Şimdi Ara

N550JV-CN239H GT750M Hata Kod:43 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar makineyi ilk aldığımdan beri oyunlarda biraz sıkıntı yaşadım ve farkettim ki bilgisayar genelde işlemci üzerindeki ekran kartını kullanıp nvidiayı kullanmıyor. Nvidia denetim masasından oynadığım oyunları seçip açıldığında GT750M in devreye girmesi için ayarlarımı yaptım ve oyunlarda biraz toparlanma oldu ancak dün neden kaynaklı bilmiyorum oynadığım oyunda fps 20 (League Of Legends) olduğunu gördüm ve aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartımın 'Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)' hatası verdiğini gördüm. Tüm sürücü silip kurmalarıma, sistem geri yüklemelerime rağmen hatayı bi türlü düzeltemedim. Bu sorunla karşılaşan veya çözen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Aygıt Yöneticisindeki Hata:
    GeForce Experience'da Ekran Kartımın Gözükmediği Ekran:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICass -- 1 Aralık 2013; 17:46:22 >

• sorun sürücü ile alaklı sürücünüz yüklenmemiş olarak gözüküyor

http://www.nvidia.com.tr/drivers

bu siteden temin ediniz en güncel sürmünü burdan temin edip işletim istemnine uygun olan sürücünüzü kurunuz

yükleme işlemindne önce daha onceki sürücü ler duruyorsa denetim masası preogram ekle kaldır kısmından kaldırınız

eğer düzgün olarak sürücünüz yüklenmiş ve sorun devam ediyorsa garantisi devam ediyorsa garantiye gönderiniz iyi forumlar
  • VOLkANKIRIK kullanıcısına yanıt
    sürücü birden fazla kez kaldırıp yükledim ancak sorun çözülmedi acaba bilgisayarda advance system care yanlıs bı degısıklık mı yaptı dedim ve sistem geri yükleme yaptım ve yine sorunum çözülmedi ancak geçen gün aygıt yöneticisinden aygıtı devre dışı bırak dedim ve pcyi yeni açtığımda hata 43 düzelmişti ancak hala bilgisayarımdan tam verim alamıyorum
  • Konu güncel
  • aynı sorun bendede var
  • şuaynı sorun bende de mevcut siteden indirdim ancak bir sürü dosya var ve 1 setup var onu kurdum baştan sonra ygıt yöneticisinden sürüm yükselt dedim yine olmadı. ayrıca nvidia denetim masasına giricem ancak '' nvidia ekran ayarları kullanılamaz. şuanda nvidia gpu ya bağlı ekran kullanmıyorsunuz diyor.
  • arkadaşlar benim sorunum şu şekilde çözülmüştü. aygıt yöneticisine girip aygıtı devre dışı bıraktım ve ardından ekranım karardı bi an. az tırstım da sonra yeniden başlatınca düzeldi ekran kartı sorunu
  • Muhtemelen sorun çözülmüştür ama internette aratanlar için buraya da yazayım. BIOS versiyonunuzu güncelleyince (şu anda en son sürüm 208) bu sorun ortadan kalkıyor.

Ayrıca;

Bazı sitelerde BIOS'u default ayarlara geri getirin yazıyor, bunu yapınca veya güncelledikten sonra eğer herhangi bir BOOT seçeneğinin çıkmaması ve bilgisayarınızın açılışta otomatik olarak BIOS'a girmesi problemiyle karşılaşırsanız önce Safeboot özelliğini kapatıp BIOS ayarlarını kaydederek çıkın, bilgisayar tekrar BIOS'a girdiğinde CSM'i açıp tekrar Save & Exit deyin. Bilgisayarınız herhangi belki 1 kez daha kendiliğinden reset atacak ve düzgünce açılacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.