Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

yok... ne yazıkki...

bence fiyatının dşük olmasındaki etkenlerden biri
    zamnında diyordum w580 cıksın alayım diye
    sonra bi yerde okudum yıl sonuna dogru cıkacak diye
    bende gittim w610i aldım gecen hafta
    almamıs olsaydım bi kez daha dusunurdüm
  • Hüleeaaaynnn
  • bu alet alınır 2-3 yıl temiz temiz kullanılır...tipi o kadar hoş ki bıkılacak gibi değil...se bu işi iyice öğrendi artık..soft telefonlar yapıyor bravo yola dwm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Stalker83

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

bu fiyataysa şimdi şüphe duyarım ben bugün gelen mesajda eylüle uzadı diyor şimdi bugün satışa sunuldu diyor..üstelik fiyat biraz acaip yani..ya kamera insanın içine şüphe biniyor w850i buna göre daha pahalı(ama avantajları çok) flaş var diyor flaş yokki!!!

Şüphe duyduğun konuyu anlayamadım, zaten bu modelin w850i'nin kırpılmış hali olduğunu biliyorduk. Onun dışında kaçırdığım bir şey mi oldu?

Yok yani ama çok ucuz bir fiyattan sürüldü piyasaya..kırpılmışta olsa yeni elbet bazı şeyler var.. gerçi fitness herkes kullanmayabilir.. ama acaba müzik performansı düşükmüki çünkü ahizeden çaldığı için dış hop. orada..birde malzeme kalitesizmi ne biliim ucuz olunca insanın içine ister istemez kurt düşüyo...

hoparlör navigasyon tuşunun altında. yani ahizeden çalmıyor. arkadaşlar malzemeden çalma falan yok! neden bunları kuruyorsunuz kafanızda. siz değil miydiniz SE sürekli fahiş fiyattan ürün çıkarıp bir aysonra cart diye düşürüyor diyen.
    alın size çok satmak istedikleri ve rekabet edebilecekleri fiyattan çıkarılan ürün, buyurun alın almak isteyenler... içiniz rahat olsun malzeme kalitesi bakımından.

bu arada düzeltme: cihaz 512 lik M2 ile piyasada

güzel kardeşim iyide en çok ben fanatiğiydim denilebilir akraba oldum neredeyse adamlarla ama şu varki ben türkiyede piyasaya yanında daha iyi şartlarla sunulmasını bekliyordum örn: 1gb hafıza kartı olablirdi yanında mps-70 yada 60 verilebilirdi... ve bir dezavantajıda 1gb desteklemesi belki ileride büyütürler ama şu an için az yani...malzeme kötü demedim çünkü elime bile almadım..ama şüpheliyim dedim..internetteki videolarda adam ahizeye doğru tutuyordu müzik çalarken kamerayı ben hala orda olabilir diye düşünüyorum..bilmiyorum tam.. bugün w850i aldım yanındaki avantajları çok iyi ve çokda kaliteliymiş..iyikide almışım diyorum.. REKABET edicekse tam etmeli diye düşünüyorum...benim görüşüm bu şekilde yine w810i ve w610i nin altında ezilecek gibi...slider model seven ve ışık efektleri hoşuna giden varsa ve tabiki bugünkü şartlarda cebine uygun bir telefon istenirse çokta uygun fiyatı var..ama profosyonel amaçlar için az....

• yapmayın beyler 580 kağıt az paramı? bu devirde para zor kazanılıyor..bizde cep telefonlarının daha ucuz olması lazım...580 ytl kiminin bir maaşı..sizce bir maaş bir telefon için fazla değilmi????
  • benim zaten maaşım bile değil...part time çalışıyorum ama biriktirip alıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

yapmayın beyler 580 kağıt az paramı? bu devirde para zor kazanılıyor..bizde cep telefonlarının daha ucuz olması lazım...580 ytl kiminin bir maaşı..sizce bir maaş bir telefon için fazla değilmi????

Haklısın gerçekten. Tutturmuşuz ucuz bu diye nedense :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

bu fiyataysa şimdi şüphe duyarım ben bugün gelen mesajda eylüle uzadı diyor şimdi bugün satışa sunuldu diyor..üstelik fiyat biraz acaip yani..ya kamera insanın içine şüphe biniyor w850i buna göre daha pahalı(ama avantajları çok) flaş var diyor flaş yokki!!!

Şüphe duyduğun konuyu anlayamadım, zaten bu modelin w850i'nin kırpılmış hali olduğunu biliyorduk. Onun dışında kaçırdığım bir şey mi oldu?

Yok yani ama çok ucuz bir fiyattan sürüldü piyasaya..kırpılmışta olsa yeni elbet bazı şeyler var.. gerçi fitness herkes kullanmayabilir.. ama acaba müzik performansı düşükmüki çünkü ahizeden çaldığı için dış hop. orada..birde malzeme kalitesizmi ne biliim ucuz olunca insanın içine ister istemez kurt düşüyo...

hoparlör navigasyon tuşunun altında. yani ahizeden çalmıyor. arkadaşlar malzemeden çalma falan yok! neden bunları kuruyorsunuz kafanızda. siz değil miydiniz SE sürekli fahiş fiyattan ürün çıkarıp bir aysonra cart diye düşürüyor diyen.
    alın size çok satmak istedikleri ve rekabet edebilecekleri fiyattan çıkarılan ürün, buyurun alın almak isteyenler... içiniz rahat olsun malzeme kalitesi bakımından.

bu arada düzeltme: cihaz 512 lik M2 ile piyasada

güzel kardeşim iyide en çok ben fanatiğiydim denilebilir akraba oldum neredeyse adamlarla ama şu varki ben türkiyede piyasaya yanında daha iyi şartlarla sunulmasını bekliyordum örn: 1gb hafıza kartı olablirdi yanında mps-70 yada 60 verilebilirdi... ve bir dezavantajıda 1gb desteklemesi belki ileride büyütürler ama şu an için az yani...malzeme kötü demedim çünkü elime bile almadım..ama şüpheliyim dedim..internetteki videolarda adam ahizeye doğru tutuyordu müzik çalarken kamerayı ben hala orda olabilir diye düşünüyorum..bilmiyorum tam.. bugün w850i aldım yanındaki avantajları çok iyi ve çokda kaliteliymiş..iyikide almışım diyorum.. REKABET edicekse tam etmeli diye düşünüyorum...benim görüşüm bu şekilde yine w810i ve w610i nin altında ezilecek gibi...slider model seven ve ışık efektleri hoşuna giden varsa ve tabiki bugünkü şartlarda cebine uygun bir telefon istenirse çokta uygun fiyatı var..ama profosyonel amaçlar için az....

bu yanına hediye verme bir pazarlama politikasıdır. yeni cikan ürünün yanına ''hediye'' olarak verdiğin herşey ürünün çıkış fiyatını artırır. daha sonra ürün ömrünün sonlarına doğru veya ürün algısını tazelemek için yanına bluetooth kulaklık, küçük hoparlör vs verilir, fiyat düşmek yerine. yada birden bire büyük oranda fiyat düşmek yerine kademeli fiyat düşülür, önce küçük bir fiyat düşüşü ve hediye, ardından hediye kalkar fiyat dibe vurur.

gönül ister w580 in yanında 2 gb lık kart olsun MPS-70 olsun, HBH-DS970 olsun... ama bunlar olursa ürün piyasaya 990 ytl den çıkar ve herkes 'ooo pahalıymış' der.

fiyatının ucuz olmadığına katılıyorum. olması gerektiği gibi. bizler SE nin yüksek çıkışlı fiyat politasına alıştık, o yüzden ucuz geldi.
    bu arada hayırlı olsun, W850 kesinlikle bir efsane olacaktır. boyutarı, özellikleri herşeyi ile adına yakışan bir WALKMAN telefon. ama W580 i profesyonel bulmaman ilginç geldi. walkman player2.0, track id gibi özelliklerinin yanında spor modu, shake control gibi artıları var.

bence profesyonellik konusunda en az w850 kadar başarılı.hafıza kartı küçük diye (ki o da yeterli aslında) bu kadr kötümser bakma cihaza. ama senin telefonunun yanında verilen aksesuarlar inanılmaz başarılı onu da atlamamak lazım.

bu arada şu 1 gb lık m2 desteği cümlesini de açıklamak gerekirse şu anda piyasada bulunabilen en büyük kart 1gb lık kart olduğu için broşürlerde ve internet sitesinde bu yazıyor. bunun firmware ile falan ilgisi yok. ilk çıktığında w800 de 2 gb destekler yazıyordu çünkü o zaman sony nin en büyük hafıza kartı o idi.sonra sony 4 gb lık üretti ve w810 ve w700 lere 4 gb destekler yazdılar. aynı durum var yine.sony henüz 4 gb lık m2 kart üretmedi. o yüzden 1 yazıyor. bu sene içerisinde 2 gb lık m2 gelecek ve hop, 2 gb destekler denecek.

düşünsenize 4 gb destekler dese tamam ver alayım desen öyle bir kart yok demek zorunda kalacak.
    bu arada walkmanleri bilmiyorum ama p990 8gb lık ms pro duo destekliyor gözümle gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilovemymobile -- 9 Ağustos 2007; 11:24:50 >

• ilovemymobile seni iyi anladım dediklerinde haklısın..birde şunu söyleyeceğim bu telefona hiç gören dokunan oldumu ya bugün gezdim biraz rastlayamdım deneyimi olanlar yazarsa çok iyi olur..böylece daha iyi şekillenir..
  • Keşke autofocus olsaydı hiç düşünmeden alırdım
  • arkadaşlar ya nolur biri şu telin w850i ile karşılaştırmasını koysun yani + - leri görmek istiyoruz...çok fark var mı aralarında çünkü bu tel çok kibar w850i ye göre
  • Cihazın telefonculara düşmesi bir kaç gün sürer. Ancak o zaman elimizde inceleme fırsatımız olacak.
  • Cihaz netsiparis.com da 549,41 Ytl. Ama site hakkında hiç bir fikrim yok.

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=700291040&ref=akakce&v=1.76.1
  • yaa valla güzel tel ekranın 240*320 olması süperrrr ya ama hala w850i ile bunun arasındayım
  • Zor karar ikiside çok janjanlı cihazlar. Ben dizaynını çok sevdiğim için w580 i tercih ederim.
  • ya hayır zaten tasarım olarak w580 i çok dahaa ince ve şık özellik açısından sordum ben
  • Burada w580in gri olanı ile yapılmış bir video inceleme var. Alet çok güzel görünüyor :

http://www.youtube.com/watch?v=ELhpqXd-0ak
  • 2WİCKİ sen bu teli tuttun galiba ya peki w850i ile bi karşılaştırma yapabilir misin????yani her ikisininde parasıyla özellikleri karşılaştırılınca hangisi almaya değer duruyor????
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.