Şimdi Ara

N70 Mİ 6680 Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • içerik olarak kesinlikle n70 ama tipi görüntüsü 6680'in daha bir hoş ve karizmatik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joviality

radyo ve fotoğraf çok aşırı kullanmıyorum zaten aslında 6680 i düşündüren tek şey görüntüsünün daha yumuşak olması, daha sevimli geliyor sadece yoksa video resim radyo özelliklerini pek kullanmıyorum 150 ytl fark vermeye değer mi hala kararsızım..

150 ytl fark var ise hiç bişi değil. sanırım 35 mb hafızası var 2 mp kamerası var tipi daha güzel. ben olsam 150 ytl için hiç düşünmem alırdım senin yerinde olsam.
  • soruya bak tabiki n70 alcaksın en azından daha yeni teknoloji daha iyi kamera radyo ses kombinasyonu var ve n serisi olmasıda telefona ayrı bir güzellik katıyor bence fiyat farkıda değer yani....
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

soruya bak tabiki n70 alcaksın en azından daha yeni teknoloji daha iyi kamera radyo ses kombinasyonu var ve n serisi olmasıda telefona ayrı bir güzellik katıyor bence fiyat farkıda değer yani....

KESİNLİKLE N70 BİRDE 3250 DÜŞÜN BENCE
  • n70 başka yok
  • benden bi tavsiye istersen brias daha bekle su 1-2 ay icerisinde daha gsuel bsiler cikcak gibi cesidin bol olsun n70 le falan sinirlama kendini cok telefon reklami gordum su n80 flaan galiba oda fena deigl gibi bence bras daha bekle derim
  • Valla nokia habire telefon çıkartıyo 2 aydır bekliyorum yeni çıksın diye habire yeni telefonlar çıkıyo, devamlı takip etmek mümkün değil zaten bana göre, 2-3 ayda bir hep yeni telefonlar çıkıyor ben en erken 1 - 1,5 yıl sonra falan değiştiririm telefonu bakalım yarın gidip baktığımda ikisini birden karşılaştırınca kararım değişmezse şuanda n70 düşünüyorum n80 için iste kapaklı yada sürgülü tlf dayanmıyor bana o yüzden n80i düşünmüyorum.
  • kamera ve radyo kullanmam demişssin o zaman geriye sadece tip farkı kalıyo dmekki n70 in tipini o kadar çok beğenmişssinki o fiyat farkınıvermeye göze almışsın... tabi bu göreceli bişey ama bende hem n70 hem 6680 olmasına rağmen ben 6680 in tipğini daha çok beğeniyorum
  • allah aşkıma n 70 için tasarım demeyin.6680 in yanında tam bır TAKOZ

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

N70 al

+ Kamera daha iyi
    + Radyo var
    + Daha kaliteli video çekimi
    + Tasarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

allah aşkıma n 70 için tasarım demeyin.6680 in yanında tam bır TAKOZ

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

N70 al

+ Kamera daha iyi
    + Radyo var
    + Daha kaliteli video çekimi
    + Tasarım

Takoz mu ????
    6680 oyuncak gibi duruyo valla kusura bakma da o kapaklar falan ...
    Hele kamera koruyan kapak bit pazarında satılıyo

• Telefonu aldım, 6680 aldım.. nedense n70 gözüme çok kaba göründü hoşuma gitmedi. 6680 daha hoş göründü gözüme, tüm yorum yazan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim, yeni alacak arkadaş olursa da 6680'i şiddetle tavsiye ederim..
  • quote:

Telefonu aldım, 6680 aldım.. nedense n70 gözüme çok kaba göründü hoşuma gitmedi. 6680 daha hoş göründü gözüme, tüm yorum yazan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim, yeni alacak arkadaş olursa da 6680'i şiddetle tavsiye ederim..

hayırlı olsun güle güle kullan...
  • Hayırlı olsun.Çok çabuk karar değiştiriyorsun sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: Joviality

evet şuanki duruma göre n70 alacağım, almışken iyisi olmasında fayda var diye de düşünüyorum.. ayrıca daha önce de yazmıştım, baktıkça telefona epey hoş görünmeye başladı.
    N70'i o kadar çok inceledimki şimdi 6680 biraz oyuncak gibi görünmeye başladı

• Hayırlı olsun.. Hevesini kırmak istemem ama N70 varken 6680 alınmaz bence
  • biz söledik almış bi kere artık
    kendince var herhalde bi nedeni

güle güle kullan
  • iki telefonu da elime aldığım ana kadar n70 almayı düşünüyordum ama bilemiyorum 6680 daha güzel göründü gözüme ayrıca fiyatta da tahmin etmediğim kadar büyük fark olunca 1,3 yerine 2 mp kamera ve hiç kullanmayacağım radyo için 200 küsur ytl fazla vermeyi de ayrıca gereksiz gördüm.
    çok teşekkür ederim herkese..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.