Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acıkcası bende bi hoparlor goremedim ya onu unutmuslar galiba..bencede onemli olan kulaklık ses kalitesidri fotonun w serisi alan bi insanda cok buyuk bi oneme sahip olamamsı gerek diye dusunuyorum.
  • Boyut 99 x 47 x 14 mm
    3.9 x 1.8 x 0.5 inç

Ağırlık 94 gr
    3.3 oz

Mevcut renkler
    Style White
    Gri

Ekran 262.144 renkli TFT
    240x320 pixel

Bellek 12 MB* Telefon Belleği
    Memory Stick Micro™ (M2™) desteği
    *Telefon belleğinin gerçek boş kapasitesi, telefonun önyapılandırmasına bağlı olarak değişebilir.

Şebekeler EDGE
    GSM 850
    GSM 900
    GSM 1800
    GSM 1900

Performans Konuşma süresi Bekleme süresi

EDGE 9 saat 370 saat
    GSM 850 9 saat 370 saat
    GSM 900 9 saat 370 saat
    GSM 1800 9 saat 370 saat
    GSM 1900 9 saat 370 saat

Pil performansı şebekeye ve telefon kullanımına bağlı olarak değişebilir.
    ** daha sonra bildirilecektir.

Kamera
    Dijital zum 4x
    Kamera 2 Megapiksel
    Resimli blog
    Video kaydetme

Müzik
    Bluetooth™ stereo (A2DP)
    Mega Bass™
    Müzik tonlarını destekler MP3, AAC
    PlayNow™
    TrackID™

İnternet
    RSS yayınları
    Web tarayıcısı NetFront™ Web Tarayıcısına Erişim

Eğlence
    3 boyutlu oyunlar
    Gerçek zamanlı video
    Java
    Radyo Arama ve RDS işlevleri olan FM radyo
    Video izleme

Bağlantı
    Bilgisayar senkronizasyonu
    Bluetooth™ teknolojisi
    Modem
    USB desteği
    USB taşınabilir bellek

Metin mesajı (SMS)
    Otomatik metin girişi
    Resimli mesaj (MMS)
    Ses kaydedici

İletişim
    Hoparlör
    Polifonik zil sesleri
    Titreşim uyarısı

Tasarım
    Duvar kağıdı animasyonu
    Navigasyon tuşu
    Resim duvar kağıdı

Ajanda
    Görevler
    Hesap Makinesi
    Kronometre
    Notlar
    Takvim
    Telefon defteri
    Uçuş modu
    Zaman Sayacı
    Çalar saat

Accessory Features
    Walkman®

w850 ile hemen hemen aynı biri umts biride egde var ama 580de Accessory Features Walkman® diye birsey var bu ne anlama geliyo bilen varmı 850 de boyle birsey gormedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckdevil -- 2 Haziran 2007; 12:59:54 >

• arkadaşlar yaa bu çıktımı yaa sony nin sitesinde yanındaki yıldız kakmış deli oldum haa piyasada mııı???
  • Accessory Features Walkman® bende bilmek istiyorum arkadaşlar bunu anlamını
  • TASARIM
    TEKNİK ÖZ.
  • bunda autofocus falan var mı?şekil olarak hoşuma gitti,belki alabilirim eğer varsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Veloci

bunda autofocus falan var mı?şekil olarak hoşuma gitti,belki alabilirim eğer varsa.

Telefonun kamerasında autofocus özelliği bulunmuyor.
  • Telefon çok güzel ya SE artık bu işi biliyor.Fotoğraf örnekleri varmı acaba?
  • se nin sitesinde en fazla 1gb a kadar hafıza kartı desteği olduğunu söylüyor.bence çok az
  • www.plemix.com da fiyat olarak 398 Dolar gösterilmiş...537YTL tabi türkiyedeki fiyat yüksek olcak bana göre 800TL nin üstü olmaz.. Olmaması lazım ep_362 verdiğin incelemede w660i ile bi karşılaştırılmış benchmarc lar var burda 1veya2 şey hariç hepsinde w660i önde gidiyo..sen bunların ne olduğunu paylaşırmısın.. tam olarak ne değerleri bu....???

ama ne değer alırsa alsın çok klas olmuş tel zaten foto işi 2.plan mükemmel TASARIM ödülde alır..
  • Bence tasarım harikası.Ama adamlar autofocus bile koymamış ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

Bence tasarım harikası.Ama adamlar autofocus bile koymamış ya

Artık Walkman'lerin kamerasına hiçbir özellik koymuyorlar. İyi kamera isteye K serisine yöneliyor.
  • bu teli çok seviyorum kendine has bi karizması var daha benzerine rastlamadım beyaz olanı çok hoşuma gitti acaba kaç para olur????

• ama doğru söylüyorsunuz sony ericsson artık walkman serisini sanki mp3 çalar yapar gibi üretiyo bence 2mp kameraya mutlaka flash ve auto-focus koymaları gerekir

• Ya yukarıda cidden çok yüksek fiyatlar dillendirmişsiniz. 340$ yurtdışı satış fiyatına 50-70$ fark olabilir en fazla. Güzel telefon accelerometer özelliği çok enteresan.
  • Bence çok janjanlı alet. Dünyada bugün çıktığına göre trye de 1 ay içinde gelir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=CwPmPtYAhyU&NR=1
    arkadaşlar bu telefona bittim ya! çok canlı duruyo tanıtımı gibi tam cadde tarzı ya! acaip hoşuma gidiyo shake control ve dış hoparlör sesi hakkında güzel bi tanıtım olmuş izlemeyenler ve benim gibi bu telefona hasta olan varsa izlesin derim ağzımın suyu aktı...off off!!!

• sürgüülü kapak kısmını şık bulmadım bide onca yer varken sürgüye gerek varmı.sanırım samsung'a özenerek diyemi yaptılar bunu. birkaç özelliklerden de yoksun.yeni model çıkarıyorlar ama özellik malzemesinden çalıyorlar.onun yerine w850i alırım ondan daha iyi.
  • iyi de w850i dende pek farkı yok! 3g dersen ne işime yarar ülkemizde yoksa? ayrıca şıklık konusunda bence mükemmel.. ben kötü bir taraf bulamadım... tabi kişiden kişiye değişir.. sonuçta shake control ve fitness uygulamalarıda oldukça hoş olmuş ekranı büyük kaliteli! ayrıca son edindiğim bilgide! herhangi bir müzik setine bluetooth bağlantısı MBR-100 ile başka kablo gerektirmeden bağlanıp uzaktan kontrol edilebilecek.. tarz için bir telefon ama şunu kabul etmem samsung u taklit ediyo! alakası yok her telefon artık kayar kapaklı model üretiyo!!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.