Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende vuruldum bu telefona.bi 3250 mağduru olarak parayı alıp başka bi telefon düşünüyodum tmada bu sırada çıktı karşıma bu telefon.ama şimdi hayal kırıklığı yaşadım 2007 nin 4. çeyreğinde çıkcaksa ohoo işimiz var demektir.bu arada tahmini 1000 ytl fiyat biçmişsiniz ama etmez bence.yani ben o parayı vermem.neyse bi çıksın bakalım
  • Bu telefon bildiğim kadarıyla 2007'nin 3. çeyreğinde (yani temmuz gibi) piyasaya çıkacakmış... Ve tahmini 1000 YTL'den çıkar ama 1-2 ay sonra W 850i gibi fiyatı % 30 - % 40 düşer... Zaten bu telefonda W 850i'nin bir üst modeli gibi sürülüyor piyasaya... Her ikiside sürgülü kapak ve isimleride çok benziyor... W 850i'yi kaçıranlar kısa bi süre daha bekleyip daha şık olan bu W 580i'yi alabilirler...

Not: Bu arada ''W 580i ile ilgili olarak'' başka topic açmaz ve sadece burdan devam edersek ''forumdaki topic kirliliği'' açısından çok daha iyi olur...

• arkadaşlar ben rastladım.spot satışı 900 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanoglumm

arkadaşlar ben rastladım.spot satışı 900 ytl.

Nerde gördün acaba? Doğubankta falanmı? Bu arada eğer spot satışı 900 ise şuanki piyasa değeride 1200 falandır... Ama tabi daha bu telefon Türkiye'de olmadığı içinde spot fiyatı biraz yüksek tutulmuş olabilir...
  • 900 çok fazla bu alete bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

900 çok fazla bu alete bence

Teknik açıdan düşünenler için kesinlikle doğru bir yorum... Ama inanıyorumki estetik açıdan düşünenler bu telefon ilk çıktığı gibi 900 - 1000 YTL civarı bile olsa vereceklerdir bu parayı...
  • Ben de veririm o parayı herhalde. Sony Ericsson'un w850 ve z610i modelleri ile birlikte en başarılı tasarımlarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 19 Nisan 2007; 16:21:27 >
  • quote:

Ben de veririm o parayı herhalde. Sony Ericsson'un w850 ve z610i modelleri ile birlikte en başarılı tasarımlarından birisi.

Valla ne yalan söyliim, bende veririmdim Tabi eğer yurtdışından ''BEYAZ W 850i''yi getirtmeseydim...
  • Kesin bunun da beyazını getirmez trye Sony Ericsson. Ne gibi bir mantığı varsa.
  • w810 bu yeni çıkan telefonlardan daha iyi bence.
    artık se k ve w sersi diye bölündü ve otofocus koymayacak w serisine anlaşılan.
    bu şekilde devam edeceğini sanmıyorum ,sanırım walkman ayağına yuttururuz sanıyor şimdilik ama belli bir süre sonra bu düşüncesini değiştirmek zorunda kalacaktır diye düşünüyorum.

se yol ayrımında sanırım .bu sıralar yeni birşeye çıkarmayıp sadece telefonların tipini değiştirerek devam ediyor
    bu tutarsa böyle devam edecek sanki ama pek tutacağını sanmam
    çünkü se tüketicisine herşeyi birarada vermeye alıştırdı.

şu an w810 -w900- k790-k750 en alınası modelleri bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

w810 bu yeni çıkan telefonlardan daha iyi bence.
    artık se k ve w sersi diye bölündü ve otofocus koymayacak w serisine anlaşılan.
    bu şekilde devam edeceğini sanmıyorum ,sanırım walkman ayağına yuttururuz sanıyor şimdilik ama belli bir süre sonra bu düşüncesini değiştirmek zorunda kalacaktır diye düşünüyorum.

se yol ayrımında sanırım .bu sıralar yeni birşeye çıkarmayıp sadece telefonların tipini değiştirerek devam ediyor
    bu tutarsa böyle devam edecek sanki ama pek tutacağını sanmam
    çünkü se tüketicisine herşeyi birarada vermeye alıştırdı.

şu an w810 -w900- k790-k750 en alınası modelleri bence

Evet W 810i yeni çıkan telefonlardan ''Teknik Açıdan'' daha iyi olarak nitelendirilebilir... Ama bence SE şu sıralar ''Estetik'' açıdan değişik denemeler yapıp, ona göre piyasayı yönlendirmeye çalışyor... Bir süre daha böyle devam edip daha sonra ''Estetik ile Teknik Detayları'' birleştirmek zorunda kalacaktır... Ama şuanda yaptığı ''Estetik'' denemeler oldukça başarılı (W 850i, Z 610i ve W 580i gibi)... Tabi herkes beğenmek zorunda değil ama mutlaka kendi stiline göre bir tasarımı almak isteyenler olacaktır... Yani herkes için ''Teknik Detaylar'' önemli olmayabilir, bazıları artık ''Estetiğe'' daha önem veriyor... Sanırım Sonyericsson'da bunu görüyor ve bir sürede bu şekilde piyasayı oyalamayı düşünüyor... Ama buda çok uzun sürmez diye düşünüyorum...

• Mesela ben telefonu kamerasında autofocus olup olmamasını pek önemsemiyorum. Sonuçta bas çek telefonlar bunlar. Ne kadar iyi olursa olsun kameraları gerçek bir fotoğraf makinesinin kalitesine ulaşamaz. Hatta telefonla fotoğraf çekerken hafif utanç bile duyuyorum nedense :) Ama müzik çalar özelliği önemli benim için. Kulaklık ses kalitesi iyi olsun gerisi hikaye.
  • quote:

Mesela ben telefonu kamerasında autofocus olup olmamasını pek önemsemiyorum. Sonuçta bas çek telefonlar bunlar. Ne kadar iyi olursa olsun kameraları gerçek bir fotoğraf makinesinin kalitesine ulaşamaz. Hatta telefonla fotoğraf çekerken hafif utanç bile duyuyorum nedense :) Ama müzik çalar özelliği önemli benim için. Kulaklık ses kalitesi iyi olsun gerisi hikaye.

+++ Bi milyon...

Kesinlilke katılıyorum...
  • Gri-Mavi olayını çok sevdim. Çıkınca kesin alırım ben bunu. Müzik çalarıda iyi ise daha ne.
  • Tanıtım filmi güzel olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=E6uZofRN99c
  • Bende 1-2 tane link ekleyeyim... 1. linkteki videoda telefonun karanlıkta ve ışık altındaki görünmü var... Ayırca telefonun bazı özelliklerindende bahsediyor (ingilizce olarak)... 2.linkte ise daha genel bir tanıtım var... Telefonla ilgilenenlerin seyretmesi gerek bence...

http://www.youtube.com/watch?v=MT8y213ES0M

http://www.youtube.com/watch?v=CMCHTTBMcbk

• en fazla 600 ytl yi hak ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: w850ii

en fazla 600 ytl yi hak ediyor

Heralde teknik açıdan bakarak bunu söylüyosun... Gerçi bunun polemiğini önceki mesajlarda yapmıştık ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: w850ii

en fazla 600 ytl yi hak ediyor

Telefon daha çıkmadı ve fiyatı belli değil. Şu 'ın ne için olduğunu anlamadım. Belkide 600 Ytl den piyasaya çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.