Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hala w850i şu an çok avantajlı hediye hoparlörü muhteşem birşey inanın bass süper veriyor.. ben böyle bir hoparlör ilk defa duydum... ve 1gb hafıza kartı bende sony çıktı...telefonun müzik başarısı w810dan çok daha iyi kulaklık sesi 2 kat daha baskın ve yüksek... dış hoparlörüde çok güzel.. tabiki bu benim görüşlerim karşılaştırma yapabileceğim w810umda olduğu için... bence 1 inceleme yapıldıktan sonra karar verilebilir...
  • Arkadaşlar bilmiyorum kesin değilim yazılanları söylüyorum kutu içinden kulaklık çıkmıyormuş doğrumu genpanın sitesine baktımda orada hafıza kartı hediyeli 512mb başka bir .ok çıkmıyor ne bu böyle.Alttarafı kulaklık vermeyince kendilerini göğemi kaldıracaklar bunlar.Birde adı üstünde walkman serisi nasıl oluyor hiç kulaksız walkman serisi görülmüşmü!
    Bence ilk çıkan serilerden alınmamalı beklenmeli diyorum saygılarımla..
  • yok abicim onlar herşeyi yazmıyorlardır öyle birşey çok saçma olur ayrıca ADAMA GÜLERLER(FİRMAYA) bence %100 vardır diyorum...sitede eksik yazılmıştır...hem ayrıca ben başka bir sitede flaşı var demiş ama yok zaten resimlerini görüyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 9 Ağustos 2007; 22:37:29 >
  • Abiciğim al bak genpa koskoca satış sitesi :
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPWtHTTRVelYrRkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

Saçma bence yada sattıkları ürünü bilmiyor bunlar yada aptallar yada kendilerini uyanık zannediyorlar ellerindeki kulaklıkları satmak için kutuya koymuyorlar herhalde millet alsın diye.
  • saçma bence adamlar walkman telefon satıcaklar kulaklık mı olmıcak içinde
    genpanın Fenerbahçe 100 yıl telefonun özelliklerini okumuştum ben gözlerime inanamadım biraz tehdit biraz yakınma dolu bi mail göndermiştim düzeltmişlerdi. o yüzden genpanın sitesinde bu çok sık oluyor üstündede durmamak gerek.
  • teknosa w810i

örnek: burdada kutu içeriğinde yazmamış kulaklık diye ama içinden çıkıyor bence w580i ninde vardır onlar yazmayı unutmuşlardır...ki SEN HAKLI ÇIKARSAN... ÇOOOOOOK Saçma olur diyorum...
  • kutunun içinden standart walkman kulaklığı çıkıyor hpm-70.
    W850 ile kıyaslacak olursak:

W850 / W580

kamera 2mp / 2 mp
    otofokus yok / yok
    kamera ışığı var /yok
    wm arayüz 2.0 / 2.0
    hafıza kart 1gb / 0.5 gb
    track id var / var
    radyo var / var
    ışık efekti wm menüsünde var / temada var
    ekran çözünürlüğü 240x320 / 240x320
    adımsayar yok / var
    spor uygulamaları yok /var
    shake control yok / var
    dahili hoparlör var /var

aklıma gelen kıyaslama bu şekilde. W850 nin üretildiği malzeme petek dokulu olduğu için elde çok şık ve elegan duruyor. W580 de bu özel materyal yok. ama daha ince ve dolayısıyla daha kibar. w850 de fotoğrafı yatay çekerken W580 de dikey çekiyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

2WİCKİ sen bu teli tuttun galiba ya peki w850i ile bi karşılaştırma yapabilir misin????yani her ikisininde parasıyla özellikleri karşılaştırılınca hangisi almaya değer duruyor????

Ben w 580i tercşh ederim tipi yüzünden sırf. Kamerası önemsiz benim için, 3g de zaten hala yok trde. Ne zaman kullanılabilir olur allah bilir. Zaten 3g gelene kadar ben çoktan bu telden sıkılmış olurum. Dinlemedim ama müzik kaliteside walkman tel olduğuna göre hoştur muhakkak. Personel trainer olayı ve sallayarak parça değiştirmekte hoşuma gitti gerçekten.
  • HENÜZ W580 ALMAMIŞ AMA ALMAYI DÜŞÜNENLER!!! durun...

haftaya W580 1 gb lık kartla piyasaya sürülecek...

bu da benden size kıyak olsun...
  • haftaya derken ne zaman?ve nerden bilion?yoksa se ile ortak mıısın?
    quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

HENÜZ W580 ALMAMIŞ AMA ALMAYI DÜŞÜNENLER!!! durun...

haftaya W580 1 gb lık kartla piyasaya sürülecek...

bu da benden size kıyak olsun...
  • evet 1 gb lık kart ile piyasaya suruldu
  • Cihaz telefonculara geldi mi acaba?
  • Bir kaç saat önce cihazı satın aldım. Hem kulaklık hem hoparlör sesi çok başarılı. w900 den hiç aşağı kalmıyor. Ele çok iyi otoruyor ve kaydırma mekanizması gayet sağlam gözüküyor. Kamerası kötü gibi ama incelemedim pek, en eğlenceli yanı değiştirebildiğiniz ışık efektleri ve walkman tuşuna basıl tutup cihazı hafifçe salladığınızda parça değiştirmesi. İnceledikçe bilgi veririm tekrar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Bir kaç saat önce cihazı satın aldım. Hem kulaklık hem hoparlör sesi çok başarılı. w900 den hiç aşağı kalmıyor. Ele çok iyi otoruyor ve kaydırma mekanizması gayet sağlam gözüküyor. Kamerası kötü gibi ama incelemedim pek, en eğlenceli yanı değiştirebildiğiniz ışık efektleri ve walkman tuşuna basıl tutup cihazı hafifçe salladığınızda parça değiştirmesi. İnceledikçe bilgi veririm tekrar.

2wicky kardeşim, iyi günlerde kullan. spinnin' ve strobe temasını dene, sürekli değişen ışıklar çok süper...

sims2 oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın.

tekrar iyi günlerde kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

quote:

Bir kaç saat önce cihazı satın aldım. Hem kulaklık hem hoparlör sesi çok başarılı. w900 den hiç aşağı kalmıyor. Ele çok iyi otoruyor ve kaydırma mekanizması gayet sağlam gözüküyor. Kamerası kötü gibi ama incelemedim pek, en eğlenceli yanı değiştirebildiğiniz ışık efektleri ve walkman tuşuna basıl tutup cihazı hafifçe salladığınızda parça değiştirmesi. İnceledikçe bilgi veririm tekrar.

2wicky kardeşim, iyi günlerde kullan. spinnin' ve strobe temasını dene, sürekli değişen ışıklar çok süper...

sims2 oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın.

tekrar iyi günlerde kullan

Çok teşekkür ederim.. Şimdilik süper memnunum telefonumdan.

• hayırlı olsun
  • 2 mp kamera hala ulan
  • quote:

Dostum hayırlı olsun,acaba nereden aldın kaça aldın detaylı bilgi verirmisin?1gb kartla birlikte değilmi?
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyorum iki rengini de buldum fakat beyaz ve gri arasında kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.