Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W580i modeli Bekleyen varsa bugün sony ericsson türkiye basın bülteninde yazıyor ağustos ayında ve fiyatı yaklaşık 305Avro olcakmış türkiyedeki fiyatı bu olurmu bilmiyorum msj attım cvp bekliorum...
  • 305 avro ne kadar olurki????euro ya 1700 desek 518 ytl yapıyo galiba ama bence bu telefona 550 idealdir
  • abi bune
  • quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

abi bune

çok mu uçtum
  • Doğru hesaplamışsın!!! ben msjıma cevap bekliorum hala ama daha bi cevap yok! ağustos kesin ama kaçı olur bilemiyorum..

Bu arada Telefon konusunda Deneyimli arkadaşlara soruyorum ben şu an fanatiği gibi oldum ama sizce bu telefondaki en önemli büyük eksiklik sizce nedir yani video konusu zaten iyi değil ama onun haricinde çok olumsuz bir yanını görenler varsa msj atsınlar!

ayrıca w850i ile arasında kalsam hangisini tavsiye edersiniz?Gerçi daha çıkmadı ama birçok video izledim!!! w850i çok avantajlı bir pakette geliyor ama kulaklık ses seviyesi çok korkuttu beni incelemelerde öyle yazıyordu... birde bu m2 kartla pro duo kart arasında hangi kart daha performanslı?

Yardımcı olursanız mutlu olurum....
  • Sadece tek eksisi diğer yeni modellere göre benzer özelliklere sahip olması,W610i,W850i vb. , bunun dışında eksisi yoktur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 4 Ağustos 2007; 0:46:58 >
  • Yardımcı olduğun için saol banada öyle geliyor.. ama örn: benim değilde senin mantığındaki biri bunu almaz w850i yi alır eski satmayacağı telefonu w810 daki 2gb sony pro duo yu takar hoparlörüyle müzik dinler 1gb hediyeyide w810i ye takar 512mb ya satar yada yedek için tutar örneğin şarkıları ve resimleri oraya depolar.. depo gibi kullanır!!! da ben bu mantığı kendime oturtamıyorum LANET OLSUN sadece ışıkları ve kayar kapağa teslim oldum...
  • Tuş ışıklandırmaları sarıydı sanırım?
  • sadece sarı değil 10 yada 12 renk var galiba komple tuşlarla dahil değişiyo çünkü videolarda birinde mavi birinde beyaz bazısı sarı olarak görünüyo..
  • Ya walla tam emin değilim ama yan taraftaki ışıklandırmalar tek renk değil.. 10 12 tane var ama tuş takımını birinde mavi birinde beyaz olarak gördüm.. belki telefonun ana rengine göre değişikte olabilir gri renk olanı mavi beyaz renk olanında beyaz olabilir...
  • Sony Ericsson bambaşka.Ama ışıklandırmalar çok hoş olmuş biliyorum T650i bile çok süperdi.
  • işte ben bu noktada kafam gitti yani bunu bi gece açsan süper olur!.. ama tuşlarda renk değişimi olmuyor galiba çünkü bu biraz zor bi iş olurdu diye tahmin ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Sony Ericsson bambaşka.Ama ışıklandırmalar çok hoş olmuş biliyorum T650i bile çok süperdi.

+1905 abi adamlar yapıyo telefon yaaa bundan tam 3,5 yıl önce babam telefonda sordu nokia mı sony ericsson mu iyi SE demişim o günden sonra 4EvER SonY ERİCssON
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Sony Ericsson bambaşka.Ama ışıklandırmalar çok hoş olmuş biliyorum T650i bile çok süperdi.

+1905 abi adamlar yapıyo telefon yaaa bundan tam 3,5 yıl önce babam telefonda sordu nokia mı sony ericsson mu iyi SE demişim o günden sonra 4EvER SonY ERİCssON

Al bendende o kadar 1 kez nokia kullanan arkadaşımda 3250 vardı hiç memnun değildi bende sevmemiştim.. n73 ü olan arkadaşım var inanki SE deki o hava yok ya! Kupkuru bir telefon açıkçası!
    Bakalım bu W580i model çıkınca ilk alanlardan biri olcam heralde! o zaman ilk incelemem olur tabi benden daha önce bu forumdan biri almazsa!

• Telefonun fiyatının 600-650 YTL civarında olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefonun fiyatının 600-650 YTL civarında olacağını düşünüyorum.

bence 700-720-730 gibi girer ama 15 güne kalmaz 670 faln iner
  • Ağzınızdan Bal damlıyor daha hızlı caevap yazmak isterim ama odama uçan bi haşerat girdi onunla dövüşüyoruz...
  • Nokia oyunu kaybettiartık hayata bakış açımız bile değişti,ne öyle hep santral telsizimi kullanacaz dimi şimdi?
  • dış hoperlör sesi w850 den daha mı güzel ve flash var mı bunda.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.