Şimdi Ara

N53SN-SZ129V düşünce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hissettirir tabiki kasma olmaz nerden çıkardın.dar olduğu için 16 ve 17 inçlere nazaran netlik daha iyi hissedilir.sadece oyun zevkin varsa ağır oyunları ultra(fhd)ayarında oynayamazsın kasma yapabilir.çözünürlülüğü düşürürsen üstesinden gelir onun dışında multimedya için gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

hissettirir tabiki kasma olmaz nerden çıkardın.dar olduğu için 16 ve 17 inçlere nazaran netlik daha iyi hissedilir.sadece oyun zevkin varsa ağır oyunları ultra(fhd)ayarında oynayamazsın kasma yapabilir.çözünürlülüğü düşürürsen üstesinden gelir onun dışında multimedya için gayet iyi.

sence hangisini alsam daha iyi olur... sen hangisini alırdın. n53sn sz129v mi yoksa n55sf s1349v mi ??
  • yalnız 1394 v bir çok yerde hd ekranlı yazıyor.pcdepoda fhd bir arayıp teyit ettirirsin n55 i alırdım 129v nin bi özelliği bluerayli oluşu oda bir işe yaramıyor blue ray filmler çok az bellek teknolojisi genişliyor artık filmler hddlerden flash belleklerden seyrediliyor yani. kart olarak n55 güzel onu almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

yalnız 1394 v bir çok yerde hd ekranlı yazıyor.pcdepoda fhd bir arayıp teyit ettirirsin n55 i alırdım 129v nin bi özelliği bluerayli oluşu oda bir işe yaramıyor blue ray filmler çok az bellek teknolojisi genişliyor artık filmler hddlerden flash belleklerden seyrediliyor yani. kart olarak n55 güzel onu almanı öneririm

sanırım ben de büyük ihtimal s1349v alıcam... FHD ise çok memnun olurum... değilse de zaten 1366*768 kötü bir çözünürlük değil ki (:
  • tabiki millet takmış fhd ye dar ekranda anlamıyorsun bile tv de bariz anlaşılıyor ama arkadaşımın fhd sony si vardı benimkiyle arasındaki farkı masaüstüsimgeleri ufak tı çözünürlülüğü düşürdünmü baya bozuluyor.
  • 1366*768 çözünürlüklü alıp ufak simgelerle yazılarla uğraşmamak en iyisi sanırım (:
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.