Şimdi Ara

N56VZ Windows 8 Yükseltme Deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar.Malum Asus N56VZlere win 8 yükseltme fiyatı 29 TL.Son kayıt Ocaka kadar ve kampanyadan haziran ve sonrasında yeni bilgisayar alanlar faydalanabiliyor.Diğer kullanbıcılar 79 Tl galiba.Benim nu konuyu açmamdaki sebep ise özellikle N56VZ kullanıcısı olup bu yükseltmeyi yapıp,yükleyen ve sürücü veya herhangi bir sorun ile karşılasan oldu mu?Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ben yükseltmeyi düşünüyorum.Ne dersiniz?

• şahsi düşüncem windows 8 dokunmatik pc lerde daha verimli.. laptop ve masaüstüne windows 8 önermiyorum..
  • Bir miktar kullandım..Açıkçası akıcı ve stabil geldi bana.

Sıkıntı menü ve neye nereden ulaşılacağına yabancı kalınması.Arayüzün Win 7 ile alakası yok..O yüzden alışmak zaman alır (zaman derken 1 hafta yeterde artar bile)

Ama gördüğüm kadarı ile kullanmak at ile deve değil.Klasik arayüze 1 tuşla ulaşılıyor...Ayarlar kısmı basitleştirilmiş.hiç bilmeyen biri mantıken ulaşmak istediği konuya rahatça ulaşabilir...

Driver sorunları tam çözüldükten sonra makinaların perfonmansının Win 7 ye göre artacağını tahmin ediyorum...
  • windows 8 de klasik arayüz kalıcı olarak kullanılabiliyor mu ?
  • Açılışta Metro arayüzü geliyor. Metronun içinde masaüstü ikonuna tıklayınca bildiğimiz arayüz geliyor.
  • n56 vz ye daha önce windows 8 kurarken siyah ekranda kalmıştım. Yine aynı şey olur diye kurma taraftarı değilim . Biraz daha otursun bende 8 e geçeceğim
  • Yeni N56VZ alanlar var mı acaba. Windows 8 driverlarını bulmakta sıkıntı çekiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben 29 TL karşılığında yükselttim win 8e.Driver konusunda hiçbir sıkıntı yok.Asus kendi sitesinde zaten işletim sistemleri bölğmüne win 8 64 bit koymuş.Bios güncellemesi de var.Yavaş yavaş driverları ekliyorlar.Ben önce win 7 crackli ultimateimde bios güncelledim.Sonra yükseltmesini yaptım temiz formatla.Ses driveri koymamış win 8 için asus sitesine.onu ve diğer eksikleri win 7 bölümünden yükledim hiçbir sıkıntı yok.Gayet hızlı çalışıyo cihaz.SSD+HDD var ben,imkinde.Oturum açma ekranı 7-8 snde geliyor.Alışmak uzun sürmez.Tavsiye ederim şiddetle.
  • bende şöyle bir sorun var sizde de varmı merak ediyorum windows deneyimi dizini puanım masaüstü grafik puanında 5.9 win 7de baya yüksekti bu rakama göre.sizce sebebi ne olabilir.tüm güncel driverlerıda yükledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayokan27

bende şöyle bir sorun var sizde de varmı merak ediyorum windows deneyimi dizini puanım masaüstü grafik puanında 5.9 win 7de baya yüksekti bu rakama göre.sizce sebebi ne olabilir.tüm güncel driverlerıda yükledim.

En yuksek tavan puani 9.9 yapmislar win 8de. ondan olabilir. Win 7 de 7.9 tavan puan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.