Şimdi Ara

N5010 G74P45 HDMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullandığım laptop dell inspiron n5010 G74P45 i7
    karşılaştığım bir sorun var ve bu başkasında da oluyormu merak ettim
    laptop'u hdmi dan tv ye bağlıyorum ve görüntüyü projektöre aktar diyerek tüm görüntüyü tv ye aktarıyorum. 1080p olarak görüntü aktarılıyor.
    bir süre sonra görüntü pembeli bi hal alıyor. ekrandan görüntüyü aldığımda yada tv'den görüntüyü başka hdmi yuvasına alıp tekrar aynı yuvaya döndürdüğümde düzeliyor.
    süre olarak ne zaman böle olacağı belli olmuyor. sorun hdmi kablosundan düşündüm tv'ye bağlı olan receiver ın kabloyla denedim gene aynı oldu. sorunun tv de olmadığına eminim çünkü receiver hdmi dan bağlı ve böyle bir sorun hiç bi zaman olmadı. yuvalardan olmadığınada eminim çünkü 4 hdmi girişi var ve receiverın takılı olduğu yuva dahil hepsinde denedim ve gene aynı oluyor.
    şimdi böyle bi sorunla karşılaşan oldumu hiç?

görüntüsü
     N5010 G74P45 HDMI

N5010 G74P45 HDMI

• Bende de çizgilenme olmuştu, baktım ki hdmi 'yı tam takamamışım tam oturtunca düzeldi. Sende olan olay renk değişimi aynı nedenden dolayı mı bilemiyorum.
  • ondan olduğunu sanmıyorum yani böyle bir sorunu belirlemek adına tam oturup oturmadığı ilk kontrol ettiklerimdendi.zaten başta normal görüntü alıyorum bu olmazdı.
  • görüntüyü projektörden aktarıyorsun ekran çözünürlülüğü bölümünden 2 ekran seçeneği var taşınabilir bilgisayar ve tv nin markası tv yi seçip alttaki çözünürlülük bölümüde full hd 1920x1080 ayarladınnmı sıkıntı olmaz sen projektör seçeneği üzerinden göndeiyorsun olmaz öyle
  • projektörden aktarıyorum derken anlatmak istediğim fn tuşu ile görüntü aktarımı seçtiğimiz yer
    yoksa görüntüyü 1920x1080 çöznürlükte aktarıyorum
  • dediğim yolla dene aynı sıkıntı mevcutsa farklı bir hdmi kablosu kullan öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

dediğim yolla dene aynı sıkıntı mevcutsa farklı bir hdmi kablosu kullan öyle dene

arkadaşım zaten o şekilde yaptığımı dile getiriyorum ve sanırım sorunumu tam okumadınız farklı hdmi kablosu hatta farklı yuvalarda denediğimi söylemiştim
    yinede ilginiz ve verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.