Şimdi Ara

N550JV-CN239H GT750M Ekran Kartı Sorunu Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün açtığım konuda ekran kartımı bilgisayarımın görmediği ile ilgili başlık açmıştım. Ondan sonra kendim biraz uğraşırken aygıt yöneticisinden nvidia ekran kartımı devre dışı bırak dediğimde ekranım karardı ve bişe yapamadım sadece mouse um gözüküyordu bilgisayarı kapatıp açtığımda ise nvidia ekran kartım çalışır durumdaydı.Bu yöntemle sorun çözebilen veya çözemeyenler dönerse memnun olurum ona göre servise vereceğim bilgisayarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICass -- 2 Aralık 2013; 16:57:26 >

• Siz onun driverini silip bi yeniden kurun ve bi kaç gün kullanın bakalım olacakmı eger olursa servise verirsiniz
  • picas59 P kullanıcısına yanıt
    ya açıkçası makinem daha 3 aylık bunun gibi bişe için 1 ay servise vermek istemiyorum değişinler diyecemde kime diyecem kim lafımızı tutacak :D
  • Konu güncel
  • ICass kullanıcısına yanıt
    Bu hadise nasıl oldu?
    Format attın sürücüleri yüklerken mi?
    Durduk yere mi?
    Makinanın yanında olmadığımız için detaylı yazarsanız fikrimizi söyleyebiliriz
  • low kullanıcısına yanıt
    Bu olay durduk yere oldu ben hiç bir sürücü güncelleme dosya değişikliği yapmadım. Acaba advance system care mı bişeler yaptı deyip sistem geri yükleme yaptım yine aynı sorun vardı. Sürücü kaldır yükle dediler onuda yaptım ancak sonuç alamadım. Makine ilk geldiğinden beri bi performans sıkıntısı yaşıyorum açıkçası. Aygıt yöneticisinden yapmaya uğraşırken devre dışı bıraktım tekrar açtığımda görüyordu ancak hala oyunlarımda mid ayarlarda oynamama rağmen(league of legends,battlefield 3) ekran kartı standartında bi fps alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICass

Bu olay durduk yere oldu ben hiç bir sürücü güncelleme dosya değişikliği yapmadım. Acaba advance system care mı bişeler yaptı deyip sistem geri yükleme yaptım yine aynı sorun vardı. Sürücü kaldır yükle dediler onuda yaptım ancak sonuç alamadım. Makine ilk geldiğinden beri bi performans sıkıntısı yaşıyorum açıkçası. Aygıt yöneticisinden yapmaya uğraşırken devre dışı bıraktım tekrar açtığımda görüyordu ancak hala oyunlarımda mid ayarlarda oynamama rağmen(league of legends,battlefield 3) ekran kartı standartında bi fps alamıyorum

hep varsa uğraşma aldığın yere götür.
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.