Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zannetmiyorum o kadar fazla olucagını .

750 - 800 Ytl civarında diye tahmin ediyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cepix

Zannetmiyorum o kadar fazla olucagını .

750 - 800 Ytl civarında diye tahmin ediyorum .

keşke o fiyattan çıksa ama hiç zannetmiyorum şu an w850 800 tl w880 950 tl yani bu telefon 1000 tl'nin üstünde çıkar piyasaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

herşey aynı tip farklı milleti kazıklamanın en güzel yolu tipi değiştir sat

haklısın ama insanlar dıs gorunusede onem veriyorlar.
    ben w810i m den memnunum ama baska insanlar ozelligin yanında yeniligi ve gorselligide secebilir.

( bu arada beyazı cok pis duruyor be )
  • çoo...k güzel sony i kutlamak gerek
  • Bence de 700-800 Ytl civarı olur. Teknolojisinde hiç bir yenilik yok zaten.
  • bu özelliklerde SE'nun çok modeli var bu çıkmasada olurdu ama o gri telefonun üzerindeki mavi walkman logosu dehşet olmuş
  • Bence de tasarım süper ama en azından bir wi-fi filan olsaydı
  • Tasarımı güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 23 Mayıs 2015; 14:10:29 >
  • Arkadaşım şu an wi-fi olan telefonları ben de iyi biliyorum merak etme. Sadece p seri hariç diğer modellerine wi-fi koymadığı için SE yi kıl oluyorum. Daha önce n80 kullanmak gibi bir kötü anım olmuştu... almayayım siz buyrun kullanın N80.
  • bence n80 cok kalıtelı bı telefon..çokda karızma..tek sorunu bıraz kalın olusu o kadar...
    quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Arkadaşım şu an wi-fi olan telefonları ben de iyi biliyorum merak etme. Sadece p seri hariç diğer modellerine wi-fi koymadığı için SE yi kıl oluyorum. Daha önce n80 kullanmak gibi bir kötü anım olmuştu... almayayım siz buyrun kullanın N80.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onderzengin

bence n80 cok kalıtelı bı telefon..çokda karızma..tek sorunu bıraz kalın olusu o kadar...
    quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Arkadaşım şu an wi-fi olan telefonları ben de iyi biliyorum merak etme. Sadece p seri hariç diğer modellerine wi-fi koymadığı için SE yi kıl oluyorum. Daha önce n80 kullanmak gibi bir kötü anım olmuştu... almayayım siz buyrun kullanın N80.

Bir itirazım yok. Dedim ya kullanın buyrun.
  • Bence çok güzel bir tasarıma sahip. Siyahına bittim.
    Fiyat olarak 1000YTL seviyesinde izler ama ben almayacağım için fiyatı da o kadar ilgilendirmiyor. Kaldı ki W810'dan içerik olarak pek bir farkı olacağını sanmıyorum...
  • Şık tasarım olmuş...
  • Valla arkadaşlar mesajların hepsini okumadım ama özelliklerdeki 2MP açılımı olarak 1600*1200 çözünürlük SE tarafından verildi ise Otomatik odaklama yok demektir.

Tamam SE sonunda yeni model olarak eli ayağı düzgün bir model duyurusu yaptı.

Ancak telefonun yaklaşık olarak 2008 de çıkacağını düşünürsek özellik olarak biraz geri kalır. Bir de o zamana kadar W810i kalırsa fiyatının ne seviyeye geleceğini tahmin edersiniz.

Ne diyelim boynuz kulağı geçti, SonyEriccson Nokia yı taklit ederken uyuşukluk konusunda onu bile ezgi. Aynı modelleri ısıtıp ısıtp sunuyor. Tek tesellim K750.W700,W800 ve W810 i ile gelen aynı telefonlardan oluşan (Hakkını yemeyelim W810i biraz farklı. Mesela çok az da olsa ince.) seriden sonra farklı bir telefon gelmiş olması. Her ne kadar 2008 i düşündüğümüzde taş devrinden kalma bir model gibi gelse de.

Bu arada merak etmeyin W serisinde 2Mp yi mumla arayacağız. Yakında onu da koymazlar.

Zaten 3 seri yaparlar. K serisi en kaliteli fotograf, müzik kousunda ise berbat (kim bilir Mp3 desteği bile vermeyebilirler, beklenir yani.) W serisi Müzik konusunda en iyisi ama kamerası yok. Ve M serisi. Pahallı iş telefonu, Kamera yok ya da olsun diye eklenmiş bir VGA kamera var.

Valla SE pazarlama (milletin cebindeki üç kuruşu da ali cengiz oyunu ile alama) olarak Nokia yı takip etme sürecinde bu denli hızlı olur ise işimiz yaş. (Malum kırmızı resimler vb)

• güzel alet

ama auto focus yok neden?
  • SE w810'dan beri Autofocus koymuyor w serisine. Duyurulan yeni w serisi telefonlardan da bir tek w610'da autofocus yer alıyor.
  • Özellikle beyazı güzel olmuş.
  • Tasarımı Güzel Telefon Ama Yine Symbian Yok ve Özellikleri Pek İç Açıcı Değil
    SE Walkman"le Telefonu Buluşturdu Ama Tasarımla Symbian"ı Buluşturamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 7 Nisan 2007; 21:17:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Tasarımı Güzel Telefon Ama Yine Symbian Yok ve Özellikleri Pek İç Açıcı Değil
    SE Walkman"le Telefonu Buluşturdu Ama Tasarımla Symbian"ı Buluşturamadı.

+1

symbian konusunda doğru ama şekil yinede çok güzel değil birde adı pek hoşuma gitmedi w850i den sonra çıkan bir model neden daha düşük bir siimle çıkıyor birde mesela w810i den ne farkı war acaba?
  • Bu Telefona Ben En Fazla Taş Çatlasın 550-600 Ytl Veririm.Daha Fazlasını Hak Etmiyo.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.