Şimdi Ara

N11 YINE DÖNDÜ %5 İNDİRİM MAX 100 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gittigiyor kampanya yapamazdı çünkü kupon kampanyası var. Ama yarın güzel bir kampanya bekliyorum. Gittigiyor dan alacağım... N11 dönemine para yedirmek istemiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum daha önce ben de yazmıştım;

quote:

Marka değil de
    n11.com
    Eşim ve benim iki üyeliğimiz vardı ikisini de iptal ettim.
    Bu kadar sorumsuz bir alış veriş sitesi başka yoktur.
    Yandaş gruptan oldukları için kanunlara uymayıp yasal haklarınızı bile tanımıyorlar.

kesinlikle uzak durulması gereken firma

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=109218062

• quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Buradan yüksek ücretli bir şey almayın. Eğer olur da bir sorun çıkarsa asla hakkınızı arayamazsınız. Tamamen satıcı yanlısı kurumsallıktan uzak bir yer. Zırt pırt kampanya şartını değiştirmesinden anlayabilirsiniz ne kadar kurumsal olduğunu ki bunu da hep yapıyor zaten.

iyide n11 sadece aracı.

iphone 6 aldım. ereyon yolladı.bişi olunca ben n11 e mi gidecem hayır.

once ereyona sonra apple a

distribitor almayacan diger turlu zaten aldıgın yer belli çökersin vs vs

Bu mesajı yazmandaki amaç nedir anlamadım ama yine de cevap yazayım.

Ben parayı kime ödüyorum kardeşim? Bu adamlar satıcılardan fahiş komisyonları ne amaçla alıyorlar, verdikleri hizmet ne o zaman, reklam sitesi mi burası?

Ben buradan bir şey alacağım ve memnun olmayacağım. Kanuni hakkım olan 14 günlük süre içerisinde iade etmek isteyeceğim ama edemeyeceğim. Neden? Çünkü satıcı iade talebimi reddetmiş. Reddetme hakkı var mı, kanuni olarak yok ama n11i olarak var. Peki benim muhatabım kim, mağazamı? Hayır bu satıcıyı karşıma diken ve paramı alan, bu işlemden komisyonunu alan n11.

Böyle bir yazı yazmadan önce gittigidiyor'un bu konulardaki tutumunu ve alıcıyı nasıl koruduğunu bir araştırmanı öneririm. Sanalpazar da çok iyi olmasa da alıcıyı korumada buradan iyidir. Sipariş sorunsuz gelirse, iade etmek istemezseniz n11 çok avantajlı olabilir ama ola ki sorun yaşadınız, tek başınızasınız bunu bilin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kötüleyenler n11 %5 yerine %11 e falan yükseltseydi Göbek atarlardı düşünce taşlıyorlar hemen .

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitkurtt

Bu kötüleyenler n11 %5 yerine %11 e falan yükseltseydi Göbek atarlardı düşünce taşlıyorlar hemen .

Normal bir insanın tepkisi de bu olmaz mı zaten.

• Yüzde 20 indirim bile yapsa asla bir ürün almam.
    @spacenet gayet düzgün bir açıklama yapmış zaten.
    Üyeliklerimi iptal edeli üç aydan fazla olmuştur.

3-5 fazla veririm kafam rahat olur.
    Alanlar şansını deneyebilir, onlara bir şey söyleme hakkım yok.
  • quote:

Ya kardeşim adamlar 1 günde olsa büyük kampanya yapıyo bu fiyatlara telefon alıyorsunuz ama hala laf atıyorsunuz neden 1 gün sürdü diye sonuçta hiç bir firma 175 tl indirim yapmaz telefon icin

yapacam diyim yapmayana konuyu acanın lafı, sen kimin avukatısın cıkarın ne ki savunuyorsun...
  • Bilen biri cevap verirse sevinirim n11 onaylanmamış siparişi(yeni sipariş durumu) iptal ettiğimde kullandığım kuponu hemen geri yüklüyor mu?

Edit: Sipariş yeni sipariş durumunda ise tümünü iptal et dediğimde kuponu geri yükledi. Birine lazım olur belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 22 Eylül 2015; 23:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Ya kardeşim adamlar 1 günde olsa büyük kampanya yapıyo bu fiyatlara telefon alıyorsunuz ama hala laf atıyorsunuz neden 1 gün sürdü diye sonuçta hiç bir firma 175 tl indirim yapmaz telefon icin

yapacam diyim yapmayana konuyu acanın lafı, sen kimin avukatısın cıkarın ne ki savunuyorsun...

Sadece piyasada uygun ürün alabileceğimiz nadir yerlerden ve yaptığı %10 az bir indirim değil birazcık da iyi tarafından bakılması lazım ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum ancak Hakkınıda yememek lazım ha erken bitirdi diyorsunuz ama bitirmeden kaç saat önce haber verdiler ben telefon aldım ve aldığım fiyata 2. Elini bile bulamam dediğim gibi iyi taraflarınıda görmek gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışveriş yapacak olanlar varsa dikkat etsin.
    Kanun ve yönetmelikte olmayan maddeler var.
    Geçerli kanun burada
    Geçerli yönetmelik burada

n11 in kendi uydurduğu cayma hakkı ise şöyle;
    quote:

Satın alınan cep telefonuna sim kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2. el statüsüne geçmiş olacaktır.İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında "ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması" gerekmektedir.Bu nedenle de sim kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir.Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.