Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coook feci yapmışlar yawwwda ben zaten 4 aydır kendime göre telefon arıyorum bi 4 ay bunu bekleyemem w610 u bekliyorum
  • Telefonun tasarımını gayet başarılı buldum. Ancak Sony Ericsson W580i'nin teknik açıdan diğer telefonlara göre devrimsel nitelikli bir farkı bulunmuyor. Sony Ericsson'un farklı telefon gruplarına ağırlık vermesi gerektiğini düşünüyorum. (Handycam, Bravia, Cybershot vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Mart 2007; 20:49:35 >
  • artık se walkmanlere 2mp kullanır. ve af ve macro yuda unutun o bi kere oldu daha yapmazlar
    onlar açısından haklılarda öle yapsalar diğer cybershotlardan farkı kalmıcak
    satış stretijisi
    bu arada bu telefon harikaymış
  • harbiden görür görmez çarpıldım gerçekten güzel olmuş özellikleride iyi görünüyor
  • Güzel bi tipi var
  • bence çoq güzel..4x zoom fotoğraf zoomu var
  • Harika birşey bu ya..
  • Ben de çok beğendim walla, özellikle beyazını...
  • sanırım bu telefonda fotoğraf çekmek için telefonu k750de yada ne bileyim diğer birçok walkman serilerindeki telefonlar gibi yan yatırmıyorsun dik olarak çekiyorsun. (tabi sadece bir tahmin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatred -- 28 Mart 2007; 23:20:28 >
  • n80 kalın oldugundan satıp bunu alabılırım...cok ınce we karızma..gri yerıne sıyah olsa daha ıyı olurdu...
  • muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 29 Mart 2007; 0:13:04 >
  •  SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

• çok şik ve çok güzel bence sony bununla 2 sene idare eder
  • harika bişe ama teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2007 nin 4. çeyreğinde çıkacakmış o zamana kadar kimbilir neler çıkar
  • güzel dizayn etmişler..
  •  SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i
  • fiyatı ne olur ki
  • gerçekten de çok şık ama teknoloji olaarak geride biraz..mesela 3g vs yok..böle bi ekranda wifi olsa çok güzel de olurdu aslında..
  • harikaaaa
  • tahminim fiyat 1000TL'nin üstünde çıkar piyasaya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.