Şimdi Ara

N73-K790İ-D900-N91

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gerçekten Kafayı Yiyeceğim Bu forumun Çokta Olmasa Eskisiyim Böyle Konular Açılmıyacağınıda Bildiğim Halde Zor Durumdayım 6670 Var Satıp Alıcam Üçünden Birini Yardım Edin. Bu telefonlar dan biri Symbian öbürküler Kendi İşletim sistemleri benim için farketmez hepsini kullanırım sizce hangisiN91 İ müziği ve wireless için yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »gαяgi»· -- 2 Ekim 2006; 20:35:47 >

• up
  • arkadaşım sadece müzik dinlerim diyosan n91 al ama dış hoperlörde sesi çok iyi değil, d900 ise 3mp ancak k790 ve n73 kadar iyi değil foto çekceksen n73 ve k790i ama n73 daha iyi gibi fakat gece resimlerinde k790 daha iyi n73 te bazen donmalar oluyomuş symbian olduğu için galeride sorun oluoymuş ben k790i yi öneririm d900 de olabilir ama sen bilirsin
  • N73 derim ben
  • arkadaşım çok saol n73 deki sorunları duymasam bende n73 alıcam ama sorun joyistik başı düşmesi flann73 kullananlar bi zahmet yardm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »gαяgi»· -- 2 Ekim 2006; 20:50:00 >
  • Telefonlardaki sorunların(markası modeli ne olursa olsun) kullanıcı kaynaklı diye düşünüyorum ya da belki aldıklarında bu sorun vardı kullandıkça ortaya çıktı....
    Tavsiyeme gelince d900 ü inceleme fırsatım oldu pek hoşuma gitmedi açıkçası, gerek menüsü gerek kamera performansı tavsiye etmiyorum
    4 gb lık hafıza, müzik kalitesi ve dış görünüşü itibariyle n91 tercih edilebilir
    Fotoğrafta kalite arıyorsan n73 ve k790(Forumda iki telefonla çekilmiş fotolar mevcut hangisi aklına yatarsa seçim sana kalmış)
  • şimdi senin fotoğraf galerine bakıyorum yorum için saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Sony Ericsson W800&K810i
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n91 gerçekten özellik olarak iyi
    ancak çok ağır ve büyük
    ee bundan sonrası size kalmış
  • arkadaşlar n73 ün özellikleri konusunda yardımcı olursanız sevinirim
  • Müzik kalitesi, WI-FI, tasarım ve 4 GB hafıza gibi özelliklere önem veriyorsan N91 düşünebilirsin.

Fotoğraf kalitesi için de N73 ve K790i modelleri arasından birini seçebilirsin. Her iki telefonun da belli başlı avantajları mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 3 Ekim 2006; 21:36:16 >
  • n73 le k790 arasında dusun bnceyse k790
  • arkadaşlar öncelikle yorumlar için saolun ön kamera sadece 3g içinmi kullanılıyor 6280deki gbi n73'de??
  • Kendi fotoğrafını düşük kalitede olsa da çekebiliyorsun.
  • sağol 6280'deki gibi değil yani n73de karar verdim arkadaşlar inşallah bir sorun çıkmaz hepiniz teşekkürler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »gαяgi»· -- 2 Ekim 2006; 22:02:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Telefonlardaki sorunların(markası modeli ne olursa olsun) kullanıcı kaynaklı diye düşünüyorum ya da belki aldıklarında bu sorun vardı kullandıkça ortaya çıktı....
    Tavsiyeme gelince d900 ü inceleme fırsatım oldu pek hoşuma gitmedi açıkçası, gerek menüsü gerek kamera performansı tavsiye etmiyorum
    4 gb lık hafıza, müzik kalitesi ve dış görünüşü itibariyle n91 tercih edilebilir
    Fotoğrafta kalite arıyorsan n73 ve k790(Forumda iki telefonla çekilmiş fotolar mevcut hangisi aklına yatarsa seçim sana kalmış)

Daha başka söze gerek yok
  • quote:

sağol 6280'deki gibi değil yani n73de karar verdim arkadaşlar inşallah bir sorun çıkmaz hepiniz teşekkürler iyi forumlar

Rica ederim... N73 şimdiden hayırlı olsun. İyi bir seçim olacak...
  • ben olsam N73=N91>K790>D900 diye bi eleme yapardım kazanan ya N73 olurdu yada N91
  • psikopat_demobil gene uçmuş n73=n91
    ya warya artık söliecem arklar bakın bunlar sonuçta tel yani insan deilki canlı warlık elbette donmalar takılmalar olucak sonuçta bunlar elektronik devre yaa canlı bşy deilki senn arabanda hiçmi sorun olmuo bilg.ında hiçmi sorun olmuo yapmaın yaa bunlar elektronik devreler ltfen yaa foto makineleri bile bazen sorun çıkartabilio
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_boy

psikopat_demobil gene uçmuş n73=n91
    ya warya artık söliecem arklar bakın bunlar sonuçta tel yani insan deilki canlı warlık elbette donmalar takılmalar olucak sonuçta bunlar elektronik devre yaa canlı bşy deilki senn arabanda hiçmi sorun olmuo bilg.ında hiçmi sorun olmuo yapmaın yaa bunlar elektronik devreler ltfen yaa foto makineleri bile bazen sorun çıkartabilio

o eşittir''='' işaretinin anlamı N73 ve N91 arasında kararsız kalırdım demek istedim ama bunu anlamak bilmem ne ister

• ya bırak ben sennle polemie girmiom = işaretinide kararsızlık yaptınya + yok buda düşünüom tey allaım bak bak --- buda aldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.