GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Size Dimensions 99 x 47 x 14 mm Weight 94 g TFT, 256K colors Size 240 x 320 pixels Memory Stick Micro (M2), 512 MB card included - 12 MB shared memory HSCSD EDGE Bluetooth v2.0 with A2DP USB Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video - TrackID music recognition - Walkman 2.0 music player - Java MIDP 2.0 - T9 - FM radio with RDS - Organiser - Voice memo - Built-in handsfree Stand-by Up to 370 h Talk time Up to 9 h
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bak güzelmiş işte, TR varmı acaba bu telden.... Birde Fiyat ne civarıdır onu tahmin edebilen varmı?
Daha dün duyuruldu z750 ile birlikte. 2007 nin 4. çeyreğinde çıkar ancak.
beyazını çok beğendim hem ince hem sürgülü bilmiyorum bana beyaz olanı çok şık geldi.hemde 512 lim m2 kartla gelmesi avantaj.
süper olmuş hele o siyahın üzerinde ki mavi walkman logosu 10 numara olmuş
bahk bu telefonu sefdiim
SE'nin ilk görüşte vay beah! dediğim telefonlarından biri daha! süper görünüyo 2rengide
yaw bu telefonun kızağı açık resmi yokmu? aradım bulamadımda
Buyrun
güzele benziyorda ama 2007 nin 4. çeyreğinde gelecekmiş ohooooo o zamana kadar yaşarmıyız acaba
görünüş olarakta özellik olarakta 10 numara
herşey aynı tip farklı milleti kazıklamanın en güzel yolu tipi değiştir sat
Yaaawwwww, biliyordum Sonyericsson'un ''W 850i BEYAZ''dan sonra böyle beyaz harika birşey yapacağını yaaa.... Ama eminim W 850i'nin beyazını nasıl Türkiye'ye getirmediyseler, bununda beyazını getirmeyerek bizi çileden çıkartırlar...
Bu arada harbiden çok güzel telefonmuş ya... Paylaştığın için çok teşekkürler ''2wicky'' abi...
quote:
Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905
herşey güzel ama neden hala 2mp var walkmanlerde
ayıp olmasın koymadı demesinler diye koymuşlar, zorlarsan "karrdeşimbu W serisi foto isteyen K'ya hadii" derler
telefonun tipi çok harikaotofokus olsun yeter
yaa uff tamda telefon alcakken böyle telefon çıkardı SE :S ne yapsam w850i den vaz mı geçsem ama sanırım bu telefon w850i nin fiyatını baya bi aşa çeker gibime geliyor... :D sayılarıda birbine benzie modellileride w-8-5-0 w-5-8-0 :D uheuhe
Telefonun kasası kaliteli malzemeye benziyor. Orta derece ihtiyaçlara cevap verecek bir telefon. Benim tahminim 700-800 ytl den açılışı yapar. Beyaz olan güzel. İnce olması sebebiyle bayanların tercihi olabilir...
yine walkman serisinden güzel görünüşlü bir telefon, harici hıparlöründen çıkan ses konusunda meraklıyım değişiklik var mı diye. yeni modeller çıkmıyor demiştik şimdi adeta sağanak başladı. kameranın 2 megapixel olması konusunda batıl bir inancı var herhalde sony ericsson'un.