Bildirim
N70 w810i tercih
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 x 100 Kapsül) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRQPL7SV
10 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
N70 symbian ve video olarak daha iyi, ama ekrabı, kamerası, müziği çok kötü
W810i -
Müzik dinlemek için w810i video çekmek telefonu kişiselleştirmek için n70 -
w810i -
Arkadaşım her iki telefonu da bizzat kullandım W810İ güzel bi telefon walkman serisi olmasına rağmen N70 in müzik performansı da iyi W810İ ile arasında müzik kalitesi yönünden dağlar taşlar kadar fark yok tek bariz fark bass larda gelelim kullanımına
1.W810İ fotoğraf çekiminde N70 den daha iyi ve autofocus özelliği var
2.Batarya olarak daha uzun ömürlü normal kullanımda yaklaşık 3-4 gün gidiyor konuşma süresi 8.5 saat
3.standart bi kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde kibar bi telefon amma,
telefona ekstra programlar yükleyeceksen bu konularda isteğin ve merakın varsa N70 yerine biraz daha parana kıyıp en azından N80 veya wireless özelliği olan bi başka symbian telefonu tavsiye ederim. yok arkadaşım benim programla falan işimi olmaz ben normal kullanıcıyım diyorsan W810İ fiyat/performans olarak iyi bi tercih -
w810i nin duruşu yeter n70 çok kaba -
-
W810i. -
kesinlikle w810i daha iyi artık n70 kalas gibi oldu bence...bunun hoparlör esi vede kulaklık sesi daha iyi ayrıca flash tema camdriver yüklenebiliniyo ....4 gbye kadar arttırılabilir hafıza ayrıca otofocuslu ve flashlı kamera -
W810 -
Kesinlikle w810i,n70 hatasını yapan arkadaşım aynen bu haldeydi,sizde düşmeyin o hataya. -
w810i demek adet olmuş zaten, ama doğru söze ne denir diye de bir lafımız var dimi, tabi ki w810i... -
w810i -
W810 -
vavuli arkadasım sen w810i mi tavsiye ediyorsunsasırdım (sahikanın telaffuzuyla)
muzik foto menu hızı uzun sarj 4GB hafıza desteği diyorsan w810i
video diyorsan N70.yukarıda dendigi gibi program ıvır zıvır atmaya meraklıysan da N70.yalnız unutma ki N70 zaten yavas bir cihaz.attıgın ve atıp kaldırdıgın her program telefonu daha da yavaslatacaktır.ayrıca java icin de bayaıg program kutuphanesi var ozellikle w810i gibi hemen herseyi kesfedilmiş bir telefon icin. -
W810i yi tek gecerım agustos ayından once bendede n70 vardı ama w810i ile değiştirdim su anda cok memnunum bence pişman olmazsın bu telefonu aldıgında -
Symbian özelliğini pek kullanmayacaksanız kesinlikle W810i iyi bir tercih olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X