Şimdi Ara

NVIDIA GEFORCE 820M Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay önce GTA V kurmuştum ve oynamaya başlamıştım. Aradan 5 dakika geçmeden ekran resimdeki önizleme gibi oldu. PC çift ekran kartlı olduğu için normalde kullanırken ekran böyle karıncalı değil ama herhangi bir oyun açtığımda yani Nvidia ile çalışan bir oyun veya video açtığımda böyle oluyor. Bilgisayardan çok anlayan biri değilimdir , güncelleme falan denedim düzelmedi hatta one key recovery denedim yine olmadı. Servise yollamadan önce birde buradan yardım isteyeyim dedim belki bilen , daha önce başına gelen biri vardır diye buraya yazmak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgisayar modeli : LENOVO G710 CORE İ7 4702MQ

NVIDIA GEFORCE 820M Ekran Kartı Sorunu NVIDIA GEFORCE 820M Ekran Kartı Sorunu NVIDIA GEFORCE 820M Ekran Kartı Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NFB -- 2 Ağustos 2015; 0:18:51 >

• up
  • NFB N kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı laptopu kullanıyoruz . Bernce servise götür bende gta5 de sorun çıkmamıştı.
  • Zaten oyunda sıkıntı yaşamıyordum birden böyle oluverdi ve düzeltemiyorum. Belki bilen biri vardır diye yazdım yoksa göndereceğim servise
  • hocam tipik bir ekran kartı artifact problemi büyük ihtimal ekran kartıın vramlerinden 1 i gitmiş yani laptobunuzun ekran kartı bozuk servise yollayıp birebir değişim isteyin tamirde olur ancak bu gibi sorunlarda bire bir değişim çok daha iyi
  • Bana de artifact gibi geldi, servise gönderin.
  • cihazın servise girmesi gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.