Şimdi Ara

N11 YINE DÖNDÜ %5 İNDİRİM MAX 100 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: oraffiti

n11.com 21-22 eylul arası %10 indirim verıyordu. max 175 tl ıdırım idi. Fakat hemen güncelleştirme geldi ve bügün %5 e düştü ve max 100 indirime çekti. Artık yorumlar size kalmış.

http://www.n11.com/kampanyalar/elektronik-yuzde-5-aninda-indirim?icid=200501_b_elektronik-yuzde-5-aninda-indirim

isterse %5 indirim verir indirim vermek zorunda mı n11?

Olayı nerenizden anlıyorsunuz anlamış değilim. Evet site istediği kadar istediği indirim verebilir. Ama ilk gün kampanya yapıp daha kampanya suresi dolmamisken kampanyayı değiştirmesi resmen müşterilerle dalga geçmek anlamına geliyor.

Sen halen olayı %5-%10 luk bir mesele olarak gorebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

quote:

quote:

n11.com 21-22 eylul arası %10 indirim verıyordu. max 175 tl ıdırım idi. Fakat hemen güncelleştirme geldi ve bügün %5 e düştü ve max 100 indirime çekti. Artık yorumlar size kalmış.

http://www.n11.com/kampanyalar/elektronik-yuzde-5-aninda-indirim?icid=200501_b_elektronik-yuzde-5-aninda-indirim

Olayı nerenizden anlıyorsunuz anlamış değilim. Evet site istediği kadar istediği indirim verebilir. Ama ilk gün kampanya yapıp daha kampanya suresi dolmamisken kampanyayı değiştirmesi resmen müşterilerle dalga geçmek anlamına geliyor.

kesinlikle haklisiniz ayni şekilde h.burad'da kampanya yapıyor sistem hatasından dolayı sepete farklı farklı ürünleri ücretsiz ekliyor da ekliyor. sonra satın aldinmiydi yollayamazsa hediye çeki veriyor. kurumsallik lafını tutmak budur. guvenemiyorsan kendine 1gunluk kampanya yap, hatta duruma gore kampanyayi uzat saygı duyalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Bugün %10'u görür görmez Samsung Türkiye garantili Note 4 aldım 1624TL ye ayrıca gelecek olan 50TL bonusu düşersek bana maliyeti 1574TL oldu.

Benim de aklımda Note 4 vardı, ama her gordugum teshirdeki Note 4 lerde ekran yanıgı problemini farkettigim icin vazgectim...Bu fiyatlara LG G4 daha mantıklı gibi.

ekrn yanığı derken biraz açarmısınız. bende hanıma note 4 almayı düşünüyordum tam
  • Bu davranışından dolayı halen n11.com u savunan tipler var!
    hala bik bik ötüp "%10 indirim vermiş halen size yaranamıyor diyor"

Burada kimse indirim oranına takılmıyor, burada asıl takılınan olay adamların verdikleri sözü tutmaması, adamlar tamamen bir üçkağıtçı edasında ortada gezinen adamları andırıyor, bu adamlar lafına asla güvenilmeyen tipler. bugün bunu der yarın değiştirir.

Er yada geç n11.com batacak, hiç şansı yok. Elbette bizim için iyi olmayacak, sebebi ise rekabet yaratan bir firmanın ortadan kaybolması, fakat kötüler bir şekilde kaybeder.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    ekonomik kriz var olduğu için kampanya yapmak zorundalar, insanların tüketim ivmesi azalıyor, bu şirketlerde satışlar azalınca oluruna bırakacak değiller. kampanyalar ile kredi kartlarındaki son paraları almalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Buradan yüksek ücretli bir şey almayın. Eğer olur da bir sorun çıkarsa asla hakkınızı arayamazsınız. Tamamen satıcı yanlısı kurumsallıktan uzak bir yer. Zırt pırt kampanya şartını değiştirmesinden anlayabilirsiniz ne kadar kurumsal olduğunu ki bunu da hep yapıyor zaten.

Giyim kategorisinde urun satalim dedik %35 komisyon + musteri puan komisyonu istediler. Bu oranlara satanlara helal olsun

• N11 burdaki yorumlara göre müşteri odaklı değilde satıcıyı koruyan müşterisini önemsemiyen firma gibi gözüküyor.

Nedense 11 rakamının cenabetliğindenmidir nedir n11 den 2 -3 kez alışveriş yaptım hiç ısınamadım.

Gittigidiyordan 30 a yakın alışverişim oldu 5 tane sorunsuz iade aldım telefonda dahil hiç bir sorun çıkartmadıklar.

Satıcıların itiraz ettiğinde biile gittigidiyor benden yana oldu ve iade işlerini halletti.

Gittigidiyor satıcıyı değilde müşterisini kolladığı için büyük rakamlı ürünleri ordan almayı tercih ediyorum müş. hizmetleride iyi çalışıyor. Şuanlık iyi sonrasında bozmaz umarım bu politikasını.

Ülkede adı koyulmamış ekonomik kriz var olmasa bile üst üste 2 seçimin verdiği belirsizlik durgunluk bile piyasayı öldürmeye yetiyor.

Kurumsal firmalar ve bankalar ortak çalışır yukarıda arkaşın dediği gibi kredi kartı limitlerini kurutmak için 40 takla atarlar.

Dünya devi şirketleri ülkelerden daha büyük gelire sahiptir. Ülkeler borç içinde bataklığa saplanmışken firmalar aşırı kar yaparlar.

Firmalara göre halkın elinde para kalmamalı birikim ise en büyük korkuları kimsenin elinde birikim ve sermaye kalmamalı ki kendileri rakipsiz tek başlarına istediği gibi at koştursunlar.

%10 gibi indirimler mecburen gelicektir eğer gelmezse kimse gereksiz haybiyeden tüketim yapmaz ve sistem tıkanır.

• Ne uğursuzum ben ulan 2 indirim arasında ürün aldım önceside sonrasıda % indirim vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

quote:

quote:

İlk %15 yazısını gördüm Note 4 fiyatı 1799 idi ne olduysa artık açtım sayfayı 1949 gördüm. N11 çakal firmanın önde gideni.Ama bugüne kadar en iyi kampanyalar kesinlikle n11 de.

• Dünkü indirimi son anda gördüm. Yeni atandığım icin beyaz esya ve ev aleti ihtiyacim vardı. Bekar evine yetecek esyaları aldım. 175+50 bonus cok iyi oldu. Ne kadar kızsakta adam akıllı indirim olunca çok işe yarıyor n11

• N11 kadar çakal firma yok bir ara klima aldım yine yüzde indirim vardı sipariş geçtim satış onaylandı 2 gün sonra satıcı ürünü göndermeyeceğini söyledi kabul etmedim tabi ama n11 kendi kafasına göre iptal etti ve ürünü alamadım hep böyle sözünde durmayan firma birde gelmiş bazı tipler yok %10 vermek zorunda değil falanda filan kampanya yapıyorsan adam gibi arkasında duracaksın yok bir gün %10 birgün %5 yaptım ne bu ya n11 git patronunla kafa bul

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bugün %10'u görür görmez Samsung Türkiye garantili Note 4 aldım 1624TL ye ayrıca gelecek olan 50TL bonusu düşersek bana maliyeti 1574TL oldu.

Benim de aklımda Note 4 vardı, ama her gordugum teshirdeki Note 4 lerde ekran yanıgı problemini farkettigim icin vazgectim...Bu fiyatlara LG G4 daha mantıklı gibi.

Ekran yanığı derken tam olarak neden bahsetiğinizi anlamadım. 3 arkadaşım note4 kullanıyor. hiçbirinde sorun yok

Ekran yanigi genelde amoled ekranlarda meydana gelen bir olay. Bazi modellerde daha zor meydana gelirken bazi modellerde daha hizli olusabiliyor. Ekranin surekli ayni bolgelerde ayni goruntuyu gostermesi sonucu o bolgede o goruntunun kalici ve transparan bir sekilde kalmasi durumu... Teshirdeki ekrani acik butun note 4 lerde ben bunu gordum, dikkatli bakarsaniz gorebilirsiniz. Genelde ayni uygulama-oyunlari yogun bir sekilde kullaninca meydana gelir. Samsung galaxy nexus da da bu sikinti barizdi Note 4 de olmasina sasirdim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• verse ne olacak ürünler stokta yok beyefendiler var diye satış yapıyor, dün akşam yaptığım alışveriş iptal oldu sorumsuzlar yüüznden. satıcı ile irtibata geçin öyle alın, yoksa hem indiriminiz hemde bonusunuz boşa gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Ben daha iyi bir kampanya bekliyordum bugün. %11 200 alt limitli olan çok iyiydi bence.

55tl indirim oranı vardı ondan 500 tl için çok iyi ama üstü alışverşlerde iyi degikldi
  • çogu arkadaş eleştirmiş ama dün saat 18 19 sularında siteye girseydiniz elektronik bölümünde kampanyanın son gün oldugu yazıyordu ve bugün başka kampanya gelecegi belliydi ben %11 yaparlar dedim ama ggden hareket gelmeyince adamlarda indirmiş oranlarını
  • Bende ayın 15'inde %11 vardı gece 3 te aldım sabah kaltım %5 :) 3 ay onceydi 166 tl maxipuanda veriyodu o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

çogu arkadaş eleştirmiş ama dün saat 18 19 sularında siteye girseydiniz elektronik bölümünde kampanyanın son gün oldugu yazıyordu ve bugün başka kampanya gelecegi belliydi ben %11 yaparlar dedim ama ggden hareket gelmeyince adamlarda indirmiş oranlarını

hocam %10 indirim (175 lira en fazla) kampanyası 22 eylül değilmiysi son tarih .yanılıyormuyum yoksa.aklımda öyle kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Buradan yüksek ücretli bir şey almayın. Eğer olur da bir sorun çıkarsa asla hakkınızı arayamazsınız. Tamamen satıcı yanlısı kurumsallıktan uzak bir yer. Zırt pırt kampanya şartını değiştirmesinden anlayabilirsiniz ne kadar kurumsal olduğunu ki bunu da hep yapıyor zaten.

iyide n11 sadece aracı.

iphone 6 aldım. ereyon yolladı.bişi olunca ben n11 e mi gidecem hayır.

once ereyona sonra apple a

distribitor almayacan diger turlu zaten aldıgın yer belli çökersin vs vs
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran yanığı derken tam olarak neden bahsetiğinizi anlamadım. 3 arkadaşım note4 kullanıyor. hiçbirinde sorun yok

Ekran yanigi genelde amoled ekranlarda meydana gelen bir olay. Bazi modellerde daha zor meydana gelirken bazi modellerde daha hizli olusabiliyor. Ekranin surekli ayni bolgelerde ayni goruntuyu gostermesi sonucu o bolgede o goruntunun kalici ve transparan bir sekilde kalmasi durumu... Teshirdeki ekrani acik butun note 4 lerde ben bunu gordum, dikkatli bakarsaniz gorebilirsiniz. Genelde ayni uygulama-oyunlari yogun bir sekilde kullaninca meydana gelir. Samsung galaxy nexus da da bu sikinti barizdi Note 4 de olmasina sasirdim...

Cok eski amoledlerde o sorun vardi dogrudur.Fakat S2 den beri amoled kullaniyorum sorun yok.Amoledin avantajlari oldugu kadar dezavantajlarida var ama bana gore ips lcd den iyidir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

çogu arkadaş eleştirmiş ama dün saat 18 19 sularında siteye girseydiniz elektronik bölümünde kampanyanın son gün oldugu yazıyordu ve bugün başka kampanya gelecegi belliydi ben %11 yaparlar dedim ama ggden hareket gelmeyince adamlarda indirmiş oranlarını

hocam %10 indirim (175 lira en fazla) kampanyası 22 eylül değilmiysi son tarih .yanılıyormuyum yoksa.aklımda öyle kalmış

ilk olarak öyle tanıtıldı ama daha sonra saat 18 19 gibi elektronik alışverişinde yukarıda çıkan yazıda son gün ibaresi belirdi eger ki gg bir kampanya yapsaydı devam ederlerdi yapmayınca indirdiler oranı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.