Şimdi Ara

N11 yeni kupon tanımlamış(trendylife)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11 yeni kupon tanımlamış ama ne işe yaradığını hala çözemedim. aynı durumda olan varmı arkadaşlar. kuponun resmi aşağıdadır.

N11 yeni kupon tanımlamış(trendylife)
    ß

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendim -- 17 Aralık 2013; 23:13:35 >

• Trendylife kullanıcısının sattığı ürünlerde indirim sağlıyor. Aynısı bende de var. İşe yarar mı bilmem ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kupon bende de var kullanamıyorum nasıl kullanacağız ?
  • bende yok herhangi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Trendylife kullanıcısının sattığı ürünlerde indirim sağlıyor. Aynısı bende de var. İşe yarar mı bilmem ama.

ee sipariş ödemeye kadar geliyorum 1.500 lük trendylife satıcısının ürününü ancak çekte gözükmüyor fiyatta düşmüyor ? Nasıl kullanıcaz
  • Yayinlayan trendlife degisik birseymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst sınır vardır muhtemelen. Ben 50 liralık kılıfa denemiştim olmuştu.

• hani nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Üst sınır vardır muhtemelen. Ben 50 liralık kılıfa denemiştim olmuştu.

20 lira üzerinde yüzde 15 indirim diyor 30 liralık üründe denedim olmadı bir sürü üründe daha denedim indirim düşmüyor kendiliğinden ve kupon falanda gözükmüyor ödeme sayfasında
  • Urune ozeldir

•  N11 yeni kupon tanımlamış(trendylife)

Bende de var bu kupon kullanamadım. Ne işe yarar bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 18 Aralık 2013; 13:24:59 >
  • yav kardeşım geçende millete kupon veriyor bize vermiyor ben yine göremedim. biz n11 in üvey üyelerimiyiz ne böyle ya
  • bende %20 indirim vardı ilk dene dim 1250tllik telefonda 250tl indirim yaptı almadım akşamdenedim indirim 100 tl ye indirmişler
  • walla banada haftasonu geldi böyle bir şey. 2089 luk çamaşır makinesi aldım (üst limit 2000 tl imiş) 1789 tl çekildi kartımda. 111de worldpuan süper ötesi oldu benim için..
  • Arkadaşlar bana bir fikir verin.

N11 den tıkla kazan 75tl puana kullanmak için 230 tl lik alışveriş yaptım ama sadece ihtiyacım olan bir karrimor marka bir bottu.

Siparişi verdim diğer ürünler ertesi gün elimdeydi ama asıl ürün onaylanmasına rağmen piyasada yok.

Aradan 6 gün geçti tedarikçiyi aradım en sonunda ellerinde yokmuş ürün. Ürünü iptal edip paranızı alabilirsiniz dediler.

İade ettiğim zaman 35 tl iade edilcekmiş karta.

Nasıl bir yol izlemeliyim?
  • Mağazaya sordum cevap geldi:

Merhaba, Kupon sadece kadın giyim ürünlerimiz için geçerlidir. Ürünleri sepete ekledikten sonra ödeme sayfasında kuponu kullan diyerek kadın giyim reyonundan eklenen ürünlerin fiyatı üzerinden %15 indirim yapılacaktır. Değerli siparişlerinizi bekleriz.

Saygılarımızla Trendylife
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatist

Arkadaşlar bana bir fikir verin.

N11 den tıkla kazan 75tl puana kullanmak için 230 tl lik alışveriş yaptım ama sadece ihtiyacım olan bir karrimor marka bir bottu.

Siparişi verdim diğer ürünler ertesi gün elimdeydi ama asıl ürün onaylanmasına rağmen piyasada yok.

Aradan 6 gün geçti tedarikçiyi aradım en sonunda ellerinde yokmuş ürün. Ürünü iptal edip paranızı alabilirsiniz dediler.

sdiz iptal etmeyin o zaman çekde yanar. onlar iptal etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: vedatist

Arkadaşlar bana bir fikir verin.

sdiz iptal etmeyin o zaman çekde yanar. onlar iptal etsin

hocam çok kısa pm bakabilir misinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercinoyman -- 18 Aralık 2013; 16:10:17 >

• Bu çekten bana da tanımlanmış.

Henüz kullanmadım ama akşam bakacağım.

Mağaza kendisinden daha önce alışveriş yapanlara tanımlamış çeki.

Bu arada kuponun son kullanımı 20 Aralık'mış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.