n91 ben çok severdim hatta alıcaktım ama almak içni gittiğimde hayal kırıklığına uğradım bana biraz büyük geldi ve hantaldı telefon.. tabi bunlar sana gelmeyebilir ondan gidip dene istediin tüm telefonları..
ama benim tavsiyem D900 dür bana çok şık geliyor. kamerasıda n73 ayarında.
hiç te bile N91 o kadar da büyük kocaman bi telefon değil abartmayın bana gayet zarif geldi.çok da estetik yani ve özellik olarak ta en iyisi N91
uzun yıllar kullanacaksan ve kalite istiyorsan k 790 yada d 900 al
N91:
Ağırlık: 164 gr Boyutlar: 113,1 x 55,2 x 22 mm
ağır ama boyutlar problem değil gibi
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
N91:
Ağırlık: 164 gr Boyutlar: 113,1 x 55,2 x 22 mm
N91 veya K790 al
sen ne diyon herif almış N73.
quote:
Orjinalden alıntı: BOMBER
N91 veya K790 al
k790 fiyatı 775 ytl ye kadar düşmüş fiyat performans açısından tercihedilebilir gibi gözüküyo.sizler nedersiniz?
d900
Nihayetinde topigi acan tercihini yapmis ancak buna benzer karasizlik icinde olanlar icin yinede yazmakta yarar var.D900 u secenekleri arasina alanlar d900 u elemeli bence cihazi kullananlardan memnun olmadiklarini duyuyorum.D600 ile arasinda mpixsel farki var baskada bir sey yok ki bu 3.0 mpixsele ragmen emsallerine gore en kotu goruntuyu sunuyor.D600 uun uzerinden silindir gecmis sanki en incelmis uzunluk ve genislik artmis d900 olmus.
foto önemlise kesinlikle k790 fiyatıda düşük lens koruması ve gerçek flaş çok iyi.her türlü işini görür bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme