Şimdi Ara

N53SN-SZ129V düşünce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar laptop u genellikle çizim ağırlıklı kullanacağım. garafikler , çözünürlük iyi olması gerekiyor sanırım. Sizce bu model i almalımıyım yoksa bu fiyatlara başka önereceğiniz modeller var mı ?

• ben çok araştırdım. İnşaat mühendisliği son dönem öğrencisiyim. çizim, internet, film kullanım ağırlıklı bilgisayar alacağım yarın asus n53sn-sz129v modelini sipariş veriyorum hayırlısıyla =) tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem89

ben çok araştırdım. İnşaat mühendisliği son dönem öğrencisiyim. çizim, internet, film kullanım ağırlıklı bilgisayar alacağım yarın asus n53sn-sz129v modelini sipariş veriyorum hayırlısıyla =) tavsiye ederim
    birazdaha zorlayın asusun bu modelini alın burda uygunhttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1194v-notebook-urun6782.html yeni modeli blue-rayli fhd 555m ekran kartı 550 den daha iyidir tavsiyemdir size yeni çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

birazdaha zorlayın asusun bu modelini alın burda uygunhttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1194v-notebook-urun6782.html yeni modeli blue-rayli fhd 555m ekran kartı 550 den daha iyidir tavsiyemdir size yeni çıktı

Alıntıları Göster
    7200 rpm ve yanlış görmediysem rami de 8gb.. bence zorlayabilen zorlasın ama 129v zaten zorlayan halimdi benim daha fazla çıkaramayacağım :(

edit: tasarımını hiç beğenmedim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem89 -- 9 Kasım 2011; 5:14:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem89

7200 rpm ve yanlış görmediysem rami de 8gb.. bence zorlayabilen zorlasın ama 129v zaten zorlayan halimdi benim daha fazla çıkaramayacağım :(

edit: tasarımını hiç beğenmedim =)

Alıntıları Göster
    Asus sn serisi 6gb 550M blue-ray ekran kartlı olan modelini kullanıyorum.Yardımcı olur mu bilmem ama bu zamana kadar bir çok yüksek çözünürlüklü filmi oyunu tüm detayları ile oynattı gayet performanslı.Ve 1333 mhz 8gb br nebze daha kötü performans verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

sz129v modelini alacak fiyatı zar zor çıkardım diyebilirim. Bu model bna yeter diye düşünüyorum. O yüzden bu modeli sipariş vereceğim sanırım. Tavsiye için teşekkürler yinede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Asus sn serisi 6gb 550M blue-ray ekran kartlı olan modelini kullanıyorum.Yardımcı olur mu bilmem ama bu zamana kadar bir çok yüksek çözünürlüklü filmi oyunu tüm detayları ile oynattı gayet performanslı.Ve 1333 mhz 8gb br nebze daha kötü performans verecektir.

Alıntıları Göster
    asus n55sf s1349v modeli nasıl beyler sz129v den daha mı iyi ?
  • quote:

Tam olarak hangi model asus un ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya56

quote:

Tam olarak hangi model asus un ?

Alıntıları Göster
    sz129v modelinden bahsediyor arkadaş güzel pc dir ama yeni çıkan blurayli modelide mevcut 555m ekran kartlıhttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1194v-notebook-urun6782.html

• quote:

sz129v modelinden bahsediyor arkadaş güzel pc dir ama yeni çıkan blurayli modelide mevcut 555m ekran kartlıhttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1194v-notebook-urun6782.html

Alıntıları Göster
    sz129V benimki

• quote:

sz129V benimki

nasıl laptop hiç sıkıntı çıkardı mı özellikle FHD ekran bi sorun çıkarıyor mu kasmalar yapıyor mu pcde ?

bir de sakıncası yoksa nerden kaça aldıgnı söyleyebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_khan

quote:

sz129V benimki

nasıl laptop hiç sıkıntı çıkardı mı özellikle FHD ekran bi sorun çıkarıyor mu kasmalar yapıyor mu pcde ?

Alıntıları Göster
    Şu an için hiç bir kasma yaşamadım gayet akıcı hızlı ve net. Vatan'dan 2000 aldım
  • quote:

quote:

sz129V benimki

Sorularını her türlü yanıtlamaya çalışırım
  • quote:

Şu an için hiç bir kasma yaşamadım gayet akıcı hızlı ve net. Vatan'dan 2000 aldım

bulunduğum yerde vatanın mağazası yok internette de stok yok diye gözüküyordu bilgisayar alamadım...şimdi fiyatı 2270 tl falan bu paraya değer mi yoksa beklemeli miyim sence ?
  • quote:

quote:

bulunduğum yerde vatanın mağazası yok internette de stok yok diye gözüküyordu bilgisayar alamadım...şimdi fiyatı 2270 tl falan bu paraya değer mi yoksa beklemeli miyim sence ?

Alıntıları Göster
    Bence değer yeni çıkan serisinde de çok farklı bir özellik yok bu fiyat iyi bence

• quote:

Bence değer yeni çıkan serisinde de çok farklı bir özellik yok bu fiyat iyi bence

Alıntıları Göster
    eyvallah sağol düşünücem sanırm alıcam 1-2 haftaya (:
  • quote:

eyvallah sağol düşünücem sanırm alıcam 1-2 haftaya (:

Alıntıları Göster
    bekle vatan %25 indirim hep yapıyor alırsın iyi fiyata gelir
  • quote:

bekle vatan %25 indirim hep yapıyor alırsın iyi fiyata gelir

Alıntıları Göster
    vatan satmıyor ki artık bu sz129v modelini... gelir mi dersin tekrar stoklarına ?
  • quote:

vatan satmıyor ki artık bu sz129v modelini... gelir mi dersin tekrar stoklarına ?

Alıntıları Göster
    gelmez üst modeli n55 çıktı o gelir.
  • quote:

gelmez üst modeli n55 çıktı o gelir.

Alıntıları Göster
    bu n55ler kafamı karıştırdı zaten n53sn sz129v mi alsam n55sf s1349v mi alsam bilemedim... FHD ekran özelliği kendini 15.6 lık ekranda hissettirir mi yoksa boş yere makinayı kasar mı bilemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.