. Perşembe 23.59' a kadar mı geçerli? -
tansiyon aleti için omron alınız sadece tıbbı malzeme üreten firmadır -
Siz mesajı alıntılamışsınız silse bile yinede sizin mesajdan dolayı mesaj görülebiliyor :) PM atsaydınız daha iyi olurdu. -
2 adet Gillette Mach3 Turbo 12'li paket + Gillette 75 ml. balsam dengeleyici sipariş verdim. 25 tl kupon + 5.99 chip para ile 79.56 TL'ye güzel bir alışveriş oldu. 24 ad. bıçak uzunca bir süre götürür. -
tarz25TL kod gecersiz diyor.??
quote:
Orijinalden alıntı: B_O_S_S
Siz mesajı alıntılamışsınız silse bile yinede sizin mesajdan dolayı mesaj görülebiliyor :) PM atsaydınız daha iyi olurdu.
Aksam silmesini bekledim hocam simdi silmiş arkadas bende yeni gordum. Yoksa farkindayim
quote:
Orijinalden alıntı: nautica33
tarz25TL kod gecersiz diyor.??
Kod süresi doldu sanırım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X