Şimdi Ara

N70 Mİ 6680 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar herkese çarşamba günü telefon alacağım, istanbulda oturduğum için bana çok sorun olmuyor grey alacağım, ancak 6680 ile n70 arasında karar veremiyorum n70 özellik olarak daha üstün 2mp kamera falan ama 6680 bir bayana daha uygun geliyor sanki görünüş olarak, yinede karar vermeme yardımcı olursanız çok sevinirim. N70'in 6680'den çok daha üstün özellikleri var mı? Yoksa tek farkı kamerasının 2mp olması mı? biraz yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

• N70 al

+ Kamera daha iyi
    + Radyo var
    + Daha kaliteli video çekimi
    + Tasarım
  • n70 al
  • n70,6680'in devamı/yenisi niteliğinde bir telefon...hiç kuşkusuz ki ondan da iyi..hangisine paran yetiyor/şeklini beğeniyorsan onu alacaksın...
  • mesaj delisiyimdir ben mesaj yazarken tuş takımında zorlanma yada arka kapağın devamlı oynaması falan gibi sorunlar yaşadınız mı aslen en çok bunu merak ediyorum n70 alacağım sanırım ilk baktığımda görüntüsü pek hoşuma gitmemişti ama baktıkça daha hoşuma gitmeye başladı. mesaj konusunda endişelenmeme gerek yok sanırm değil mi?
  • n70 ile 6680in en bariz farkı videosunda
    buna göre düşünüpkarar verirsin
    diğer farkları ise
    -hoparlör sesi daha yüksek,kulaklıkta pek fark yok
    -fotoğrafları daha iyi
    -6680e radyo eklemek için kulaklık aparat alman gerekirken n70de gerek yok

fiyat farkınıda hesaplayıp kararını kendin verebilirsin
  • radyo ve fotoğraf çok aşırı kullanmıyorum zaten aslında 6680 i düşündüren tek şey görüntüsünün daha yumuşak olması, daha sevimli geliyor sadece yoksa video resim radyo özelliklerini pek kullanmıyorum 150 ytl fark vermeye değer mi hala kararsızım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben geçen hafta bi kız arkadaşıma aldırdım n70
    bence kızların eline de çok yakışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Joviality

radyo ve fotoğraf çok aşırı kullanmıyorum zaten aslında 6680 i düşündüren tek şey görüntüsünün daha yumuşak olması, daha sevimli geliyor sadece yoksa video resim radyo özelliklerini pek kullanmıyorum 150 ytl fark vermeye değer mi hala kararsızım..

bence değer, alabiliyorsan n70
  • evet n70'e daha yakın duruyorum şu anda bakalım gittiğimde karar değiştirmem inşallah :)
  • foto kullanmıyorsan aslında n70 senin işine yaramayabilir tabiki symbian ne kadar kullanacağını bilemiyorum.video ağırlıklıysa 6280 diğerlerinden daha hafif ve kibar.tercih edebilirsin
  • iyide joviality arkadaşım 6280'inde kamerası 2mp zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ben geçen hafta bi kız arkadaşıma aldırdım n70

+1 (daha karizma gösterir kendine güvenen bir karizma bir kız havası veriri sana. (burak bu arada benim N70 halen gelmedi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ben geçen hafta bi kız arkadaşıma aldırdım n70

+1 (daha karizma gösterir kendine güvenen bir karizma bir kız havası veriri sana. (burak bu arada benim N70 halen gelmedi)

evet kesinlikle, kızlarn parmaklar da ufak olduğu için tuş takımı da rahatsız etmiyo, arkadaş da biraz güzeldr sölemesi ayıp tam karizma oldu hatun

kaç gün oldu acy?
    hepiburdadan bakabiliosun nerde n yapıyo kargon....

• Ben de 6680 almayı düşünüyorudum.En son 550 milyona kadar buldum ama bu telefonun radyosu yok.Benim aklım şu aralar n70 kaydı.Görüşünş olarak 6680 çok daha iyi bence.

6680 nin bataryası 3 gün kadar gidiyormuş,n70'in nasıl arkadaşlar şarj duru mu.N70 i alan arkadaşım varsa kaça aldı acaba sorabilir miyim? Çok tşkler
  • ben günde iş dolayısıyla min 1.30 saat konuştuğum için 1.5 günde bitiriyorum pili
    800tlye almıştım
  • kesinlikle n70 almalısın.işçilik,kalite,özellik onda daha cok.artı radyo vede video çekimi çok başarılı 6680e göre.yinede karar senin.hayırlı olsun şimdiden
  • kesinlikle n70 hemde daha kibar n70 unisx telefon hem bayan hem erkek icin
  • evet şuanki duruma göre n70 alacağım, almışken iyisi olmasında fayda var diye de düşünüyorum.. ayrıca daha önce de yazmıştım, baktıkça telefona epey hoş görünmeye başladı.
    N70'i o kadar çok inceledimki şimdi 6680 biraz oyuncak gibi görünmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joviality -- 18 Nisan 2006; 1:05:21 >
  • Sorman bile yanlış arkadaşım. Tabi ki N70
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.