forumdaki herkese merhabalar arkadaslar benim asus N55SF-S1359V seri i5 işlemcili notebook aldım lakin daha sonra ekranı patladı. servise gönderdim fiyat yüksek gelince dışarada tamirini yaptırdım. tamirini yaptırınca şuanki ekran çözünürlüğü 1366 X 768 olarak ayarlanıyor tamirden önce dikkat etmemiştim yani hangi ayarda olduğunu bilmiyorum bana bilenininiz varsa söyleyebilir mi
Orjinal ekran takmamışlar üzerinde bulunan fhd(1920x1080) ekrandı,sizin makineye hd ekran(1366x768) takmış olabilirler,harici ekran kartıylamı çalışıyor bilgisayar harici ekran kartını güncelledinizmi gt555m var sizde,dahili ekran kartında olursa çözünürlülük düşük olur ondan dedim.
adama hıc sormadınızmı fhd panel istiyorum diye körü körünemı tamir ettirdiniz hayret bişey
sordum bana full hd dedı o yuzden taktırdım yoksa hatta 220 lıra verdım yoksa piyasada var dı daha ucuza yarın aldıgım yere gıdıyorum tesekkurler
abi bilgisayardaki ekran menüsündeki çözünürlüğü bak bu sekilde olmaması lazım adam yan çizdi yarın ilk isim bu olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme