Şimdi Ara

N70 BAS KONUŞ TUŞU HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben deklanşör tuşundan şüpheleniyorum ama değil galiba basınca hiç birşey olmuyor bu arada modeli music edition (müzik düzeltimi)
    Tuşu yoksa nasıl bas konuş yapabileceğim telefonun kendisinde bas konuş özelliği var.

• Arkadaşlar anlatamadıysam tekrar anlatayım bu telefonu symbian bas konuş ve radyosu için aldım kamerada yannında ikramiye neyse ben şimdi telefondan abimle bas konuş olayı yapmak istiyorum buda bildiğim kadarıyla turkcellden turkcelle ücretsiz bunu nasıl yapabileceğimi söylermisiniz eğer meseleyi halledebilirsek turkcell hat alıcam zaten turkcell alıcaktım verdiği bedava konuşma imkanlarından dolayı.
  • n70 in bas konuş özelliği bulunmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 23 Mart 2008; 17:27:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

kendini parçalamana gerek yok çünkü n70 in bas konuş özelliği bulunmuyo

keşke daha düzgün bi hitap tarzı kullansaydın ayrıca n70 de baskonuş özelliği var.. nokia com dan veya turkcell in siteinde program indirilip kullanılabiliniyo.. hangi tuşişe yarıyo onu bilmiyorum çünkü deemedim hiç..
  • telefonunu tanımayan bir kişi daha... nasıl bulunmaz dersiniz telefona hakaret resmen http://www.nokia.com.tr/A4355374

http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/servisler/ekipvesahayonetimi/basKonus

Bu arada Turkcell ücretsiz bişey yapmaz ben yazılımı yükledikten sonra multimedia tuşuna ayarlamıştım.

• ben n70 imde öyle bir özelliğe rastlamadım belirli bir dosyanın içinde bulunması gerekmiyormu bizim birde 6101 var onun baskonuş özelliği menüde gözüküyo n70 in hiç bir yerinde bulamadım ama varmış üslubum çok kabaydı özür dilerim.
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama turkcell kontörlü hat kullanıcıları için 30 kontör olarak ücretlendirilmiş yuh diyorum yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.