Şimdi Ara

N56VZ Açılış süresi hakkında.. (Win8)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar N56VZ-S4401H model laptop kullanıyorum. Son birkaç gündür kafama takıldı bu sorun . Açılış süresi olarak windows görev yöneticisinde ortalama 4 saniye olarak gözüküyor. Bana biraz fazla geldi bu süre acaba aynı model laptop kullanan arkadaşlar açılış sürelerini burada paylaşabilirlermi? Oda arkadaşım aynı donanımlara sahip samsung marka laptopu 3.6 saniye gibi bir süre olarak gösteriyor acaba benim makinedemi bir sıkıntı var veya ayarlarındamı?

• Vay be 4 Saniyede aciliyor ve sorun olabilir deniyor. Bendeki 5 dakikada acildiginda bu ne hiz diyip tekrar reset atiyorum.

Hocam ayrica 0.4 saniyeden bir sorun olacagini sanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bios süresi 4 saniye olarak gözüküyor fakat sonrasında windowsun açılma süreside var oda arkadaşımla aramızda biraz fark var o kadar para verip makine alıncada en iyisi olsun istiyo insan :)
  • Arkadaşa katılıyorum BIOS süresi diyor azaltmak istiyorsan Başlangıç öğelerini ve hizmetlerin de gereksiz olanları kapatmalısın
  • Başlangıçta sadece ses kartının açılması etkin başka açık birşey yok . Ona rağmen durum böyle normal değil sanırım birşeyde sorun var
  • bende k56cb var sanıyorum ki sizin cihaz baya iyi benimkinden ve başlangıçta da bir sürü şey etkin olmasına rağmen 3.2 sn yazıyor bios süresi.
  • zdearban34 kullanıcısına yanıt
    Bios sürümü ney ? 217 mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kijiro K kullanıcısına yanıt
    Aynen Bios Sürümü 217
  • VolkanikYanardağ kullanıcısına yanıt
    Evet benim makinenin donanımı daha iyi fakat neden böyle olyor daha çözemedim
  • zdearban34 kullanıcısına yanıt
    yalnız bu değişiyormuş sürekli. 3.8 falan da gördüm ben benimkinde. şimdi de 3.5 yazıyor mesela. toplamda kaç saniyede açıldığı önemli bence burası pek de önemli değil.
  • Bende sürekli 4 ile 4.2 arası değişiyor 3.5 görmedim hiç
  • Gereksiz takıntı yapılan bir ayrıntı.
  • 550 okuma 500 yazma yapan ssd olmadıktan sonra bu süreler olur. en iyisi kendin alacağın ssd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 12 Nisan 2014; 14:45:44 >
  • 2 saniyenin lafını yapıyon töve töbe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.