Şimdi Ara

N53JG Anakart yerine N53SV Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N5JL-SZ030V modelimde bulunan N53JG anakart yerine çinden N53SV'nin anakartını almak istiyorum. Her iki Laptopunda kasaları aynı ve anakartları da görüntü ve şekil itibariyle benzer. Çevre donanımlar konusunda ve benim laptopuma olup olmadığı hakkında sizlerdenden yardım rica ediyorum.

N53SV anakart N53JN DC board 2.0 mı kullanıyor? Satıcılar iki model içinde aynı boardı satıyorlar. Aynı ise N53JN DC board 2.0 elimde var.

N53SVnin express boardı(başlatma ve ses düğmelerinin olduğu kart) kaç pin? Uyumluluğunu araştırırken hiç bilgi bulamadım ama satıcılardan biri pin sayısı farklı derken diğeri aynı diyor. Emin olamadım benimki yine N53JN express board 2.0 ve 16 pin. N53SV aynı mı?

Adaptör için i5lerde 4.74 90w, i7lerde 6.3a 120w olmalı diye okudum forumda. Hangi işlemciyi kullandığını bilmiyorum ama bir arkadaş N53SV'nin 4.74a adaptörle çalıştığını ama şarj olmadığını söylemiş muhtemelen i7 kullandığını düşünüyorum. Bataryada da aynı durum var mı? Zira 10.8v ve 11v her iki model içinde satılıyor. Eğer olursa ben i5 işlemciyle 10.8v kullanmayı düşünüyorum.

Ram ddr3 1333 kullanılıyor sanırım, öyleyse benim ramler uyuyor.

Ekranım 1920x1080 ve girişleride aynı sanıyorum.

Son olarak Sv modelinin 2.0,2.1 ve 2.2 sürümleri arasındaki farklar nelerdir?

Fotoğraflardan süslü olan Sv modeline aitken diğeri benim JG kendi anakartım.

N53JG Anakart yerine N53SV Anakart N53JG Anakart yerine N53SV Anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sereftstn -- 22 Kasım 2016; 20:09:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak kimse yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.