Şimdi Ara

N73-K790İ-D900-N91 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 34_boy

ya bırak ben sennle polemie girmiom = işaretinide kararsızlık yaptınya + yok buda düşünüom tey allaım bak bak --- buda aldım

ne dediğini kendin bile anlamadın ki bana anlatasın biraz daha açık ol lütfen
  • tabikide n73
  • gerçi almışsın ama, tuğla boyutu haricinde n91 en iyisiydi.güle güle kullan.
  • n91 ben çok severdim hatta alıcaktım ama almak içni gittiğimde hayal kırıklığına uğradım bana biraz büyük geldi ve hantaldı telefon.. tabi bunlar sana gelmeyebilir ondan gidip dene istediin tüm telefonları..

ama benim tavsiyem D900 dür bana çok şık geliyor. kamerasıda n73 ayarında.
  • hiç te bile N91 o kadar da büyük kocaman bi telefon değil abartmayın bana gayet zarif geldi.çok da estetik yani ve özellik olarak ta en iyisi N91
  • uzun yıllar kullanacaksan ve kalite istiyorsan k 790 yada d 900 al
  • N91:

Ağırlık: 164 gr
    Boyutlar: 113,1 x 55,2 x 22 mm
  • ağır ama boyutlar problem değil gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

N91:

Ağırlık: 164 gr
    Boyutlar: 113,1 x 55,2 x 22 mm

• N91 veya K790 al
  • sen ne diyon herif almış N73.
    quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

N91 veya K790 al
  • k790 fiyatı 775 ytl ye kadar düşmüş fiyat performans açısından tercihedilebilir gibi gözüküyo.sizler nedersiniz?
  • d900
  • Nihayetinde topigi acan tercihini yapmis ancak buna benzer karasizlik icinde olanlar icin yinede yazmakta yarar var.D900 u secenekleri arasina alanlar d900 u elemeli bence cihazi kullananlardan memnun olmadiklarini duyuyorum.D600 ile arasinda mpixsel farki var baskada bir sey yok ki bu 3.0 mpixsele ragmen emsallerine gore en kotu goruntuyu sunuyor.D600 uun uzerinden silindir gecmis sanki en incelmis uzunluk ve genislik artmis d900 olmus.
  • foto önemlise kesinlikle k790 fiyatıda düşük lens koruması ve gerçek flaş çok iyi.her türlü işini görür bu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.